Şimdi Ara

Death Note ( Kesilmiş Sahne ) ( Kira yine Pisliğini gösteriyor! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamım kira yine deliriyor ama busefer mutlu

Her zamanki gibi müzik harika.

Death Note Efsanevi ya.

Yoğun istek üzerine başlığı değiştirdim spoiler var içinde videonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 23 Aralık 2009; 15:16:33 >

• 1- Aramızda Death Note izlememiş arkadaşlar var, kusura bakma ama spoiler tag içinde ve Death Note başlığında yapabilirdin. Daha başlıktan faul durumundasın.

2- "Kesilmiş sahne buldum hurraaaaaa" diye konu açılan her yerde olduğu gibi anlata anlata imanım gevredi: Rewrite #1'deki bu sahne KESİLMİŞ SAHNE değil, TV serisinden sonra stüdyoya tekrar girilerek yapılmış yeni bir seslendirme. Zaten Rewrite'deki yeni sahneler bariz şekilde yeniden kurgulanma/yeniden anlatım olayına giriyor. (Örneğin TV serisinde acemi Shinigami'yi Ryuk'la konuşurken gören yoktur herhalde. Yada TV serisinin DVD versiyonunda bu sahneyi gören yoktur herhalde)

Yeni sahneler Rewrite'lar için ayrı olarak daha sonradan yapılıyor, TV serisinin DVD şu bu setinde olmayan "yeni" footage'ler oluyor. Yoksa EVA'nın ilk halinde olup da bazı DVD şu bu sunumlarında olmayan kesilmiş sahneler olduğu doğru onlara bir lafım yok.

Yanlış bilgilendirme de bilinçsiz spoiler de yapmayalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Aralık 2009; 7:34:44 >

• Hocam her Death Note izleyen konu açsa ne olur bu forumun hali. Bir de izlemeyenler vardır spoiler kullan.

Orijinalden alıntı: qRueL

Şuan koysa ne işe yarayacak. Öğrendim öğrenmemem gerekeni. Ayrıca ne yapacaksın nickimden size ne.Bebelik burada ben mi gösteriyorum sen mi?
    Kimsenin kalbini kırmayı sevmem ama bazen insanlar cidden istiyor kırılmayı sanki...

Evet herşey senin hakkında sen öğrendin spoileri başkaları öğrense de olur değil mi?Doğru dürüst bir üslupla söyleseydin özürde dilerdim ama gelip uzun uzun laf atıp gitmek çocukça bir davranıştır...

Şunları koyarken biraz daha dikkatli davranılsa herşey ne güzel olacak. Tamam anlıyorum,kafa güzel gece gece de kocaman spoiler arkadaş. Ben daha ne anladım DN'yi izlemekten. Zaten hep bir soğukluk vardı. Dondurdun resmen seriyi.
  • Death Note 17. Bölümdeyim bitirmeden izlemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 21 Ocak 2010; 15:18:22 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Bende görmemişim. 27 yada 28'inci bölüm sonrası bir sahne galiba. Bayada uzun bir sahne tek bölümün beşte biri eder 4 dakika. Bunun gibi birçok yer varsa bölüm sayısı bile artabilir yani. Bu içeriği yalnızca Orjinal kutulu mutulu süslü DVD'lerinde mi görüyoruz?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Bende görmemişim. 27 yada 28'inci bölüm sonrası bir sahne galiba. Bayada uzun bir sahne tek bölümün beşte biri eder 4 dakika. Bunun gibi birçok yer varsa bölüm sayısı bile artabilir yani. Bu içeriği yalnızca Orjinal kutulu mutulu süslü DVD'lerinde mi görüyoruz?

Akumanın mesajını okumadın sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

quote:

Bende görmemişim. 27 yada 28'inci bölüm sonrası bir sahne galiba. Bayada uzun bir sahne tek bölümün beşte biri eder 4 dakika. Bunun gibi birçok yer varsa bölüm sayısı bile artabilir yani. Bu içeriği yalnızca Orjinal kutulu mutulu süslü DVD'lerinde mi görüyoruz?

