Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Altarın Oğlu Tarkan

Bu spawn suresinden sonra 2 dakka beklemenin bir caresi yokmu? Loot yaparken acayip can skici oluyor.

nasıl yani

Soyleki mesela 59 saniye spawn suresi veriyor, sw degisirken sure bitiyor please waitde bekliyor 1 2 dakka beni delirtiyor.Yok mu bunun baska yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bölüm yayında
  • bu videoyu nasıl çektiler çok merak ediyorm pc ekranından mı acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Bu spawn suresinden sonra 2 dakka beklemenin bir caresi yokmu? Loot yaparken acayip can skici oluyor.

nasıl yani

Soyleki mesela 59 saniye spawn suresi veriyor, sw degisirken sure bitiyor please waitde bekliyor 1 2 dakka beni delirtiyor.Yok mu bunun baska yolu?

Maalesef . Server Hop. olayını düşürmek için bunu yaptılar zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur55sag

Beyler core i5 3.10 . 4 gb ram HD5750 var mediumda filan 50 fps verir mi ekranımın coz. Düşük . Çok alasim var ama şimdi low da filan kasarsa soverim

Optimizasyon sorunu var gtx 660 ti ile 60 fps'de alıyorum, 10 fps'de.. ortalama 25-30.. en yüksekte çok fazla kasıyor 10 fps falan. optimizasyonda düzeleceğe benzemiyor zaten tüm simulasyon oyunlarında optimizasyon sorunu var
  • Son kez soruyorum alayimmi ?

forumdan oynayacak adam cikar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Son kez soruyorum alayimmi ?

forumdan oynayacak adam cikar mi

Başta heves edip alınıyo.sonradan sıkıyor.doğ-eşya bul-öl'den başka bişi yapılmıyor bazen.grup bulursan eğlenceli olabilir.birkaç video izleyip sen karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 2,5 ghz
    nvidia gt630m 4 gb ekran kart
    6 gb ram
    fps ne durumda olur oynanırmı
    warz (infestationda) falan bazen fps 20 altına düşüyordu çatısmalarda kırmızı oluyordu fps yazısı
  • Bugün 0.47 stable olacak arkadaşlar. İşte yeni güncelleme ile ilgili bilgiler;

http://steamcommunity.com/games/221100/announcements/detail/175957169845835283

EDIT: Update geldi arkadaşlar. 1.1 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 30 Temmuz 2014; 15:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Bugün 0.47 stable olacak arkadaşlar. İşte yeni güncelleme ile ilgili bilgiler;

Oyun 1.0 olduğu zaman beta mı olmuş oluyor suan 0.47'de demişsiniz ya ondan sordum ?.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Bugün 0.47 stable olacak arkadaşlar. İşte yeni güncelleme ile ilgili bilgiler;

Oyun 1.0 olduğu zaman beta mı olmuş oluyor suan 0.47'de demişsiniz ya ondan sordum ?.

Bilmiyorum nasıl yaparlar.

• 1 küsür gb güncelleme gelmiş.
  • Yeni güncelleme neler içeriyor ben biraz bakındım ama ingilizce iyi olmadığı için pek anlamadım yazılanları.
  • arkadaşlar dayz yi watch dogs ile takas ediyorum isteyen mesaj atsın
  • aynen güncelleme gelmiş girip bakıcam şimdi araç filan eklenmişmi:)
  • Ivır zıvır ekleyeceklerine şu oyunu hala oynanabilir hale getirmediler! Şehirde FPS düşmelerinden, zombilerin deli gibi koşmalarından(artık duvarların içinden geçmiyorlar gözlemlediğim kadarıyla), mermi buglarından, silah geçişlerinin yavaşlığından bıktım usandım artık! Ayrıca, ne güzel AK101 ve CZ527 bulmuştum, biri yere bırakınca kayboldu, diğeri de fps yüzünden ölünce gitti! Sildim oyunu sinirden! Bunlardan bir b.k olmaz afedersiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 31 Temmuz 2014; 1:10:07 >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Susayım susayım diyorumda. Sen neyin kafasını yaşıyosun? Herifler adam gibi güncelleme getirdi.Hala dır dır yapıyosun ya. Her öldükten sonra bu konuda sizin dırdırınızı çekmekten bıktık ya. Oyunuda sildiysen sil umrumuzda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Susayım susayım diyorumda. Sen neyin kafasını yaşıyosun? Herifler adam gibi güncelleme getirdi.Hala dır dır yapıyosun ya. Her öldükten sonra bu konuda sizin dırdırınızı çekmekten bıktık ya. Oyunuda sildiysen sil umrumuzda mı?

Ben de senin gibi dayzfan ergenlerinden bıktım. Oyunu sanki babanız yapmış gibi savunuyorsunuz. Ayrıca ben her öldüğümde gelip buraya konu açmam. + olarak, adam gibi bir güncelleme dediğin çoğu hatayı düzeltmek olur. Tek düzelttikleri zombilerin artık duvardan geçmiyor olması. Gerisi kıyafet, silah, çadır, şapka vs.
  • dün ilk defa dayz oynadım silah buldum meğer içinde mermi yokmuş bide adamlara sıkmaya çalıştım öldüm :D
  • Güncelleme 1.1 gb boyutunda mı yoksa bende eksik dosya falan mı var? Sabitlenmişti sanki 700 mb olarak
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.