Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında kalıdm sizce hangisini tercih etmeliyim? Carraro markasını ilk defa duydum ama bisikleti hoşuma gitti. Carraro hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Özelliklerine baktığımızda ikisi de aynı materyalleri barındırıyor fakat marka olarak Carraro hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum ;)
Dostum baktım onlara da kron xc250 yada ng650 düşünüyordum fakat ben sürekli hoplayıp zıpladığım için orta amortisor çok iyi oluyor. Sürekli pedallara baskı uyguluyorum orada amortisör olmazsa zarar gelir diye düşünüyorum o yüzden ;)
quote:
Orijinalden alıntı: qoldenqhost
quote:
Orijinalden alıntı: rooftop
Tek amortisorlu bisikletlere bakmanı oneririm
Dostum baktım onlara da kron xc250 yada ng650 düşünüyordum fakat ben sürekli hoplayıp zıpladığım için orta amortisor çok iyi oluyor. Sürekli pedallara baskı uyguluyorum orada amortisör olmazsa zarar gelir diye düşünüyorum o yüzden ;)
O zaman bmx türü bisikletlere bakabilirsin o kadar zıplarım diyorsan.Ayrıca emin ol ucuz bisikletlerde ki orta amortisör pek bir işe yaramaz genelde boşuna ağırlık ve gücünü emer.
dostum illa bu iki bisikletten birini alcam diyosan kesinlikle carraro yu öneririm .bu arada bilmeni isterim bianchi ile carraro aynı çatı altında bulunan bisiklet markalarıdır.carraro daha çok dışarı ülkelere gönderiliyor o yüzden türkiyede bianchi kadar fazla deildir .bu kötü bi şey deil hatta iyi bişey herkeste olan bi model yerine daha farklı bi bisiklet almalısın.
bmx bile bundan daha az yorar
quote:
Orijinalden alıntı: burakaydin
dostum illa bu iki bisikletten birini alcam diyosan kesinlikle carraro yu öneririm .bu arada bilmeni isterim bianchi ile carraro aynı çatı altında bulunan bisiklet markalarıdır.carraro daha çok dışarı ülkelere gönderiliyor o yüzden türkiyede bianchi kadar fazla deildir .bu kötü bi şey deil hatta iyi bişey herkeste olan bi model yerine daha farklı bi bisiklet almalısın.
Eyw hocam tavsiyeler için ;) Farklı modeldeki amaç nedir çalıntı fln olunca kolay bulunsun diye mi yoksa?
aslında ben onun için dememiştim ama o da bir etken :D ben de carraro kullanıcısıyım track 712 var bende ve hiçbir sorun yok rangerı alırsan da sıkıntı olcağını sanmıyorum
Carraro ve bianchi kardeş firma denebilir
Gördüğüm kadarıyla acil olarak yardıma ihtiyacın var
1. iki bisiklet de demir yığını ağır olurlar sürmesi zahmet verir. Alüminyum kadro alman tawsiyemdir. 2. Çift Amortisör var ikisindede sürüşe eylence katmak istemişsin. ben olsam tek Amortisör lü seçerdim iki Amortisör hızını keser profesyonel bisikletycilere bakarsanız hepsinde tek Amortisörlü bisikletler var. 3. İki bisikletin ön frenleri disk olduğunu görüyorum şekil görünüyor. Fakat incelerseniz disk frenlerin nekadar sıkıntı olduğunu bu kararınızdan vazgeçeceğinizi düşünüyorum.
ayrıca bu bisikletler 24" jant var farkındasın dimi?
300 lira daha koy bianchi wap veya carraro track 712 al derim ben sana .. senin buldukların 20 kiloya yakın bisikletler.benim dediklerim yaklaşık 10 kilo
merhaba herkese, arkadaşın izni olursa ayrıca başlık istemedim burdan sorayım.. ben de spor amaçlı bisiklet almak istiyorum. dün ykm de gördüğüm http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=18 linkindeki bisikleti gözüme kestirdim. özelliklerine göre fiyat uygunmu? özelliklerinde eksiler artılar? Yorumlarınız bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: jugglor
merhaba herkese, arkadaşın izni olursa ayrıca başlık istemedim burdan sorayım.. ben de spor amaçlı bisiklet almak istiyorum. dün ykm de gördüğüm http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=18 linkindeki bisikleti gözüme kestirdim. özelliklerine göre fiyat uygunmu? özelliklerinde eksiler artılar? Yorumlarınız bekliyorum...
Dostum sanırsam bu üstteki ranger modelinin aynısı fakat disk fren yok. yani diğer bütün parça ve özellikleri aynı ;)
quote:
300 lira daha koy bianchi wap veya carraro track 712 al derim ben sana .. senin buldukların 20 kiloya yakın bisikletler.benim dediklerim yaklaşık 10 kilo
Hocam 712 kafama çok yattı :D şunu soracam fren kollarının ss sini koyabilir misin acaba? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
quote:
Hocam 712 kafama çok yattı :D şunu soracam fren kollarının ss sini koyabilir misin acaba? teşekkürler
fotosunu çekip koyuyom ama boyutu büyük geliyo ama bunun aynısı bak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
quote:
fotosunu çekip koyuyom ama boyutu büyük geliyo ama bunun aynısı bak
alüminyum mü yoksa normal plastik mi acaba?
alüminyum
Bende Bisiklet Seçmi İçin Bu 2'si Kafama Yattı Ama Bi Türlü Karar Vermedim Şimdi İse Ranger Alıcam
NOT: BMX ALMAYI DÜŞÜNDÜM AMA VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ FİYATLARI UYGUN DEĞİL VE BENİM ARADĞIM GİBİ YOK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme