Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.981
Cevap
45
Favori
101.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
    Kojima yaptı diye pompalıyorlar işte ederi max 80

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Malum kitle şaşırtmıyor yine.Artık oyun nereye patladıysa puanlar açıklandığın beri alev atıyorlar.Bu seferde Türk yayıncıların salıncağına oturmuşlar ama yazık iyi puan veren Türk yayıncılardan bahsedemiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • Bir oyunun Meta puanlamasına kadar rahatsız ediliyorsa o zaman tezler yıkılır. :)

TLOU2, Spider-Man 2, RDR2, KDC2, God of War Ragnarok, Expedition 33, Split Fiction, kısacası burada ki saydığımız oyunlarda metası yüksek oyunlar. Burada inceleme yapanlarda mı paralı inceleme yaptılar?

Oyunlar genel itibari ile sevilmiş, artıları eksileri konularak ortaya bunlar çıkıyor. Ancak şu da unutulmamalı ki herkesin oyun zevki farklı. Genel görü, Oyuncuyu etkileyecek sahnelerin olduğu, Hikaye örgüsünde ters köşe yapılacak yerler, İncelemede ekstra puan yazıyor. Birde genişleyen dünyası, Yeni araçlar, Yeni Mekanikler, Yeni Silahlar, Yeni Boss'lar, Görsel anlamda geliştirmeler, derken bunlarda değerlendiriliyor.

Her oyun için geçerli bu yukarıda ki saydıklarım. Tek bir açıdan bakılmıyor. Eğer ki dem vurulacaksa oda TR dil desteğinin geri çekilmesi olabilir. Oda firmanın kanaatine kalmış birşey maalesef.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Begenmek zorundasin cunku oyun su an sadece psye cikti o yuzden begenmen sart kardesim

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Eminim herkes deluxe edition alip oyundadir su an

• Daha açılıştan 9 puan altı vermeyeceğim belli oldu yine :) Dualsense kullanımı bile başlı başına ayrı güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben Türk yayıncılara nasıl guveneyim abicim, Kojimanin şu yaptığı ufak olay bile devrimdir ya takdir edin ölmezsiniz

Oyun muhteşem söylemeden geçemeyeceğim....

deprem olayı çok iyi olmuş daha önce başka bir oyunda varmıydı bilmiyorum ama güzel düşünce 👌🏻 kum fırtınasına yakalandım bende yüzüm gözüm kum oldu 😅

Hocam sırf Ps düşmanlıkları yüzünden oyuna sıradan muamelesi yapmaya çalışıyorlar ama inan ki oyunun her anı ayrı bir devrim gibi, ben bu grafiklere yaklaşacak bir oyun görmedim henüz, gerçek mi oyun mu inan bazen ayırt edemiyorum ,Kum fırtınası deprem dualsense ile olayın tam içinde gibi hissediyorsun. Efsane hakkaten Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

deprem olayı çok iyi olmuş daha önce başka bir oyunda varmıydı bilmiyorum ama güzel düşünce 👌🏻 kum fırtınasına yakalandım bende yüzüm gözüm kum oldu 😅

Bir tane ana teması deprem üzerine kurulu bir japon oyunu oynadığımı hatırlıyorum, şehir yıkılıyordu sürekli , ortalama bir oyundu. Başka da oyunda deprem olan bir oyun bilmiyorum ben. Ben 2 gün sonra oynayacam ama gerçekten Decima Engine yine şaheser ortaya koymuş. Bu neslin en iyi grafikli oyunu diyor bir sürü yabancı basın. Ps5 Pro da deneyim etmek harika olacak 👍😎

• oynayanlar gameplay yönünden gelişmeleri yazabilir mi? grafik falan övmeden? cidden merak ediyorum.

özellikle beğenen tayfadan bu yöndeki mesajları bekliyorum. öven sadece dualsense, grafik övüyor şu ana kadar.

hadi gameplay tarafına da yazın bir şeyler de Türk youtuberlar neyi atlamış sizden öğrenelim bari arkadaşlar.

3 yıl önce konuya attığım ilk mesajım.

biraz daha video seyrettim, çatışmalar halen aynı sıkıcılıkta, bosslar desen aynı saçmalıkta ilk oyunda ki gibi.

adam ilk sony'i çarptı oyun yapıyorum diye şimdi de Xbox tarafını çarpıyor. bakalım şuan yaptığı OD denilen saçmalığın altından ne çıkacak.

