İşlemci kullanımı: ![]() Log kayıdı: ![]() DDoS saldırısına iss önlem almalı ama bizim isslerde nerede o akıl. Eğer yönlendiriciniz veya modeminiz kasıyorsa büyük ihtimal DDoS saldırısı olma şansı yüksek. Tabii ki statik ip kullanmanız lazım yoksa DDoS saldırısı olma ihitmali düşüyor. Gt-be98 + skynet kullanıyorum. Skynet sağolsun engelliyor (ev içi ağına erişmesini) fakat gerçekte engellemek mümkün değil. Eğer fazla iletişim olursa Türk Telekom hattı bir kaç dakikalığına kapatıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 26 Haziran 2024; 0:31:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DDoS Saldırısında Ne Olur SS'li (Statik Ip Sorunu)

-
-
Cgnat ta böyle problemler yok hocam var ise de bana denk gelmedi henüz.
https://forum.donanimhaber.com/cgnat-ta-olanlar-kulubu--145920808-7
Cgnat ilk çıktığında mesafeli idim hocam ama kullandıkça önyargım kırıldı. Performans kaybı veya ping kaybım olmadı. Tek problem sitelerin senden doğrulama istemesi belirli aralıklarla. Bu da sana düşen ip ile ilgili. Bazen kapatıp açınca düzeliyor bazen düzelmiyor. Benim kullanım alışkanlıklarım çerçevesinde bir problem görürsem hemen forumda paylaşıyorum.
Tabi sabit ip ihtiyacınız varsa ve kullanmanız elzem ise sizi anlıyorum hocam.
Benim ip 10 ile başlıyor örneğin. Google da my ip adress dediğimde de 78,88 ve 90 küsür değişken gruplarda ip verdiğini görüyorum. Router arayüzünde ise değişmiyor 10. ile başlıyor ve son kısımları değişiyor genelde.
Benim vie.valve adresine ping ile ilgili bir problemim var mesela vie.valve konusunda da sık sık paylaşıyorum. Son dönemde o da düzeliyor gibi yeniden bozulmaz ise.
Saygılar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 26 Haziran 2024; 16:19:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X