Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server değiştirince düzeldi arkadaslar .hallettim .
  • Yeni bölüm yayında

• Bugün Balota hapishane'de 2 full adam avladık . Birisi kaçtı(3kişilerdi). Ne yazık ki üst kattan 2 arkadaşımız düştü birisi öldü diğerinin bacağı kırıldı .
  • 0.46 biraz önce stable oldu arkadaşlar.
  • Arkadaşlar steam 772 Mb güncelleme yapıyor şuan sanırım güncelleme geldi ?Ayrıntılarına nasıl ulaşabiliriz
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    Bende bunun için buraya bir bakayım dedim, nedir bu update, neler geldi yeni olarak diye ama bir bilgi yok galiba?
  • 2 yeni kasaba eklenmiş, flashbang ve el bombası, MP5, yeni askeri kıyafetler vs vs. Elle tutulur bir şey yok pek. Bu kadar kısa sürede stable olmasından belliydi zaten
  • DemirHerif kullanıcısına yanıt
    arkadaşınla aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama sürekli emir vererek konuşması hoş değil
  • Vayyy flash granade gelmiş.
  • Bu soru eminim defalarca sorulmuştur, kusura bakmayın: DayZ Steam'den ucuz fiyata herhangi bir yerde satılıyor mu?
  • BOMBA! gibi bi güncelleme olmuş yine
  • Arkadaşlar oyunu steamdan mı alıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerle buluştuk. Süper bir ortam oldu

• beyler varmi bi sadece loot toplama amacli bi turk server?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

beyler varmi bi sadece loot toplama amacli bi turk server?

benim de cevabını merak ettiğim soru ?
  • Memnunmusunuz . ?

O havayi yansitiyor mu yoksa sadece zombiler arka planda sus gibi bildigin tps/fps pvp mi ?

Ve laglar cok rahatsiz ediyormu

Bir yerde oturup ates yakip kamp yapma varmi

Harita baya buyuk ama detaylimi .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Memnunmusunuz . ?

O havayi yansitiyor mu yoksa sadece zombiler arka planda sus gibi bildigin tps/fps pvp mi ?

Ve laglar cok rahatsiz ediyormu

Bir yerde oturup ates yakip kamp yapma varmi

Harita baya buyuk ama detaylimi .?

Ateş yakıp yemek pişirme hayvan avlama falan var ama oyun silah bul kapış şeklinde şuan. Zombilerin bi etkisi yok salak salak duruyorlar. Arkadaşlarla toplanıp oynayınca her türlü sarıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 4 Temmuz 2014; 1:57:58 >
  • Arkadaşlar 0.47'de x64 bit sistemi ekleniyormuş, bu ne anlama geliyor?
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde kullanmadığım bir adet Dayz hesap var. İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler. Yanlış anlamayın amaç satış yapmak değil normalde zaten satıyorum ilanımda dayz mevcut ama hesap almıştım oynarım diye sonradan bana göre olmadığını anladım ve oynamıyorum. Dediğim gibi ilgilenen var ise mesaj atsın yardımcı olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekopaket -- 4 Temmuz 2014; 11:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.