Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bay97

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Yeni kamera sistemi geliyormuş Dean Hill açıkladı

Veeee zombilerin yol bulması tamamlanmış

Haber için TIKLA

Belliydi zaten duvardan geçme bugunun 48 de düzeltileceği. Artık geriye bisiklet kaldı oda 49 veya 50 de gelir

• 2015'te yepyeni bir DayZ olucaaak
  • Hocam herifler adam gibi çalışmaya başladı.İster şimdi alın ister 48 güncellemesi geldikten sonraki durumlara bakıp alın yani siz bilirsiniz.
  • Arkadaşlar İçerisinde DayZ Standalone ve Fm2013 olan steam hesabımı bilgisayarımı sattığım için satıyorum. İlginen varsa mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2-3 kişilik grubu olan ve gruba birini dahil edebilecek durumda olanlar varsa pm'den ulaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkual -- 9 Temmuz 2014; 1:31:27 >
  • Kusura bakma ama kimse o şekilde satmaz.
  • Ben de 2. El hesap ariyorum.Yahu ne zaman su oyunu almaya kalksam hep beni engellediler yok iste oyun olmamis vs. vs. Zaten bendeki amac zombiler falan da degil.Diger oyunculara karsi oynamak istiyorum.Bir de eski dayz da cok hileci vardi dayanamayip silmistim bunda hala deva ediyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 9 Temmuz 2014; 9:28:55 >
  • YuckFou kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sorarsanız 2.el ile uğraşmayın forumda güvenilir gift kodu satanlar var 55liraya felan alın hesabınıza ekleyin oynayın. 2.el her zaman tehlikelidir. Adam Ticket atarak hesabını geri alabilir.

• Son bir kaç sayfaya baktımda karakter sıfırlanması hakkında . Regular / Hardcore serverlar farkı hive'lere sahip böyle olunca 2 farklı profil ile oynuyorsunuz o serverlarda . Experimental'ide katınca DayZ'de 4 farklı profile sahip oluyoruz böylece sıkıldığınızda (mesela airportta kamp yapıyorsanız hardcore serverda bambi olarak başlayabilirisiniz.) server değiştirerek başka karaktere geçiyorsunuz.

Karşılaştığınız bugları feedback atarak dayz ekibine yardımda bulunabilirsiniz . http://feedback.dayzgame.com/my_view_page.php . Geçen karşılaştığım bugı sinirlenip ticket attım 10 dakikada cevap verdiler gerçekten memnun edilir hıza sahipler. Hardcore serverda oynarak regulardan çok daha fazla zevk alabilirsiniz (Hardcore'da 3RD person yok) Onun dışında fazla özelliği yok ama hardcore'da duvarların arkasını göremediğiniz için lean yaparak ilerliyorsunuz buda baya heyecan yaşamanıza sebep oluyor (high populate serverlarda tabi . Hardcore/Regular 2 farklı karakter olacağı için birbirine karışmaz korkmanıza pek gerek yok. Bu arada bir kaç sayfa okudum fakat ben şanslıyım galiba hiç sizin karşılaştığınız gibi buglarla karşılaşmadım Şu ana kadar tek shipwreck'in altında doğdum bir kezde (0.30 patchlerinde oyun başlarındayken) evin altında zombi girmişti geziyordu :D . Neyse alayım mı diye soranlara söylüyorum zombie / survival seviyorsanız kesinlikle almalısınız . Bir kaç tane video izleyin gerçekten hoş bir oyun . (Ben PVP yapmak istemiyorum derseniz PvE / PvZ serverlar mevcut ya da low populate serverlara girin) . Mikrofonla oynarsanız biriyle karşılaştığınızda falan rahat ederseniz hem yazmadığınız için avantajı ele alırsınız hemde nickini vermezseniz . Çünkü combat log* yapmak bu oyundaki benimde nefret ettiğim bir özellik. Reddit'ede karşılaştım combat log yapan adamı 15 dakika arayıp sonunda girdiği başka bir serverda bulmuşlardı (eğer yazı yazarsanız nickname'inizi görüyorlar serverdan çıktığınızda http://www.gametracker.com/search/dayz/?search_by=online_player bu site sayesinde sizi takip edebilirler benden söylemesi )

combat log = Çatışma veya kovalama esnasında taraflardan birinin exit yaparak çatışmadan kaçması
    ghosting = arkadaşlarınızla bir evin girişinde savunuyorsunuz karşı taraf serverdan çıkarak başka bir serverda evin içine girip sağlam bir şekilde diziliyorlar sonra sizin oynadığınız servera girip arkanızdan avlıyorlar

