Şimdi Ara

|| dBPowerAMP - Ses formatı dönüştürme yazılımı! || Kullanım Klavuzu ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtmak istediğim program dBPowerAMP, tamamen ücretsiz ve gerçekten çok kaliteli bir program. Program, tek tıklamayla istediğiniz ses dosyasını başka bir formata anında çevirebiliyor; hem de hiç kalite kaybı olmadan. En güzel özelliklerinden biri, 10larca hatta 100lerce dosyayı aynı anda çevirebilmesi. İstediğiniz kadar sesi işaretleyin tek tıklamayla hedef formatı ve kaliteyi belirleyin, gerisi ona kalsın..
    Bunun dışında, IDtag leri de istediğiniz gibi editleyebilirsiniz; yine sadece tek tıkla
    Program ekran görüntülerini, linklerini (download ve codec eklentilerini) aşağıda veriyorum, umarım yararlı olur.
    Kesinlikle bir deneyin ve dönüştürme olayının ne kadar kolay olduğunu görün

Ses dönüştürme
    İstediğiniz ses dosyası üzerinde sağ tıklayın ardından "convert to" sekmesini tıklayın

karşınıza gelecek pencereden hedef formatı seçin

istediğiniz kaliteyi ve nereye kaydedileceğini belirledikten sonra "convert" butonuna basın

Dönüştürme sürecinde lazım olacak codecleri >> Buradan Indirebilirsiniz <<

TagEditing
    Özelliklerini değiştirmek istediğiniz ses dosyasına sağ tıklayın, "edit tag" sekmesini seçin

Değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz özelliği seçin / ekleyin, ardından "ok" butonuna basmanız yeterli

Ses dönüştürmede diğer bir seçenek de, oluşturulan kısa yol üzerinden olacaktır; sadece çalıştırın ve ses dosyasını seçin

Program bunların dışında Audio CD Ripleme, Ripleme yapmadan önce tüm ayarları yapmanızı sağlıyor

Programın son sürümü olan 12.1'i indirmek için TIKLAYIN - dBpowerAMP Music Converter

Umarım yararlı biçimde aktarabilmişimdir, kolay gelsin

Edit:Link yenileme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 20 Haziran 2007; 14:34:57 >

• Paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Paylaşım için teşekkürler

umarım yardımcı olur, rica ederim. kimseden yorum gelmiyor, gece olduğu için mi ki?
  • eline sağlık kardeş çok öncelerden verilmişti ama tekrar verilmesi iyi olmuş eline sağlık kullanıyorum çok kullanışlı bi programdır sağol
  • Teşekkürler @WoraZ.
  • Daha önceden verilmişti ama olsun sen biraz daha ayrıntılı anlatmışsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_7037032/tm.htm

• bu programın üstüne ses dönüştürücüsü tanımam..eline sağlık @woraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 25 Mayıs 2006; 11:51:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır program arşivimden eksik etmediğim bir programdır. Bana göre halen dalında en iyisi.
    Paylaşımın ve emeğin için teşekkürler..
  • rietveld kusura bakma görmemiştim.

gerçekten harika bir program, adamlar bu kadar kaliteli program yazıyor ve bedavaya dağıtıyorlar; helal olsun vallahi..
  • WoraZ kardeşim döktürmüşsün ellerine sağlık açıklamalar için.
  • Teşekkürler
  • ben kaçırmışım daha önceden demekki saolasın d.h. ehehhe
  • Çok güzel Pro. daha önce de kullanıyordum.. Yeni sürümü indirelim bakalım. Teşekkürler.
  • Eline sağlık Woraz, winamp skin'lerinde bana destek olduktan sonra böyle bir paylaşımda yine seni görüyorum
  • valla Gary, ben de seni o zamandan beri hiç görmedim. nerelerdesin :) O topiği çağıralım geri :)
  • Tşk. Eski versionunu kullanmıştım.
  • ben bu progrramı burdan indirdim kurdum da neden teşekkür etmedim
    saolasın woraz
    eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Tanıtmak istediğim program dBPowerAMP, tamamen ücretsiz ve gerçekten çok kaliteli bir program. Program, tek tıklamayla istediğiniz ses dosyasını başka bir formata anında çevirebiliyor; hem de hiç kalite kaybı olmadan. En güzel özelliklerinden biri, 10larca hatta 100lerce dosyayı aynı anda çevirebilmesi. İstediğiniz kadar sesi işaretleyin tek tıklamayla hedef formatı ve kaliteyi belirleyin, gerisi ona kalsın..
    Bunun dışında, IDtag leri de istediğiniz gibi editleyebilirsiniz; yine sadece tek tıkla
    Program ekran görüntülerini, linklerini (download ve codec eklentilerini) aşağıda veriyorum, umarım yararlı olur.
    Kesinlikle bir deneyin ve dönüştürme olayının ne kadar kolay olduğunu görün

Programı yıllardır kullanıyorum.Harika bir program.Senden rica etsem bana programı değil de kullandığın
    temayı veya varsa adresini gönderir misin?Ciddiyim şaka filan değil.

• gerçekten iyi bi dönüştürme programı..

paylaşım için tşkler.
  • freeware mi

ona göre indiricem de

buı arada paylasım için saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.