Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesi ipleyen adam H kullanıcısına yanıt
    sövme bu kadar güncelleme geldiği zamanda yangına körükle gidersin kavga çıkar bak otur şükret
    bunu bulduğumuza şükretmemiz lazım bu dönemde
  • Bi ara diyordum sana h1z1 herşeyi değiştirdi diye ama inanmıyordunuz araba şimdilik gelmez gibi ama bisiklet 2-3güncellemeye gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada modelleyen takım çalışıyor.Elbiseler filan.

Burada araç olaylarına bakan ( dean hall) suçlu.

modelleyen ekip yeni kıyafet filan yapıyor.
  • Ben bir iki oyuna 4 dolar verdim diye pişman olmuştum neyse şükrettim çöpe 30 dolar verilmiş.

Çöp dedim şimdi DayZ'i hayranları küfredip şikayet ederler ama üstteki yorumları görünce başka ne denilebilir ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence arabalar için x64'ü beklediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay97

Bence arabalar için x64'ü beklediler

Hakli olabilirsin.

• sen hala burdamısın konuşuyon mu hala yetmedimi bir de utanmadan hakaret ediyorsun admin yok forumda saolsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

sen hala burdamısın konuşuyon mu hala yetmedimi bir de utanmadan hakaret ediyorsun admin yok forumda saolsunlar

kuyruk acısı büyük bırak konuşsun muhatap oluncak biri olmadığını daha önce çok gösterdi
    ama adminleri anlamıyorum o kadar küfür hakaret 50 kere şikayet ettik banlanmadı adam açık açık o...çocuğu bile yazdı konuda takmadılar ben 3 sezon sonrasının spoilerını dizi konusunda veren adama beyni ufak dedim diye bi ara 35 gün çizilmiştim adminlerin adaleti bu
    bu konuya da daha girmem zaten rahat etsin çocuklar kendi arasında takılsın çoluk çocukla uğraşacak zamanım yok böyle kimsenin takmadığı bir forumda en azından, sadece bu konu değil hiç bir konu çekilmez bu forumda böyle adalet sistemi olduğu sürece trol dolu tüm konular işim olmaz daha 2. el bölümünü kullanırım admine hakaret deyip yine sınırsız atmazlarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Temmuz 2014; 18:23:37 >

• Yazdıklarına cevap vermene gerek yok bence , dediğin gibi her konuda birileriyle tartışıyorlar çete olmuşlar artık.Birde düzenli olarak haftada bir konuyu bırakıyorlar
  • Beyler gezinirken TearsZ diye bir oyun-çakması buldum araba helikopter filan eklemişler denemeye değer diyorum eğer gelicek varsa.. Yapan kişiler çoluk çocuk ama Dayz'e en azından bi araç eklenene kadar denemeye kesinlikle değer. Şuan indiriyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Beyler gezinirken TearsZ diye bir oyun-çakması buldum araba helikopter filan eklemişler denemeye değer diyorum eğer gelicek varsa.. Yapan kişiler çoluk çocuk ama Dayz'e en azından bi araç eklenene kadar denemeye kesinlikle değer. Şuan indiriyorum ben.

Trollüyomusun yoksa ciddimisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Beyler gezinirken TearsZ diye bir oyun-çakması buldum araba helikopter filan eklemişler denemeye değer diyorum eğer gelicek varsa.. Yapan kişiler çoluk çocuk ama Dayz'e en azından bi araç eklenene kadar denemeye kesinlikle değer. Şuan indiriyorum ben.

Trollüyomusun yoksa ciddimisin

Ne alaka gayet ciddiyim?

• DayZ'nin kodlarını çalıp Arma3 ten araçları ekleyerek yapılan saçma sapan bir oyun. Lütfen prim vermeyelim.DayZ'nin araç sistemi daha farklı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kamera sistemi geliyormuş Dean Hill açıkladı

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Yeni kamera sistemi geliyormuş Dean Hill açıkladı

Veeee zombilerin yol bulması tamamlanmış

Haber için TIKLA
  • x64 sistemi geldiğinde 32bit ile 64bit server'ları diye ikiye mi ayrılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

x64 sistemi geldiğinde 32bit ile 64bit server'ları diye ikiye mi ayrılacak?

İlk etapta hepsi birden 64 bit olmayabilir ama sonrasında hepsi 64 olur. Oyuna daha çok zombi , eşya eklemek için gerekiyormuş x64. Daha çok şey eklemek için serverların ram kullanım kapasitesi artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

İlk etapta hepsi birden 64 bit olmayabilir ama sonrasında hepsi 64 olur. Oyuna daha çok zombi , eşya eklemek için gerekiyormuş x64. Daha çok şey eklemek için serverların ram kullanım kapasitesi artacak.

Peki hangisinin 32bit hangisinin 64bit olduğunu nasıl anlayacakmışız? Server'lar belirtirse mi anlayabileceğiz sadece?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Peki hangisinin 32bit hangisinin 64bit olduğunu nasıl anlayacakmışız? Server'lar belirtirse mi anlayabileceğiz sadece?

O kadarını ben de bilmiyorum dayzde neler olacak altyazılı videosunda üstte yazdığımı söylemişti diye hatırlıyorum Dean Hall.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Yeni kamera sistemi geliyormuş Dean Hill açıkladı

Veeee zombilerin yol bulması tamamlanmış

Haber için TIKLA

sonunda...

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.