Arkadaşlar Gigabyte GA 965p-s3 anakartım ve E6420 işlemcim var.2 gb.Kingston 800mhz. ram kullanıyorum.İşletim sistemim 32 bit XP.Sanırım anakartım 4 ram slotuna sahip.Overclock yapmayacağım ve XP kullanmaya devam edeceğim.Bu şartlara göre hangi marka RAM ve kaç gb. ram alırsam teklimi yoksa dual mi olması gerektiğide dahil marka ismi rica ediyorum.Fiyatı çok önemli değil.Amacım belirttiğim sistemimle özellikle pc oyunu ve film izleme işlerinde en yüksek performans ve kaliteyi elde etmek.A-DATA VİTESSA önerilmişti ama forumdan bazı arkadaşlarda bu markanın demode olduğunu ve OCZ yada MUSHKİN markalarının alınmasını tavsiye ediyor.NE ALAYIM.......Ha bu arada ekran kartı XFX 8800GTS...
2*1 seklinde 2 gb yanina ek ram mi istiyorsun?piyasadaki kingstonlar cl6 ve xp 3.2gb gorur yani 2*1 daha alsan biri bosa gidecek.elindeki ramleri satip 2*2 alsan gene bosa gidecek.en guzeli 2 tane 512 800 kingston bulman olur aslinda hem 3 gb hem dual hem cl5 ama bulabilir misin bilmem.ikinci mantikli secenek 1gb 800 cl5 alman olur.dual icin bir tane daha heba ederim dersen 2 tane 800 cl5 alabilirsin.kit ram alma default icin ama elindekiler hyperx ise gene hyperx alabilirsin.value model ise veritech oneririm nasilsa oc yok diyorsun.
2gb lik hi-level ler var tavsiye ederim fiyat bakımından ucuz bütçeni söylersen daha uygun teklifler yaparız birkaç teklif: