Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri şu şekilde

HD7450M
    i5-2450m 2.5ghz
    4GB ram

beni bu yaz sonuna kadar idare edermi sadece dayz oynamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet:

arkadaşlar şuan en ucuz key steamdekimi

Steamden başka bir yerde satılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet:

arkadaşlar şuan en ucuz key steamdekimi

forumdan bi arkadaştan 60 tl ye aldım hocam gift olarak doların 2,30 u geçtiğini düşünürsek uygun
  • arkadaşlar oyunu aldım benimle birlikte oynıycak adam arıyorum nick:B0LD resimde callofjuarez
  • arkadaşlar bu oyunu almayı düşünüyorum.. merak ettiğim bir oyun en çok hayatta kalma ve online yapısı ile istiyorum oyunu.. oynayacak oyun kalmadı bf4'ü bile bıraktım artık bayadır oynamıyorum. var mı oyunu devamlı aktif oynayan yardımcı olabilecek oyun içinde falan. takım grup vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bu oyunu almayı düşünüyorum.. merak ettiğim bir oyun en çok hayatta kalma ve online yapısı ile istiyorum oyunu.. oynayacak oyun kalmadı bf4'ü bile bıraktım artık bayadır oynamıyorum. var mı oyunu devamlı aktif oynayan yardımcı olabilecek oyun içinde falan. takım grup vs.

Oyunu grup şeklinde oynayınca zevki çıkıyor. Tek kişi sıkılıyor insan. Çevrenizde sizin gibi oyunlara merakı olan bir arkadaşınız varsa onunla beraber almanızı tavsiye ederim. Eğer çevremde yok dersenizde aktif bi gruba üye olup teamspeak vs. İle iletişime geçerek iyi vakit geçirirsiniz.

Kısaca, ne yapıp edip grup bulmalısın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    oha seni eklememiştim seni taglamış

şirketteki arkadaşlara söyledim yok oynamam dediler bende sıkıldım diğer oyunlardan alasım var oyunu tek zevkli olmadığını biliyorum. bakalım artık bir grup falan bulursam yada arkadaş bulursam alırım. sağolasın
  • arkadaslar sizde karakter sıfırlanıyormu
  • Ya bu oyun adama kafayı yedirtir. Tam ilk silahımı almışım her şey güzel gidiyorum, arkadaşın dediği gibi işte loot bitince başka servera geçiyorum falan, sonra bi servera girdim gitti karakter. Öyle durup dururken sıfırlandı. Bu arada harbi yalnız olmuyo. İki kişi gezelim diyoruz birbirimizi bulana kadar yarım saat geçiyor ama yine bir kişiden iyi tabi. Her neyse oynamak isteyen beraber ekleyebilir: Tsukiyomi
  • Amerikan-Avrupa serverları arasında geçiş yaparken karakter gidiyor diyorlar banda bir kaç kere oldu ama son iki seferde hemen oyundan hemen çıktım ve bu sefer başka bir alman serverına (ben genelde alman-hollanda-fransa serverlarında oynuyorum) geçiyorum karakter geri geliyor
  • Aynen avrupa serverlarında karakteriniz sıfırlanmaz. Sıfırdan bir karakter açıldığında çıkıp FR-DE-GB vb serverlerdan birine girin karakteriniz yerinde duruyor olacaktır. Ayrıca hardcore ve regular serverlarda 2 farklı karakteriniz oluyor. Ben hem hardcore için bir karakterim hemde regular için bir karakterim var. Ayrı ayrı kasıyorum.

Yani regularda bir karakteriniz varsa hardcore servere girdiğinizde sıfır bi karakter açılır veya regular amerikan bir servera girdiğinizde yine sıfırdan açılır. Sıfırdan açılması o karakteri kaybettiğiniz anlamına gelmez. Çözene kadar durumu baya bi server gezmiştim. Artık serverleri favori olarak kaydedebiliyoruz sıkça girdiğiniz serverleri favorilere alın.
  • Arkadaşlar çoğu kişinin dediği gibi tek olmuyor. oynayanlar ekleyebilir: "imaybeparanoid"

bu arada tsukiyomi seni ekleyeyim dedim de bi 163 tane tsukiyomi çıktı
  • son güncellemeden sonra her yerde pompalı mermisi çıkıyor, mosin mermisi artık zor bulunuyor, elimde ise bol miktarda 5.56 mermisi ve şarjörü oldu, ama mosin kullandığım için bir işe yaramıyor. şimdi size çok kritik bir öneri yapmak istiyorum. elindeki 7.62 mermileri 5.56 lılarla ile değiştirmek isteyen mutualist arkadaşlar varsa bir pm kadar uzağınızdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombadillo -- 26 Ocak 2014; 17:11:33 >
  • Herkese teşekkürler o zaman artık tamamen alman ve ingiliz serverlarında takılırım. Benim girdiğim server 28 Days Later'dı yanlış hatırlamıyorsam orda kasmıştım karakteri diğer serverlara girince eski karakter çıkıyordu. Bu arada benim profil fotoğrafımda Breaking Bad var. Zaten ekledim ben seni ama yine eklemek isteyen olursa daha rahat ekler.
  • Beyler oyunu durduk yere kapanan falan var mı? Veya bu tür bir soruna önlem bulabilen. Grafik ayarlarıyla vs. oynadım baya ancak oyunda belli aralıklarla donup kapanma oluyor. Hatanın bir kodu yok sadece Dayz has stopped working diyor.

Ekran kartım R9 270, i7 2.4Ghz işlemcim + 4gb ramim var. Oyunu da genel olarak düşük özellikte oynuyorum ancak kasma ve oyundan atmaya bir çözüm olamadı bu.
  • Yeni yamadan sonra M4 için scope (Acog, Red Dot) bulan oldu mu?
    Kaç gündür gitmedik yer bırakmadım ama M4 için scope bulamadım bir türlü.
  • Nvidia ekran kartıyla etkin biçimde oynayanlar hangi sürücü yüklü sizde ona göre ben de değiştireyim.

Intel i5 işlemci , 8 GB Ram , Nvidia GT630M 2GB var ancak hiçbir verim alamıyorum oyundan. Video genel ayarından direk tüm özellikleri very low yaparak 30 FPS'ye çekiyorum ancak görüntüler iyice kötüleşiyor, oyun da akıcı olmuyor yine de. Ne yapmam gerek?
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    gt630m çok güçsüz bi gpu. benim laptopta gt650m var onla bile oynanmıyo oyun. yapacak bişey yok gibi
  • Beyler oyun alphadan çıkınca betadan çıkınca emin olun herkes oynar.Su an sıfır optimize :D 30 35 fps alıyorum bende çok saçma ayarları düşünrsemde yükseltsemde.Beklemek lazım.
  • oyunu lol hesabıyla takas eden varsa pm plz.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.