Şimdi Ara

Bumper king zapper animezini türkce olarak izleyebileceğim herhangi bir yer var mıdır acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır arıyom küçükken izlediğim animeyi yani bumper king zapperı internet veya televizyon hiç farketmez bir yerden bulabilir miyim acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bumper King Zapper Türkçe Dublaj İzle

Çizgi film tutkunları için iyi haberlerimiz var! Popüler anime serisi "Bumper King Zapper" artık Türkçe dublajlı olarak izlenebilir. Bu heyecan verici seri, macera, aksiyon ve komediyi bir arada sunuyor.

Serinin konusunu merak ediyorsanız, "Bumper King Zapper", sıra dışı yeteneklere sahip gizemli bir genç olan Bumper'ın hikayesini anlatıyor. Bir gün, kendisini kötülük güçleriyle savaşan gizli bir örgütün hedefinde bulur. Bumper, bu örgütle savaşmak için özel bir silah olan "Zapper" kullanır ve maceralı bir yolculuğa çıkar.

"Bumper King Zapper" çizgi filminin Türkçe dublajlı bölümlerini çeşitli platformlarda bulabilirsiniz. Bazı popüler seçenekler şunlardır:

• Bumper King Zapper Türkçe Dublaj İzle: AzAnimeTR
    • Bumper King Zapper Türkçe Dublaj Izle HD: AnimelerTR
    • Bumper King Zapper Türkçe Dublajlı Bölümler: AnimexTV

Bu platformlarda, "Bumper King Zapper Türkçe" veya "Bumper King Zapper Türkçe Dublaj" gibi anahtar kelimeleri kullanarak seriyi arayabilirsiniz.

Animeyi izleyerek eğlenceli ve heyecan verici bir zaman geçirebilirsiniz. Aksiyon dolu sahneleri, ilgi çekici karakterleri ve esprili diyaloglarıyla "Bumper King Zapper", anime severler için kaçırılmayacak bir seri.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ingilizce veya turkce kaynakbulamadım korece ısmını youtubeda arat

Ladies and Gentleman! Your eyes do not deceive you! Leave the deception to your local leaders. Time to wake up, Monte d'Or, and get enlightened!
    https://twitter.com/Fontainebleauj8
  • Korece gördüm de o dili bilsem keşke

• tithi T kullanıcısına yanıt
    kore yapımı anımelerın buyuk kısmının durumu ıngılızce cevırılerıne ulasılmıyor google cevırıyle altyazı koy yada ama berbat cevırı

Ladies and Gentleman! Your eyes do not deceive you! Leave the deception to your local leaders. Time to wake up, Monte d'Or, and get enlightened!
    https://twitter.com/Fontainebleauj8
  • Nyaa'da sadece RAW hali, onun da sadece ilk bölümü var. İngilizce altyazıyı zaten geçtim, Türkçe bulabileceğine seni kim yada ne ikna etti? Bu ülkede sabahtan akşama günde 24 saat ve yıllarca her kanalda her şeyi TV kartından HDD'e kaydeden birileri olabilme ihtimali mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 13 Nisan 2020; 14:50:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Vay be sayende çocukluk dizimi buldum :D Planet Çocuk'ta Türkçe dublaj yayınlanmıştı oralara bak istersen.
    :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.