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONUXboxyoutube
    A HIDEO KOJIMA GAME - OD KOJIMA PRODUCTIONS AND XBOX GAME STUDIOS ANNOUNCE OD KOJIMA PRODUCTIONS Official Site https://www.kojimaproductions.jp AUDIO DESCRPTION: https://youtu.be/hWcZzDqt5sU SUBSCRIBE TO XBOX: https://xbx.lv/2EEjmaR FOLLOW XBOX https://twitter.com/xbox https://www.facebook.com/xbox https://www.instagram.com/xbox/ https://www.tiktok.com/@xbox ©2023 KOJIMA PRODUCTIONS Co., Ltd. / HIDEO KOJIMA. Published by Microsoft Corporation.
    https://www.youtube.com/watch?v=S3pXmjwk_Gs

bunun sony, xbox'ı yok adam oyun yapmıyor arkadaşlar. gameplay tarafında elle tutulur bir şey yok.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• övecek bir şey bulamıyorlar depremleri kum fırtınaları övüyorlar Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

Orijinalden alıntı: asus1981

Hocam sırf Ps düşmanlıkları yüzünden oyuna sıradan muamelesi yapmaya çalışıyorlar ama inan ki oyunun her anı ayrı bir devrim gibi, ben bu grafiklere yaklaşacak bir oyun görmedim henüz, gerçek mi oyun mu inan bazen ayırt edemiyorum ,Kum fırtınası deprem dualsense ile olayın tam içinde gibi hissediyorsun. Efsane hakkaten
    77 puanlı awoved denen garabeti övdü la bunlar beleş diye 82 puanlı starfield’a neslin oyunu dedi bazıları. Salla geç. 🤣

✅

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

youtube dan izleyip yorum yapmak nedir hocam allah aşkınaya oyunu sevmemiş olabilirsin bana göre değil de geç niye kasıyorsun bu kadar sal gitsin. kimden ne duymak istiyorsun? kimse sana birşey ispatlamak zorunda değil, millet deluxe almiş 2 gün önceden dalmış oyuna keyfine bakıyor 👌🏻

En çokta üzüldüğüm nokta oyunu sen ben sevdik ya KUDURUYORLAR, yav kardeşim sana niye sevmiyorsun demiyorum ki , sevmiyorsan git oynama , Takıl kafana göre, gamepasste çok guzel oyunlar var onları oyna minecraft falan var bedava oyna onları.....Sevene de saygı duy...Bende her iki konsolda var ben ikisini de seviyorum....Adam çıkmış deprem var diye ona seviniyor diyor...Bak bak ....Ona göre sen boyle bişeye sevinemezsin....Grafik hastasıyım ben belki iyi grafikli seviyorum diyor ki grafik harici ne var oyunda ...Sanane kardeşim ben grafik seviyorum belki ...Grafik harici bişey soylemek zorundamiyim .?

Sana bu oyunu ben sevdirmek zorundamiyim hangi kafayla bunu yazıyorsunuz...

Anlatamazsın usta Anlatamazsın

Zaten bu forumda şunu öğrendim seninle tartışmak için saçma sapan şeyler yazarlar cevap verirsen eyvah, tartışma asla bitmez

O yüzden çoğunu muhatap bile almıyorum ben keyfime bakıyorum, Oyun benim için puanı sonuna kadar hak eden bir başyapıt...etrafi izleye izleye gezerken bile keyif alıyorum....Rdr 2 de at sürerken aynı tadı alıyordum....Kojima yine mükemmel oyun yapmış....

• asus1981 kullanıcısına yanıt

Yanık tedavilerine biz bakmıyoruz hocam, o yüzden bunlar için geceye bir şarkı bırakıp ben yatıyorum. Sizlere keyifli oyunlar 😉

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONUFeridun Düzağaç - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş. Alev Alev · Feridun Düzağaç · Feridun Düzağaç · Feridun Düzağaç · Feridun Düzağaç Orjinal Alt Yazılı ℗ Bay Müzik Released on: 2013-03-11 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?si=CWQAl1lc7WJw8QDo&v=p5QepsqnLwo&feature=youtu.be

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.