Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Yediklerime dikkat ediyorum. zombilere bulaşmıyorum, nemli kıyafet giymiyorum ama genede hastalanıyorum nereden kapıyorum bu hastalığı?

rotten(bozuk) yiyecek yemiyorsunuz degilmi?

Aynen hatta balık bile yemiyorum genelde taze muz ve kuru fasulye yiyorum acaba asitli içeçeklermi yapıyor işin garibi iyileşmiyorda hep kötüye gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Uzun aradan sonra çekim yapalım dedik hayli aksiyon dolu bölümdü.İyi seyiler.Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

Sürekli oynuyor musunuz yoksa ara mı vermiştiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Uzun aradan sonra çekim yapalım dedik hayli aksiyon dolu bölümdü.İyi seyiler.Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

Sürekli oynuyor musunuz yoksa ara mı vermiştiniz?

hergün ekipçe 3 4 saat oynarız.Sadece kayıt almıyorduk saçma sapan ölümlerden hacklerden gına geldiği için.Bütün dayz videolarımızı sayfamdan izleyebilirsiniz https://www.youtube.com/thez3a hafta başı yeni video eklemeyi devsm ettirmeyi düşünüyorum.Yorumlarınızı esirgemeyin:)8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyundan memnunmusunuz izledigim.videolara gore buglar ve lag sorunlarinin cogu giderilmis.

oyundan sıkıldiginiz oluyormu grupca oynarken baya sariyor mu haritasi zaten buyuk dahada buyutulcek mi

• Riqus kullanıcısına yanıt
    oynanıyor ama sıkılıyor insan çünkü bir yerden sonra yapıcak bir şey kalmıyor şu an için ve bırakıyorsun oyunu.

Ayrıca Ragdoll da güncellenmiş geldi gibi geldi bana ve zombiler hala bazı kapılardan giriyor.
  • 30$ nedirallah aşkına?soygun resmen.
  • Harita baya buyuk gibi dahada buyutulcek mi

us kurma . Bir bolgeyi ele gecirip sahiplenme ozellikleri varmi

hayvan avlama var begendim :D

daha gelicek ne ozellikler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dayzfan.net sitesine bakarsan orada var herşey ne olucak ne biticek şu an neler var neler gelicek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

hocam dayzfan.net sitesine bakarsan orada var herşey ne olucak ne biticek şu an neler var neler gelicek gibi

Siz oynuyormusunuz . Grupca oynayinca o survival hayatta kalma tadini yasatiyormu.

hani walking dead 'deki gibi

digelim 6 kisiyiz bir yere camp kurduk . 2 kisi campta nobet tutup diger 2 kisi . Kasabalara ilac ve yemek bulmak icin inme felan veya hayvan bulup kesip esit dagitma. Felan

yani anlatmak istedigim o hayatta kalma havasini ciddi ciddi yansitiyormu

eger oyleyse aliriim steamden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

hocam dayzfan.net sitesine bakarsan orada var herşey ne olucak ne biticek şu an neler var neler gelicek gibi

Siz oynuyormusunuz . Grupca oynayinca o survival hayatta kalma tadini yasatiyormu.

digelim 6 kisiyiz bir yere camp kurduk . 2 kisi campta nobet tutup diger 2 kisi . Kasabalara ilac ve yemek bulmak icin inme felan veya hayvan bulup kesip esit dagitma. Felan

sü an oyun biraz daha deathmatch modunda. Ama gittikçe o istediğin özelliklere yaklaşıyor oyun. Biz iki kişi oynuyoruz bu ara. Ve inan ki deneysel sunucularda gerçekten rol yapmasını bilen insanlarla karşılaşıyorsun ve daha bir keyif alıyorsun. Eğer direk walking dead havası istiyorsan oyun betaya geçene kadar bekle. Ben oyunu ilk çıktıgı hafta aldım her güncellemede nasıl üstüne koydugunu gördüm. Ama oyunun mekaniğine alışırım dersen şimdi al ve şu an için hayallerini bir kenara koy. Ama sabırsızsan betayı bekle istediğini al.

• quote:

quote:

quote:

sü an oyun biraz daha deathmatch modunda. Ama gittikçe o istediğin özelliklere yaklaşıyor oyun. Biz iki kişi oynuyoruz bu ara. Ve inan ki deneysel sunucularda gerçekten rol yapmasını bilen insanlarla karşılaşıyorsun ve daha bir keyif alıyorsun. Eğer direk walking dead havası istiyorsan oyun betaya geçene kadar bekle. Ben oyunu ilk çıktıgı hafta aldım her güncellemede nasıl üstüne koydugunu gördüm. Ama oyunun mekaniğine alışırım dersen şimdi al ve şu an için hayallerini bir kenara koy. Ama sabırsızsan betayı bekle istediğini al.

yine o rol havasını yakalatıyorsa alırım onun icin diyorum bu konudaki herkes oynuyormu dayz ?

• 30$ verilir mi ya ne diyorunuz

Sanırım alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

30$ verilir mi ya ne diyorunuz

Sanırım alacam

Ben dusunuyorum ama yeterince bir bilgi toplamadan karar vermicem buradaki satın alan kişilere soruyorum birazda baska kaynaklardan arastırıyorum eger tahmin ettigim beklentilerimi karsılarsa alıcam . Devamlı geliştiriliyormus.

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Kim dedi gelistiriliyor diye nisan son haftasi kadar bisiklet getircez demislerdi 4ayi gecti

• Tamam karar verdim '' Almıyorum '' :D

( Not : Düşünüyorum :/ )

• quote:

quote:

Senin dediğin olay RPG olayı . Şuan o anlattığın olay DayZ Modda var . Standalone sürümüne gelmesi belki BETA , belkide TAM Sürümde olabilir . Şuan bu anlattıklarının hiçbiri yok oyunda . Sadece yaptığın şey "Silah ve mermi ara , 2-3 item bul üstüne , yemeğini fulle , berezinoya git adam öldür" . Yani şuanlık tek yaptığımız şey PVP . Ama ilerde zombi sayısı arttıkça bunlarda artacaktır eminim .

• bu oyunun çıkmasına daha var
  • Bu spawn suresinden sonra 2 dakka beklemenin bir caresi yokmu? Loot yaparken acayip can skici oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

Bu spawn suresinden sonra 2 dakka beklemenin bir caresi yokmu? Loot yaparken acayip can skici oluyor.

nasıl yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

Bu spawn suresinden sonra 2 dakka beklemenin bir caresi yokmu? Loot yaparken acayip can skici oluyor.

nasıl yani

Soyleki mesela 59 saniye spawn suresi veriyor, sw degisirken sure bitiyor please waitde bekliyor 1 2 dakka beni delirtiyor.Yok mu bunun baska yolu?

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.