Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhacir

dayz var humble bundle dan aldım. oyun açılışında addon 'dayz_anim' requires addon 'CA_CommunityConfigurationProject_E' hatası alıyorum ne yapmam lazım?

aynısı bende de var ama çözümünü bulamadım maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

dayz var humble bundle dan aldım. oyun açılışında addon 'dayz_anim' requires addon 'CA_CommunityConfigurationProject_E' hatası alıyorum ne yapmam lazım?

Yanlış hatırlamıyorsam Arma 2 OA 1.62 patch olacak onu kurunca düzelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam Arma 2 OA 1.62 patch olacak onu kurunca düzelmesi gerekiyor.

deniyorum hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler

• sanerdk kullanıcısına yanıt
    düzelmedi maalesef bad version rejected connection diyor
  • quote:

Versiyon sikintisi diyor şuan sanirim başka bir sw deneseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

çok denedim hocam aynı hatayı alıyorum hep
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

çok denedim hocam aynı hatayı alıyorum hep

Dayz commander kullanıyor musunuz?

• PsiKoman kullanıcısına yanıt
    yok hocam o nedir tam olarak?
  • Arkadaşlar Mosin Tüfek Kullanıyorum.

Yalnız Sadece 1 Mermi Takabiliyorum.

Önceden 5 Mermi Alıyordu ?

Neden Böyle ? Her Defasında Mermi Takmak Zorunda Kalıyorum.
  • Ya beyler bilgisayarım cod mw3. Ultra ayarlarda açıyor ama DayZ standalone da kasıyor yardım edebilecek biri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Arkadaşlar Mosin Tüfek Kullanıyorum.

Yalnız Sadece 1 Mermi Takabiliyorum.

Önceden 5 Mermi Alıyordu ?

Neden Böyle ? Her Defasında Mermi Takmak Zorunda Kalıyorum.

Boyanmış mosinler tek tek mermi alıyor. Yeni patch ile düzeltilmesini umuyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: ThiefInShadows

Ya beyler bilgisayarım cod mw3. Ultra ayarlarda açıyor ama DayZ standalone da kasıyor yardım edebilecek biri var mı?

Kardeşim sadece sabır. Benim bilgisayarımdan kötü bilgisayarlar şehirde 25-30 fps alıyor ben 15 lerde sürünüyorum. Şaka gibi. Oyun ilerledikçe düzelmesini umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Steamde dayz özelliklerinde çalıştırma seçenekleri var. Oraya -winxp yazıp çıkarsanız 5-10 fps lik artış oluyor. Oyunu windows xp uyumluluğunda çalıştırıyor. Fakat oyunu alt+tab ile aşağı atarsanız hata veriyor ve yeniden açmanız gerekiyor. Kimi bilgisayarlarda işe yarıyor kimisinde yaramıyor. Denemenizde fayda var. Onun dışında koddur configdir birşeyi değiştirmiyor. Oyunun motoru sorunlu direk.

Winxp kodunu kullanıyorum istesem 50 fps alırım ancak oyunu çöpe döndürerek :(

• quote:

yok hocam o nedir tam olarak?

Hocam o olmadan zaten çok büyük sıkıntılar yaşarsınız onu kurun zaten gerisi gelir çok kullanışlı arayüzü var.
  • Birşey sormak istiyorum oyunda teamspeak kullanmak gerekiyor mu sesli iletişim için yoksa oyun içinde kendi sesli iletişim şeysi varmı birde sesli iletişim varsa yakındakilerin sesinin çok gelmesi uzaktakinin az gelmesi yada hiç gelmemesi gibi olaylar var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Birşey sormak istiyorum oyunda teamspeak kullanmak gerekiyor mu sesli iletişim için yoksa oyun içinde kendi sesli iletişim şeysi varmı birde sesli iletişim varsa yakındakilerin sesinin çok gelmesi uzaktakinin az gelmesi yada hiç gelmemesi gibi olaylar var mı.

Oyunda caps lock'a basarak konuşabilirsiniz ama önermem, başkaları duyup yerinizi anlayabilir. Ve yakındakilerin sesi iyi gelir uzaktakilerinki az gelir.
  • Arkadaşlar bayadır girmedim oyuna, optimizasyon sorunu düzeldi mi? Çok kötüydü en son
  • Merhabalar oyunu bu sistemle; i5-3230M-2.60GHz, 8GB ram, GT710M 2 Gb ekran kartı medium ayarda oynayabilirmiyim.Yardım edenlere çok teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

Merhabalar oyunu bu sistemle; i5-3230M-2.60GHz, 8GB ram, GT710M 2 Gb ekran kartı medium ayarda oynayabilirmiyim.Yardım edenlere çok teşekkür ederim şimdiden

low ayarlarda belki.malesef 710m iyi bir kart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Merhabalar oyunu bu sistemle; i5-3230M-2.60GHz, 8GB ram, GT710M 2 Gb ekran kartı medium ayarda oynayabilirmiyim.Yardım edenlere çok teşekkür ederim şimdiden

Intel Pentium i5-3330 3.0, 4 GB DDR3 Bellek, 2 GB DRR3 128 Bit AMD Radeon HD7510 bu nasıldır peki? birde bu;

Intel Core i7-4770 İşlemci, İşlemci Hızı 3.40GHz, 8 GB DDR3 Ram, Nvidia GT630 SE 2 GB

Bu sistemler nasıl olur? tek tek ikisinide yorumlarmısınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Intel Pentium i5-3330 3.0, 4 GB DDR3 Bellek, 2 GB DRR3 128 Bit AMD Radeon HD7510 bu nasıldır peki? birde bu;

Intel Core i7-4770 İşlemci, İşlemci Hızı 3.40GHz, 8 GB DDR3 Ram, Nvidia GT630 SE 2 GB

Bu sistemler nasıl olur? tek tek ikisinide yorumlarmısınız

hocam işlemciler ramlar sıkıntı yaratmıyor. sıkıntı yaratan tek şey ekran kartları.

i7 4770 yerine i5 işlemci veya amd nin bir işlemcisini seçip çok daha iyi bir ekran kartına sahip olmalısınız. i7 4770 gibi mükemmel bir işlemciye gt 630 hiçmi hiç gitmemiş.

7510 lu sistem 710m ile aynı performansı verir kanısındayım. gt 630 lu sistemde oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama iyi bir performans beklemeyin.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.