Şimdi Ara

DDR2 ve DDR3 arasında kaldım. Sistemi ona göre kurucam. Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama bu DDR2 ve DDR3 kafamı karıştırıyor. İleriye dönük bir sistem toplamak istediğimden DDR3 düşünüyorum ama şu an için fiyatlar yüksek. DDR3 düşününce Asus Maximus yerine Extreme modelini almak zorunda kalıcam arasında 100 Dolar fark oluşacak. Sonuçta bu fark önemli değil uzun süre değiştirmicem ana kartı.

İlk variantım Maximus Extreme + 1gb DDR3 3 4 ay sonra ramler ucuzlayınca yanına 1gb daha eklemek. Bu 1gb bana yeterli olucakmı. Vede 1800 1600 1333 arasında gerçekten hissedilen bir fark varmı. Eğer DDR3 ü seçersem hangi marka ve modeli seçmeliyim. Hangi MHZ i seçmeleyim.

İkinci variantım Maximus Formula + 2gb DDR2. Ama 3 4 ay sonra bu paraya aldığım anakarta DDR3 takamadığıma üzülmek te istemiyorum.

Sizce değermi arasındaki fiyat farkına. Ram konusunda görüşlerinizi ve yardımlarınız bekliyorum

• ddr2 ddr3 combo anakart kullan ben öyle yapcam intel baskı yaptı ddr3 ram üreticilerine 2008 sonunda ddr2 fiyatına geriliycek ddr3 ler şimdi ddr2 kullan sonra ddr3 e geçersin anakartıda değiştirmek zorunda kalmazsın
    anakart şu :gigabyte p35c-ds3r 190 ytl civarı O.C de var tek kusuru çift ekrankartı kullanamıyosun
  • ddr3 zamanlamaları yüksek bence anakartta GA-X48 (biraz bekleyecen çıkmasını ) ram de team ext. 1066MHz derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

ddr2 ddr3 combo anakart kullan ben öyle yapcam intel baskı yaptı ddr3 ram üreticilerine 2008 sonunda ddr2 fiyatına geriliycek ddr3 ler şimdi ddr2 kullan sonra ddr3 e geçersin anakartıda değiştirmek zorunda kalmazsın
    anakart şu :gigabyte p35c-ds3r 190 ytl civarı O.C de var tek kusuru çift ekrankartı kullanamıyosun

ben kullanıyorum combo gayet iyi fakat ram 800 veya ddr3 olsa daha iyi olacak.şimdi 800ler ucuz alıp ileride ddr3ler 800 lerin fayatına düşüncede onlara geçerim diye düşünüyorum
  • kardeş bende de aynen senin almayı düşündüğün sistemden var ve gayet yeterli. hem oyunlarda hemde diğer işlemlerde. fakat öle dediğin gibi ileriye dönük olmaz iki ay sonra ddr3 2000 mhz çıkarırlar senin kart yine eski olur maximus extreme en fazla 1333 destekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.