Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.981
Cevap
45
Favori
101.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • hocam ilk oyuna ortalama diyorsanız 2. oyundan da zevk almama olasılığınız yüksek. her ne kadar aksiyon dozu artmış yorumları olsa da oyunun temel iskeleti belli, hikaye ve yolculuk ağırlıklı olacak. ha ben playstation cephesinde indirim artık beklemiyorum, zira yapılan indirimleri görüyoruz. astro bot çıkalı kaç ay oldu, aldığı indirim 300 tl. sony gitgide nintendoya göz kırpıyor. last of us collection mesela, 3900 lira. 3900 lira. kaç yıllık oyun, elemanlar ps plusa bile koymuyor 2. oyunu hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 3 Haziran 2025; 15:15:58 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hong Kong

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU
    Bu arada ben ilk oyunu çok seviyorum. Metacritic’te aldığı puan ortalama. Yine ortalama alırsa oyun ilk oyun gibi demektir. Tr dilde yok indirim beklenir demek istemiştim. Ancak oyunu bir kaç ay önce oynayanlar beğenmişti. Bu sefer yüksek puan alır inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 3 Haziran 2025; 15:44:56 >
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt

Aynen öyle o tipleri de anlamıyorum şimdi biri yazar gidin İngilizce öğrenin atıyorum dillerde Almanca yok o forumlarda gidin İngilizce öğrenin mi diyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uzun metrajlı en az 4-5 film uzunluğunda olacak ara sahneleri doğru anlayarak çevirebilmek her İngilizcem iyi diyenin harcı değil bana göre. Silent Hill 2'de de Türkçe altyazı yoktu ama orijinal dil oldukça sadeydi ve anlaşılır bir hikaye akışı vardı. İlk oyunda Bağ Bebekleri, Ölüm Kıyısı vs vs türlü türlü terimler girdi hayatımıza. Yeni oyunda da bunlardan bolca olacaktır. Bende bir süre sonra dayanamayıp alacağım ama simultane çeviri beni nereye kadar götürecek onu oynarken göreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 3 Haziran 2025; 15:43:57 >

Sosyal medya hesabındaki velede pazarlama bile yaptırmamış Sony. En çok takipçili PlayStation hesabı olmasına rağmen bizi adamlar biraz fazla umursamaz hale geldi gibi sanki

Çetcipitiye derdimi yakındım şunu dedi;

Oyun dünyasında "bağ kurma" temasıyla öne çıkan bir yapımın, kendi oyuncularıyla bağ kurmaması da başlı başına ironik bir durum değil mi?

Kojima fanının en yüksek olduğu pazar burasıdır. Şaka gibi herif ve ekip. Arapça varsa şaşırmam.

Sanırım Sony DS2 için sadece yayıncılık anlamında el sıkışmışlar gibi. Daha önceden daha farklı bir pozisyondalardı. Hideo Kojima, Firmasının Bağımsız bir stüdyo olarak tanıttıktan sonra biraz geri plana attıklarını düşünüyorum. Bazı ilişkileri bozulmuş olabilir. Sosyal medya hesaplarını kontrol eden onları yönlendiren bir yönetim şekli olmalı. Diğer türlü vasıfsız gibi görünüyorlar buda itibarsızlaştırıyor. Keyiflerine göre paylaşım yapılıyor gibi izlenimler var oyuncular tarafında da. :)

• ps cephesinde indirim beklerim demekten ziyade doğrudan pc bekleyin daha mantıklı arkadaşlar-pcniz varsa - en geç 6 ay içinde pcye gelecektir oyun, çok kısa bir süre içinde de altyazı çıkar, hem muhtemelen daha ucuz olur psden.

özellikle pstr türkiyeden çıktığından beri ps cephesinde ben düzgün indirim görmedim özellikle aaa oyunlarda.

• Eskiden 6. Ayin sonunda ciddi indirimler alirdi yil bittiginde dahada duserdi simdi stellar, astroya bakioz %15 -20 yi gecmiyor, plus sisteminede 2 yildan once gelmez, burda en iyi yontem al oyna sat
    Adamlar tr pazarinda eksik urun satiyorlar birde diger ulkelerden daha pahaliya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 3 Haziran 2025; 18:28:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.

bu forumun PS fanboyları böyle maalesef. doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemiyorlar. parasını verdikleri şeyi eleştiremiyorlar. ağızlarının payını verince de saçmalıyorlar işte bu şekilde.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 3 Haziran 2025; 20:19:17 >

25 ülkenin resmi dilinin bir oyunda olmasi tuhaf geliyorsa diyecek bisey yok.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.