Şimdi Ara

Jurassic World Rebirth'ün devam filmi geliyor; İlk detaylar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Jurassic World Rebirth'ün devam filmi geliyor; İlk detaylar belli oldu
    Bu yıl sinemaseverlerle buluşan Jurassic World Rebirth, öyle çok kötü bir film olarak değerlendirilmedi ama ne eleştirmenleri ne de izleyenleri etkileyebildi. Ancak buna rağmen gişede oldukça iyi bir performans sergiledi. Filmin 868 milyon dolar hasılat yapması, son derece vasat bulunmasına rağmen bir devam filmine hak kazanmasını sağladı. Nitekim bu devam filmi artık yavaş yavaş şekilleniyor.

Jurassic World Rebirth'ün Devam Filmi Ana Ekibi Yeniden Bir Araya Getirecek

Jurassic World Rebirth'ün devam filmi, ilk filmin ana ekibini yeniden bir araya getirecek. Rebirth'ü yöneten Gareth Edwards, devam filminin de yönetmen koltuğunda oturacak. Diğer yandan ilk filmin başrol oyuncuları Scarlett Johansson, Jonathan Bailey ve Mahershala Ali de devam filminde geri dönecek.

Yeni Jurassic World filminin ne zaman çekileceği ya da ne zaman gösterime gireceği henüz netleşmiş değil. Ancak Universal'ın bufilmi bir an önce hayata geçirmek isteyeceği düşünülüyor. Bu yüzden 2026'da sete çıkılması sürpriz olmayacaktır.

Ayrıca Bkz.Sinemada bu hafta: Frankenstein, Predator: Badlands, Kral Şakir (7 Kasım 2025)

Jurassic World Rebirth, bir önceki serinin beş yıl sonrasında geçiyor. Tropik bölgelerde yaşayan dev dinazorların DNA'sının devrim yaratacak bir ilaca dönüştürülebileceğinin anlaşılması, paralı askerlerden ve bilim insanlarından oluşan bir grubun birlikte maceraya atılmasına sebep oluyor.

Kaynak:https://gizmodo.com/jurassic-world-rebirth-2-scarlett-johnansson-2000682799

• İzlediğim en berbat jurassic park filmiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • Çok kötü sıkıcı bir film ama devasa türlerde dinozorların olması izlettiriyor gerçi bu filmde o kadar yoktu, sonlara doğru vardı zaten Jurassic World serisinde bir olmamışlık var. Son yıllarda dönüp dönüp sanki ilk filmi taklit etmeye çalışıyormuş gibi, sanki bu yüzden hep kötü geliyor bana.

• Ya adam gibi film çekin
    Ya da bırakın eskisi efane kalın adını kirletmeyin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jurassic filmleri ilk gösterim heyecanını yitirdi. Konu belli değişmiyor. Dinazorlar ve onların nasıl üretilimi, bu teknolojiyu çalmak isteyenler ve dinozorların kaçmasından ibaret filmler. Mesela aliean serisinin suyu çıkmışken "Alien Earth" yeni bir bakış açısı ile seriyi canlandı. Eğer bozulmasa.

• Kalite yeni filmlerde baya düştü, devam değilde yeni imajla çıksa gideri olacak filmler serilere yakışmıyor.

• DR.ROOT kullanıcısına yanıt
    Eevet çok iyiydi dizi bende çok beğendim, alien erath,district 9 gibi farklı açıdan bakan yapımlar gerekiyor

• feanogs kullanıcısına yanıt

Rebirth son serinin 2015'de sinemada izlediğimi hatırladığım ilk filmi olmasa bile devam filmlerinden daha iyiydi. Son serinin son filmi özellikle çok zayıf bir işti.

Rebirth ise bu kadar zayıf değildi ama gerçekten kelimenin sözlükteki tanımıyla ortalamaydı. Hani ne kötüydü, ne de müthiş bir işti.

Sinemadan çok anlamam fakat jurassic'te beni en tatmin etmeyen kısım dinozor sayısı ve onların gösterimi oldu. T-rex birkaç kere gösteriliyor ve tek aksiyonu var diye hatırlıyorum o da kovalamacaydı. Başka büyük dinozor gösterilmedi diye hatırlıyorum. Bir de mutant dinozor var ki fikri de tasarımı da rezaletti bana göre, jurassic serisine yakıştıramadım. Onu da son sahnede gösteriyorlar zaten.

Filmleri daha fazla mutant, dinozor vb. gibi yaratıkları bolca göremediğimiz için eleştirmemek gerekiyor belki ama dinozorların üzerine kurulu bir film olunca konusuna da oyunculuğuna da bakamıyorum ne yazik ki.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.