Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alinti: krocker09

Cüzdanimda biriken para ile aldigim DayZ yi kar koymadan satiyorum gençler ilgilenenler dükkanima bakabilir mesaj atabilir, hepinize iyi oyunlar.
    Key vs olmadigi yasal yollarla alindigi için kesinlikle envanterden veya kütüphaneden silinme gibi bir sey olmaz 5-10 lira ucuza alacagim diye bu tarz islere kalkismayin derim ;)

kar koymadan satiyorum ne la 65 lira yazmissin zaten adam onu o fiyata magazadan alir senden niye almaya ugrassin hatta 4 liradan key alip pazarda okutsa 60in da altina getirir veya en para kullansa yari fiyatina getirir hani magaza fiyatindan satmak saçma olmus

30 dolara alıyorum cüzdanla 66 lira yapıyor kredikartı olmayan alır giren çıkan ne anlamadım ki

kredi kartı yok diye sana 65 lira ödemesi mi lazım mağazadan almak varken yada yukarıda da söylediğim daha ucuza getirebileceği seçenek bile uyarken yenilerini sayalım istiyorsan sayarız ? sen şeyinin şeyini çıkartmaya çalışıyorsun başka bir şey değil daha 50 seçenek daha mı sayım istiyorsun ? e ekleme yapalım o zaman kartı olmadan sana para transfer etmekle uğraşana kadar en yakın bankamatikten bi oyun sitesine aynı parayı atıp kredi kartsız bakiye satın alır oyunu mağazadan çeker forumdan key alıp satar daha ucuza getirir enpara ile yarı fiyatına bakiye kasanlar yada bakiyesi cok olanlar tl çevirmeye çalışıyor ordan uygun fiyata bulabilir üstteki seçeneklere eklersin bunları da
    satış yapıyorsan senden almaları için bir sebep olması laızm hem kazık fiyata satıp hem milleti uğraştırırsan kim neden senden 65 liraya almaya çalışsın dedim belki fiyatı 5-10 lira düşürmek aklına gelirde elinde patlamaz oyun diye bana girip cıkan yok senin birilerine girip cıkartmaya niyetin olduğu için arkadaşları uyarmak istedim.

enpara işi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz birde oyunu arkadışımla almayı düşünüyoruz oyunu birimiz alsa diğerine verse sonra internetten 1 key alıp 2 mizde oyunu oynuyabilir miyiz yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

23 yaş üstü oyunda en az 30 saat deneyimi olan, küfürlü konuşmayan, Mosin veya M4'de tecrübeli, takım çalışmasına yatkın, grubumuz için arkadaşlar aranıyor.
    İş ilanı gibi oldu ama ciddi bi iş yapıyoruz neticesinde PM yoluyla ulaşın lütfen.

Oyundan memnunmusunuz ; Bug durumu şuan nasıl ?

Fazla göze batıcak bir bug durumu yok dimi ? Nether veya dayz dusunuyorum veya buna benzer Survival oyun.

Sıkıldıgınız anlar oluyor mu ?

ARMA 3 Breaking Point - Araştır

• Arkadaşlar PC'ye yeni format attıktan sonra 14.4 driver kurdum, Dayz'de ara ara 1'er saniyelik takılmalar yaşıyorum, aynısını yaşayan varmı?
  • quote:

Arkadaşlar PC'ye yeni format attıktan sonra 14.4 driver kurdum, Dayz'de ara ara 1'er saniyelik takılmalar yaşıyorum, aynısını yaşayan varmı?

Aynı ekran kartını kullanıyoruz benim işlemci i5 4670 ve SSD var eğer 1TB diskinizde hem Win hemde oyunlar varsa takılma ondanda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

quote:

Arkadaşlar PC'ye yeni format attıktan sonra 14.4 driver kurdum, Dayz'de ara ara 1'er saniyelik takılmalar yaşıyorum, aynısını yaşayan varmı?

Aynı ekran kartını kullanıyoruz benim işlemci i5 4670 ve SSD var eğer 1TB diskinizde hem Win hemde oyunlar varsa takılma ondanda olabilir.