Onun dışında 0.46'da batırdıkları yeni spawn sistemi kötü olmuş . Başka bir servera geçiyim diyorsunuz 10dk sonra rastgele 99 second respawn süresi veriyor bitiyor ready! Please wait yazıyor sonra biraz daha bekliyorsunuz gelmesi için (bu süre zarfında oyuncular sizi vurabilir)
    Herkese iyi oyunlar bende bir kaç ss atıyım kendi oyunlarımdan

Hardcore serverda 4 saatte yaptım şu lootu
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=283259023

Birine kıyamayıp mermi sıktığım ilk kişi
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=283259023

Bu ise klasik sniper (Yaklaşık 30 saattir ölmüyorum bu karakterle benim için rekor oldu
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=283651842

Oyunla ilgili sorusu olan steam'imi ekleyebilir fotoğraflardanda verdim zaten . İyi avlanmalar

• hocam kimden aldınız acaba? Kaç referansı vardı kontrol ettiniz mi ? Forumda çok güvenilir kişiler var .
  • Cüzdanımda biriken para ile aldığım DayZ yi kar koymadan satıyorum gençler ilgilenenler dükkanıma bakabilir mesaj atabilir, hepinize iyi oyunlar.
    Key vs olmadığı yasal yollarla alındığı için kesinlikle envanterden veya kütüphaneden silinme gibi bir şey olmaz 5-10 lira ucuza alacağım diye bu tarz işlere kalkışmayın derim ;)
  • merhaba arkadaşlar konuya birde ben garip bişey yazayım geçen hafta sonunda brezinoda 2 kişi vurdum mosinle evet başarı deyil ama vurduğum kişileri loot lamaya gittimde çok garip bi gear larla karşılaştım 1 cisi adamlar muhtemelen hack yapmışlar yeni çıkan hucum yeleklerini iç içe atıp ustlerini full yemek ve içeçeklerle fulemişler bandaj ve tıbbı malzeme ellerinde sadece m4a1 var ve silaha takılı tekbir 60 lık jarjor bulunuyordu sadece m4a aldım kullandım da birde ne görim!!! silahın mermesi sonsuz çok şaşırdım sanıırm hack yapmışlar nasıl yapmışlar anlamadım ama allh razı olsun artık ölmemem gerek arkadaşlara düpeledim silahı ölene düpeliyoruz ama birimizin ölmemesi lazım benm fıkrım ilk yamada düzeltilir...
  • karekter 0 lamalrında alman serverlerinden şaşmayın
  • Arkadaşlar dayz hesabımı satıyorum. Bilgisayarım sattığım için satmaya karar verdim. Hesapta fm2013 de mevcuttur. Doğrudan kredi kartı ile steamden alınmıştır. Fiyat 40 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alinti: krocker09

Cüzdanimda biriken para ile aldigim DayZ yi kar koymadan satiyorum gençler ilgilenenler dükkanima bakabilir mesaj atabilir, hepinize iyi oyunlar.
    Key vs olmadigi yasal yollarla alindigi için kesinlikle envanterden veya kütüphaneden silinme gibi bir sey olmaz 5-10 lira ucuza alacagim diye bu tarz islere kalkismayin derim ;)

kar koymadan satiyorum ne la 65 lira yazmissin zaten adam onu o fiyata magazadan alir senden niye almaya ugrassin hatta 4 liradan key alip pazarda okutsa 60in da altina getirir veya en para kullansa yari fiyatina getirir hani magaza fiyatindan satmak saçma olmus

+1
    Sanki toptancıda kar koymuyor :D

• Beyler core i5 3.10 . 4 gb ram HD5750 var mediumda filan 50 fps verir mi ekranımın coz. Düşük . Çok alasim var ama şimdi low da filan kasarsa soverim

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

quote:

Cüzdanimda biriken para ile aldigim DayZ yi kar koymadan satiyorum gençler ilgilenenler dükkanima bakabilir mesaj atabilir, hepinize iyi oyunlar.
    Key vs olmadigi yasal yollarla alindigi için kesinlikle envanterden veya kütüphaneden silinme gibi bir sey olmaz 5-10 lira ucuza alacagim diye bu tarz islere kalkismayin derim ;)

kar koymadan satiyorum ne la 65 lira yazmissin zaten adam onu o fiyata magazadan alir senden niye almaya ugrassin hatta 4 liradan key alip pazarda okutsa 60in da altina getirir veya en para kullansa yari fiyatina getirir hani magaza fiyatindan satmak saçma olmus

