Şimdi Ara

DDR400 olarak 2gb ram mi kullanayım yoksa ddr333 olarak 3gb mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 adet 1gb ddr400 ram'im var
    2 adet de 512mb ddr333 ram'im var.

1gb'lıkları takınca 2gb ddr400 olarak çalışıyor ramler.
    512 mb'lıkları takınca haliyle hepsi ddr333 olarak çalışıyor ama 3gb ram'im olmuş oluyor.

hangisini tercih etmeliyim ? hangi seçim daha iyi performans sağlar veya aynı mı olur 512'ler taktığıma değmez mi vs .. ?
    yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mooreath -- 26 Kasım 2007; 9:32:29 >

• 512 leri takmana gerek yok bence 2 gb fazla fazla her isini gorur ve 400 calissin niye 333 calistiracan ki 3 gb in bir artisi yok xp de.hatta bir ay sonra vistaya sp1 xpye sp3 cikacak o zaman fazla rame vistada bile gerek kalmayacak. 512 leri elden bile cikarabilirsin para eder ddr nin 2. eli ama ddr2 ler pek etmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mooreath

başlıkta da belirttiğim gibi

2 adet 1gb ddr400 ram'im var
    2 adet de 512mb ddr333 ram'im var.

1gb'lıkları takınca 2gb ddr400 olarak çalışıyor ramler.
    512 mb'lıkları takınca haliyle hepsi ddr333 olarak çalışıyor ama 3gb ram'im olmuş oluyor.

hangisini tercih etmeliyim ? hangi seçim daha iyi performans sağlar veya aynı mı olur 512'ler taktığıma değmez mi vs .. ?
    yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
    Teşekkürler

aynı şekilde bende kullanıyorum illede kullanmak istiyorsan biosdan 400 mhz e getir ben öyle yaptım sorunsuz calısır ama 2gb da isini gorur arkadasların dediği gibi
  • cevaplar için teşekkürler !!
    başka fikri olan varsa duymak isterim ...
    yoksa 512'likleri satacağım sisteme takıp sistemin değerini biraz da olsa artıracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.