2 Raid SSD var bende nedense yeni yapmaya başladı bu 1 saniyelik takılmaları.
  • quote:

quote:

quote:

amd cleanup utility ile driverı silip 14.7-rc1 yükleyip deneyin
  • Oyunu birkaç gün önce korsan edindim bakacaktım memnun kalırsam satın alacaktım ama oyunu bugün bilgisayardan kaldırdım hem daha fazla hak yememek adına hem de oyunun adı Dayz baş düşmanlarımız zombiler olması gerekirken insan daha büyük tehdit.Zombiye baltayla bir tane koy yerde ama adama ateş etme ben dostum diyorsun yine ateş ediyor.Oyunun bir başka eksiği de askeri bir bölgeye bile gitsen silah,şarjör vs bulamamak(Tabii bu alpha olmasından da kaynaklanıyor olabilir).Velhasıl her oyunda olduğu gibi bu oyunda da ezik kaynıyor H1Z1 beklemek en hayırlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 21 Temmuz 2014; 19:15:23 >
  • killuminati25 kullanıcısına yanıt
    Eskiden rateler daha fazlaydı. 1-2 güncelleme öncesinde baya düşürdüler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

14.7-rc1 sıkıntılı diyorlardı ama?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben arma 3 de oynuyorum en ufak sorun yaşamadım. ne gibi sıkıntılar varmış?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Battlefield 4'de bazı hatalar, İşlemci sıcaklığı artışı falan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Battlefield 4'de bazı hatalar, İşlemci sıcaklığı artışı falan.

ufak tefek hatalarda olsa bence her zaman en son çıkan sürücü kullanılmalı. grafik hataları anlarımda işlemci sıcaklığının artmasını ilk defa duydum.

• Uzun aradan sonra çekim yapalım dedik hayli aksiyon dolu bölümdü.İyi seyiler.Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

• Oyun Full HD olmuyor fena kasiyor lag var
  • Yediklerime dikkat ediyorum. zombilere bulaşmıyorum, nemli kıyafet giymiyorum ama genede hastalanıyorum nereden kapıyorum bu hastalığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Uzun aradan sonra çekim yapalım dedik hayli aksiyon dolu bölümdü.İyi seyiler.Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

Hocam son dakikasına kadar heycanla izledim videoyu :) Tebrik ederim başarılı bir takım çalışması . Bende yeni dayz oyuncusuyum ama o m4 ten hic görmedim henüz . miltary camp da ya da havaalanında goremedım oyle bir silah başka yerlere mi bakmam lazım acep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iceberg987

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Uzun aradan sonra çekim yapalım dedik hayli aksiyon dolu bölümdü.İyi seyiler.Yorumlarınızı eksik etmeyin:)

Hocam son dakikasına kadar heycanla izledim videoyu :) Tebrik ederim başarılı bir takım çalışması . Bende yeni dayz oyuncusuyum ama o m4 ten hic görmedim henüz . miltary camp da ya da havaalanında goremedım oyle bir silah başka yerlere mi bakmam lazım acep ?

M4A1 genellikle heryerde çıkıyore military base lerde daha çok evet karakollarda bulabilirsin şehirlerde

• Ya bende kötü sks var 10 tane de mermım var asker kaskı hucum yelegı balta magnum hersey var ama cephane sıkıntısı cekıyorum :) Tek başına oynanabilecek bir oyun degıl bu ya mutlaka takım işi sizin takım gerçekten iyiymiş :) Benide alın yanınıza :D Size tepede beklersınız ben cherno ya gıder su spagetti falan getırırım :D
  • quote:

Yediklerime dikkat ediyorum. zombilere bulaşmıyorum, nemli kıyafet giymiyorum ama genede hastalanıyorum nereden kapıyorum bu hastalığı?

rotten(bozuk) yiyecek yemiyorsunuz degilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceberg987

Ya bende kötü sks var 10 tane de mermım var asker kaskı hucum yelegı balta magnum hersey var ama cephane sıkıntısı cekıyorum :) Tek başına oynanabilecek bir oyun degıl bu ya mutlaka takım işi sizin takım gerçekten iyiymiş :) Benide alın yanınıza :D Size tepede beklersınız ben cherno ya gıder su spagetti falan getırırım :D

Nasıl cephane sıkıntısı çekiyosunuz hocam? 2 saatlik loot sonunda 3 tane 75 lik akm şarjörü AKM ve 400 tane falan akm mermim oluyor
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.