30 dolara alıyorum cüzdanla 66 lira yapıyor kredikartı olmayan alır giren çıkan ne anlamadım ki

kredi kartı yok diye sana 65 lira ödemesi mi lazım mağazadan almak varken yada yukarıda da söylediğim daha ucuza getirebileceği seçenek bile uyarken yenilerini sayalım istiyorsan sayarız ? sen şeyinin şeyini çıkartmaya çalışıyorsun başka bir şey değil daha 50 seçenek daha mı sayım istiyorsun ? e ekleme yapalım o zaman kartı olmadan sana para transfer etmekle uğraşana kadar en yakın bankamatikten bi oyun sitesine aynı parayı atıp kredi kartsız bakiye satın alır oyunu mağazadan çeker forumdan key alıp satar daha ucuza getirir enpara ile yarı fiyatına bakiye kasanlar yada bakiyesi cok olanlar tl çevirmeye çalışıyor ordan uygun fiyata bulabilir üstteki seçeneklere eklersin bunları da
    satış yapıyorsan senden almaları için bir sebep olması laızm hem kazık fiyata satıp hem milleti uğraştırırsan kim neden senden 65 liraya almaya çalışsın dedim belki fiyatı 5-10 lira düşürmek aklına gelirde elinde patlamaz oyun diye bana girip cıkan yok senin birilerine girip cıkartmaya niyetin olduğu için arkadaşları uyarmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Temmuz 2014; 2:01:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

30 dolara alıyorum cüzdanla 66 lira yapıyor kredikartı olmayan alır giren çıkan ne anlamadım ki

kredi kartı yok diye sana 65 lira ödemesi mi lazım mağazadan almak varken yada yukarıda da söylediğim daha ucuza getirebileceği bir seçenek uyarken ? sen şeyinin şeyini çıkartmaya çalışıyorsun başka bir şey değil daha 50 seçenek daha mı sayım istiyorsun ? e ekleme yapalım o zaman kartı olmadan sana para transfer etmekle uğraşana kadar en yakın bankamatikten bi oyun sitesine aynı parayı atıp kredi kartsız bakiye satın alır oyunu mağazadan çeker forumdan key alıp satar daha ucuza getirir enpara ile yarı fiyatına bakiye kasanlar yada bakiyesi cok olanlar tl çevirmeye çalışıyor ordan uygun fiyata bulabilir üstteki seçeneklere eklersin bunları da
    satış yapıyorsan senden almaları için bir sebep olması laızm hem kazık fiyata satıp hem milleti uğraştırırsan kim neden senden 65 liraya almaya çalışsın dedim belki fiyatı 5-10 lira düşürmek aklına gelirde elinde patlamaz oyun diye bana girip cıkan yok senin birilerine girip cıkartmaya niyetin olduğu için arkadaşları uyarmak istedim.

Sana ne arkadasim aaa adam oyle satmak istemis ne kasintiymisin

• Uzun süre oynanmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

quote:

quote:

quote:

kredi kartı yok diye sana 65 lira ödemesi mi lazım mağazadan almak varken yada yukarıda da söylediğim daha ucuza getirebileceği bir seçenek uyarken ? sen şeyinin şeyini çıkartmaya çalışıyorsun başka bir şey değil daha 50 seçenek daha mı sayım istiyorsun ? e ekleme yapalım o zaman kartı olmadan sana para transfer etmekle uğraşana kadar en yakın bankamatikten bi oyun sitesine aynı parayı atıp kredi kartsız bakiye satın alır oyunu mağazadan çeker forumdan key alıp satar daha ucuza getirir enpara ile yarı fiyatına bakiye kasanlar yada bakiyesi cok olanlar tl çevirmeye çalışıyor ordan uygun fiyata bulabilir üstteki seçeneklere eklersin bunları da

Sana ne arkadasim aaa adam oyle satmak istemis ne kasintiymisin

o zaman satış konusuna açacak bunu demeye yüzü olsun bizde karışmayalım gelip burda adam kazıklamaya uğraşmasın ucuzmuş gibi yazıp üstüne kar koymuyorum ne demek zaten mağaza fiyatı
    ben ucuza bulunabileceğini savunurken bana giren varmış peki sana giren nedir milletin kazıklanmasından komisyon mu alıyorsun ?

Dostum sen hani konuyu birakmistin? Geldin gene karistirmissin sayfayi hemen.Enterasansin hemde cok.Neyse konuyu birakirsin sen gene simdi fazla uzatmiyalim.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.