"TV serisinin DVD versiyonunda" olayını anlamadım. Genelde DVD'lerde bonus içerikler her zaman olur, uncut sahneler de mevcuttur ama "TV serisinin DVD versiyonunda" yoksa nerde var yani. Kim için remake yapılmış. Başka DVD versiyonda vardır heralde? Blu-ray belki? Onu sordum.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• quote:

quote:

quote:

"TV serisinin DVD versiyonunda" olayını anlamadım. Genelde DVD'lerde bonus içerikler her zaman olur, uncut sahneler de mevcuttur ama "TV serisinin DVD versiyonunda" yoksa nerde var yani. Kim için remake yapılmış. Başka DVD versiyonda vardır heralde? Blu-ray belki? Onu sordum.

Tamam kızma ya eleştirmek için söylemedimGörmediysen diye söylediydim

http://forum.donanimhaber.com/m_78789490/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kızma ya eleştirmek için söylemedimGörmediysen diye söylediydim

Ne bileyim hacı öyle sezdim birden Hacı bana atar mı yapıyo dedim, şaşırdım.

• http://www.animenewsnetwork.com/review/death-note-re-light/dvd-1

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/releases.php?id=14861

Bu sahneler TV serisinin DVD setinde yok, sadece TV Special olarak yayınlanan sonradan DVD'si çıkan 2 bölümlük Rewrite special'larında var.

Ayrıca her DVD setinde bu tarz yeni sahneler olmuyor.

bu arada...

Kimsenin kalbini kırmadık etmedik "bebeler şu bu" da ne oluyor? Aşın biraz bu laf çakma merakını.

Bu arada Allah'tan spoiler var diye farkına varıp başlığı değiştirmişsin, eyvallah da, YouTube videosunun title yazısında L's Funeral yazıyor. Farkında mısın, farkındaysan tag içine al link olaraktan sadece

Ya da en iyisi konunun kilitlenmesi olur, bildiğin off topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 23 Aralık 2009; 23:41:13 >

• kesilmiş sahne dediğin sahne ilk 25 bölümün özetini içeren ilk özet filminde geçen bir sahne zaten filmdede bundan başka sahne yoktu yanlış hatırlamıyorsam seride olmayan buda o kadar önemli bir şey değil zaten bende mutlu son yazınca videoda alternatif bir son falan sandım
  • +Başı ve Sonunda oluşturan kurgu.

Bu bölümde tek önemli bulduğum nokta filmin sonundaki o cümle.

Code Geass'ın final bölümü tarzı Ligth'ın akıbeti konusunda kafalarda soru işareti bırakıyor.

Bknz. Death Note kuralları:
    http://deathnote.anime.web.tr/kurallar.htm

Soru şu:

Cennete ve Cehenneme gitmediyse, bir Ölüm meleğine dönüşüp Ryuk'un yanına gitme ihtimali çok yüksek. Filmin sonundaki o cümle de bunu destekliyor.

Ama Rewrite 2: L Wo Tsugu Mono seyretmedim. Belki o kafamdaki bu soru işaretini kaldırabilir.

• Lütfen bölüm 30. geçmemişler okumasın

Şimdi benim anlayamadığım birşey var

L öldü tamam. Ama şimdi bu mezarın üstüne çıkıp neler diyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 21 Ocak 2010; 15:19:04 >

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Lütfen bölüm 30. geçmemişler okumasın

Light kafayı sıyırıp L ben kazandım. Senin gücün ne oldu gibi şeyler söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dotzher

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Lütfen bölüm 30. geçmemişler okumasın

Light kafayı sıyırıp L ben kazandım. Senin gücün ne oldu gibi şeyler söylüyor.

Teşekkür ederim merak etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 21 Ocak 2010; 15:19:01 >

• http://vimeo.com/7839154

Buyrun türkçesi ayrıca başka kesilmiş sahnede var gerçekten güzel bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 21 Ocak 2010; 15:18:59 >

• vay bea :)

• Ama mükemmel bir plan yapmıştı Light artık kazanmasa orada L'e karşı olmazdı
    Fakat Mikami'ye güvenip , onun kendi başına iş yapmayacağına inanması onun sonunu getirdi , hemde L çakması veledin birinde
    Ve hatırladığım kadarıyla bu rewrite'ın başında Light Shinigami olarak (Emin değilim Belki de Light'a sesleniyordu oradan Ryuk) Ryuk'un yanına gelip ona bir elma verip hikayesini anlatmasını istiyordu, ve Death Note başlıyordu , sonunda da Ryuk '' Sen tanrı değildin'' falan filan bişiler geveliyor o sırada hikayeyi anlattığı shinigami uzaklaşıyor , ve ryuk''öyle değil mi Light, şimdiden gittin mi'' diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 31 Aralık 2009; 16:01:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.