Şimdi Ara

de facto da çalışanlar bi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün ordan bi hırka aldım hoşuma gitti ve geri vermeyeceğimi düşünerek etiketi yırttım attım.ama ablam beğenmediğini,kötü durduğunu söyleyince bende hırkayı iade etmek istiyorum.fiş duruyor ama etiket yok.ne yapabilirim bi yardımcı olun iade olmazsa değişimde olabilir

• lcwde etiketsiz fişle değişim yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

lcwde etiketsiz fişle değişim yapmıştım

de factoda?
  • Dostum sen begendiysen problem yok dinleme kimseyi fiside yirt at

• quote:

Orijinalden alıntı: damla_cgty

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

lcwde etiketsiz fişle değişim yapmıştım

de factoda?

de factoda bu durumla karşılaşmadım maalesef yardımcı olamayacağım iyi geceler

• fiş varsa etiketi kim ne yapsın
  • çalışıyorum , değişir fişin duruyorsa iadeye giderken ekiketleri göndermiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoelBabanınDayısı

Dostum sen begendiysen problem yok dinleme kimseyi fiside yirt at

ama akşam gözüyle bakınca herhalde bende pek beğenmedim. yaşlı hırkası gibi geldi sonradan gözüme yaşıma uygun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

çalışıyorum , değişir fişin duruyorsa iadeye giderken ekiketleri göndermiyorlar

çoookkk teşekkür ederim,çok mutlu oldum şuan peki iade sebebiniz derse ne diyeyim?beğenmedim desem olmaz herhalde,birde nerede çalışıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla_cgty

quote:

çoookkk teşekkür ederim,çok mutlu oldum şuan peki iade sebebiniz derse ne diyeyim?beğenmedim desem olmaz herhalde,birde nerede çalışıyosun?

sakarya çark caddesi,

ürün üstüme olmadı diyebilirsin
  • Daha 2 gun once mont degistirdim defactodan etiketi yoktu.Bir kucuk bedenini aldim.

• quote:

Hocam denildiği gibi 1.200 tl maaş var mı ? Yoksa performansa göre diye kıvırıyolar mı ?
  • quote:

kardeş bu bayram destek elemanı durumu nasıl oluyo bi bilgin varmı calışıyosun biliyosundur kesin ben girmeyi düşünüyorum yemek veriliyo mu bayram destek elemanına ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan280

quote:

kardeş bu bayram destek elemanı durumu nasıl oluyo bi bilgin varmı calışıyosun biliyosundur kesin ben girmeyi düşünüyorum yemek veriliyo mu bayram destek elemanına ?

destek elemanı nası oluyo,günlük ne kadar,ve mağaza işi hiç yapmayan biri girebilir mi?
  • bende destek elemanıyım , bayram dönemlerinde alıyorlar tecrübeye gerek yok ben başvurdum sıfır tecrübe ile ertesi gün başladım.Kat yapmayı bilmiyorsan depoda ürün paketi açıp alarm takarsın benim gibi

mağazaya göre değişir alımlar..

günlük 30 lira veriyorlar destek elemanlarına yemek dahil değil o yönden kötü.

çalışma saatleride defacto için söylüyorum

9 saat çalışıyorsun 1 saat yemek molası 30 dakikada 2.mola yani 7.5 saat çalışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 9 Ekim 2013; 0:34:06 >
  • quote:

bende destek elemanıyım , bayram dönemlerinde alıyorlar tecrübeye gerek yok ben başvurdum sıfır tecrübe ile ertesi gün başladım.Kat yapmayı bilmiyorsan depoda ürün paketi açıp alarm takarsın benim gibi

9 saat çalışıyorsun 1 saat yemek molası 30 dakikada 2.mola yani 7.5 saat çalışıyorsun

benim çalışıcagım yer yol parası filan sıkıntım olmıcak eve yakın sayılır yemek olmaması kötüymüş idare etcez artık kagıt filan imzala bilgileri yaz derken unuttum onu sormayı cevabıda senden almış oldum çok sağol acaba daha sonrasında parttime geçiş yaptırırlar mı öyle bişeyler söyledi duruma göre bakarız filanda neyse artık

• quote:

bende destek elemanıyım , bayram dönemlerinde alıyorlar tecrübeye gerek yok ben başvurdum sıfır tecrübe ile ertesi gün başladım.Kat yapmayı bilmiyorsan depoda ürün paketi açıp alarm takarsın benim gibi

hocam çok sağolun yarın gittiğimde destek eleman işini de sorayım alınırsam giderim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.