Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fazla spoiler içeriyor gibi bunlar hafta sonu bakıcam. Yoksa filmin bir kısmını izlemiş olcaz şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 8 Şubat 2016; 13:44:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

Çok fazla spoiler içeriyor gibi bunlar hafta sonu bakıcam. Yoksa filmin bir kısmını izlemiş olcaz şimdiden

Bir ya da daha fazla kısmını çoktan izledik bile. Zaten bir buçuk saatlik film.
  • spiderman e aşık karakter bekliyoruz!! her sinemada trailer olarak ilkten çıkıyor mevzu hep aynı 'kesin gidiyoruz!'
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Zaten o yüzden izlemicem. Diğer trailerler aşağı yukarı hep aynı şeyleri gösteriyordu ama bu direk filmi gösteriyor gibi. Zaten cuma günü çıkacak , biraz daha dayanabilirim
  • Deadpool'ın tek sayılık Deadpool'un filmi çekilmesi konulu bir çizgi romanı var. Okumuştum bayağı güzeldi.
  • Acaba wolverine cameosu var mı

• imax satışı hala başlamadı.
    Var mı bilgisi olan.
    Ne zaman başlayacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Acaba wolverine cameosu var mı

Yok. En fazla adı geçer.
  • Bekliyorum. Filmde sarılı kostümünü giyeceğini görmüştüm bir yerde ne kadar doğru bilemem.
  • ufukupcu kullanıcısına yanıt
    Çok büyük bir ihtimal perşembe ama çok küçük bir ihtimal çarşamba akşam satışa girer
  • Filmin biletleri çarşamba satışa çıkıyor
     Deadpool [12 Şubat 2016]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Habibi -- 8 Şubat 2016; 16:38:23 >
  • Biletleri pnr kodu olatak ucuza alsam acaba rahat yer bulabilir miyim? Yoksa yatın direk alsam mı karar veremedim.

• Film sanirsam otobanda geciyor

• EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Gittiğin güne bağlı olarak bulabilirsin . Ben cuma günü öğlen pnr kodu ile gidicem , yer sorunu yaşayacağımı sanmıyorum.
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi gideceğim.Bence artık Cinemaximum net üzerinden pnr kod ile bilet almayı halletmeli.

• EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu zor olur ama hafta içi rahat yer bulursun ben ucuza almak için hafta içi gitmeyi düşünüyorum yer konusunda sıkıntı olmaması için

• _PoSEİDoN_ kullanıcısına yanıt
    ben online bilet alacağım için pazar günü yer bulma konusunda sıkıntı cekmeyecem😀😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.