Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofrome

arkadaşlar dayz yi watch dogs ile takas ediyorum isteyen mesaj atsın

Steamde hesabi satmadan takas sistemi mevcut mu ?

Digelim ben bir oyun oynadim . Adamda baska oyun var takas yapiliyormu. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @UçanPanda Eleman oyunun hatalarıyla ölünce sinirlenmiş ve o sinirle gelip yazmış.Haklı,haksız yanları olabilir ancak senin ona hakaret etme hakkın olduğunu göstermez .Ülke gelişmiyor diyorsun türkçe kullanmaktan bile acizsin.İroni olmuş yaziyim dedim.
  • Beyler sakin tamam. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun motorunun değişmesi muhakkak şart. Rezalet bi motor optimizasyonu 0 ne yapsalar iflah olmaz oyun o dandik motorla. Ivır zıvırları sonrada eklerler önce optiyi halletsinler, bugları düzeltsinler. Genel sorunlara yoğunlaşmaları lazım şapkaya, eşofmana değil.
  • Franciz F kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 değil 2 değil ne zaman ölse gelip dır dır yapıyo.Ayrıca dilimizi olabildiğince düzgün kullanıyorum. Adam tükürdüğünü yalıyor. Birde kankası vardı By Trex diye birkaç ay önce atıp tutuyorlardı. Şimdi atıp tuttukları şeyleri yapınca bunlara bişeyler oldu. Bana dayzfan ergeni diyorlar ama kendileri Antidayz ergenleri olmuşlar haberleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 31 Temmuz 2014; 13:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

arkadaşlar dayz yi watch dogs ile takas ediyorum isteyen mesaj atsın

Steamde hesabi satmadan takas sistemi mevcut mu ?

Digelim ben bir oyun oynadim . Adamda baska oyun var takas yapiliyormu. ?

onu bilemiyorum ama watch dogs uplay üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Hocam 1 değil 2 değil ne zaman ölse gelip dır dır yapıyo.Ayrıca dilimizi olabildiğince düzgün kullanıyorum. Adam tükürdüğünü yalıyor. Birde kankası vardı By Trex diye birkaç ay önce atıp tutuyorlardı. Şimdi atıp tuttukları şeyleri yapınca bunlara bişeyler oldu. Bana dayzfan ergeni diyorlar ama kendileri Antidayz ergenleri olmuşlar haberleri yok.

Bak abisi boş boş konuşma. Ben ölünce sürekli buraya gelip yorum yapmam, trex de arkadaşım falan değil. Durduk yere laf atıp hakaret ediyosun bir de utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun. Adamı hasta etme.

• Bak koçum. Hakaret boş yere edilmez, hakedene hakaret edilir. Hadi yol al AntiDayz ergeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 31 Temmuz 2014; 18:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Kardes Trex,i ...... öldu.Bos yapiyordu cok.Egolariyla bogdum onu, defoldu gitti.

• Altarın Oğlu Tarkan kullanıcısına yanıt
    Damlar birazdan. Kankası çağırır konuya.
  • güncelleme geldi diye ne gelmiş bir bakayım dedim ama ilkokula dönmüş burası bi şey öğrenemeden çıkıyorum konudan
    bu arada trex ne koymuş be kuyruk acısı hala çıkmamış çocuklar hala trex trex laf sokmaya çalışıyor vay arkadaş
    edit: @assasino bak konudan nerdeyse bunlarla uğraşmak istemeyen sadece benim gördüğüm 8-9 kişi kaçtı bi sen kalmışsın arada bilader sende kaç kurtar kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 31 Temmuz 2014; 19:05:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Yeni bölüm yayında

Kardeşim eline sağlık yeniden, izlemeye devam

• Yahu sadece bana mı oluyor bu karakter resetlemesi anlamıyorum ? Dün oynadıgım karakter bugun yok yine ? ne oldu arada ? hiçbişey ama gene döndük başa. İyice soğudum oyundan ...
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Son cumleye koptum

bendede vurmama bugi oluyor yani balta silah hicbir sekilde vurulmior oyunu kapatip acmak gerekiyor

• Ben bu oyunu ne zaman alasım gelse son anda ya boş ver diyorum bu kadar bugla bu oyuna para vermem ağzımız warz den yandı beklemek en iyisi

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Bende bazen yaslandim heralde artik diyorum yas oldu 24 basit seylerimi buyutuyirumz diyorymda herseyi gectim hadi yururkende oldunde vurmama bugi nedir dusunsene catismadasin ve tam nisan aldin skcan silah atmio hayda kapat ac oyunu ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

benim beraber oynadıgım arkadaşdada balta sallamıyordu.Cocuk baltayı kaldırıyor ama vuramıyor.Çıkıp girince düzeldi..

Aynen o bug iste baltA silah fark etmiyor hicbirseyle vurulmuyor o an cildirtiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NarkolepsiHumans

Ben bu oyunu ne zaman alasım gelse son anda ya boş ver diyorum bu kadar bugla bu oyuna para vermem ağzımız warz den yandı beklemek en iyisi

Katilmiyorum bu goruse dayzde eksik cok dogrudur her yazilan eksig var fazlAsi yok ancak en para ile 35tl gelen dayz alinir 35tl lik zevkin cok ustunde zevk verir

• 47 ile gelen sorunların bi bölümü v48de fixlenicek . Ayrıca kalıcı nesneler oyunda yerini alıcak .
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.