Bildirim
Debriyajı En Yumuşak Araç ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vitesini bilememde yeni symbol un debriyajı okadar yumusakki varmı bastıgını anlamıyorsun bile. -
Benim aracın gayet yumuşak,ama benden sonra arkadaşın benzinli Punto'ya binince benimki sert geldi
Kullanacak bayan ise tavsiyem debriyajsız türden bir araç almanız olur -
Daha iyisi debriyajı olmayan araba alın. -
Lineanın debriyajı nasıldır acaba? -
otomatik viteslerin olmayan debriyajları oldukca yumuşaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Lineanın debriyajı nasıldır acaba?
Megane 3 Linea dan yumuşak. -
clio symbol odun gibi sanki -
accent -
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK
accent
Mesajınız ve nikiniz uyumlu olmamışAma ben de accent diyecektim.
-
baskı balata eskidikçe debriyaj sertleşir arkadaşlar ama sürüşü en kolay hangisi derseniz genelde toyota derler -
Otomatik baksa nasıl olur?
Hiç debriyaj yok. Bas git bas dur.. -
Megane I -
Hocam önemli olan debriyajın yumuşak olması değil, yumuşak kalması.
Bir yıl önce gelen sümbülün debriyaj pedalı çok yumuşaktı. Geçen zaman ve 60 bin km nin üzerinde yol yapmasının etkisiyle şuan bacak kası çalışıyorum arabaya binince.
Her bakımda ayar yapılıp yumuşatılsa da servis sonrası ilk bin küsür kmde yine eski haline dönüyor. -
Çoğu araba yeni iken yumuşaktır ama bu insignia turbo için geçerli değil bence. -
renault fluence -
symbol -
palio üstüne görmedim ama sadece bir tane kullandım 2004 modeldi. Renonun arabalarını örnek verenlere de şaşıyorum. 12 den clio symbole kadar kesintisiz her serisini kullandım ama bir tanesi bile yumuşak dağildi. ayrıca çok yukarıdan kavrar. Zordur renoyu sürmek. -
Fiat serisinin debriyajlari digerlerine gore yumusaktir fiyatlarin kullanimi bayan açısından daha kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane 2 lerin çok yumuşak .
Benzer içerikler
- benzinli katalitik konvertör temizliği
- izmir özel plaka
- jaguar xe 2.0 dizel motor yorumları
- en sorunsuz benzinli arabalar
- fren disk pas sökücü
- dfsk e5 kullanıcı yorumları
- volvo elektrikli jeep
- zes şarj istasyonu fiyat
- togg servis noktaları
- byd gemisi kaç araç alıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X