Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wegothepower

Sakin steam hesap almayin aradan 1 sene hecse bile hesabi acan ilk kullanici geri alabiliyor basit sorular ve crvaplarla bizzat denendi

Öyle birşey yok, alan kişi mail adresini, kullanıcı adını ve şifresini kolaylıkla değiştirebiliyor ilk aldığında.
  • watch dogs ile dayz takas olunur.
  • DayZ satan var mı?
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemi 64bit olanlar için rami 4gbdan fazla kullanabilecek dayz yani buda fps artışı getirebilir ayrıca Zombi ve eşya sayıları artırılabilir.yani x64 ram kullanımını artıracak bu sayede daha iyi performans alınabilecek.
    NOT : Bazı arkadaşlar oyunun çıkmayacağını söylüyorlardı Dean Hall ufaktan ayar vermeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Hocam sistemi 64bit olanlar için rami 4gbdan fazla kullanabilecek dayz yani buda fps artışı getirebilir ayrıca Zombi ve eşya sayıları artırılabilir.yani x64 ram kullanımını artıracak bu sayede daha iyi performans alınabilecek.
    NOT : Bazı arkadaşlar oyunun çıkmayacağını söylüyorlardı Dean Hall ufaktan ayar vermeye başladı

İnşallah hocam ya şuan çok saçma şekilde fps düşüyor şehirde.
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    .17 güncellemesinde optimizasyonla uğraşılacağı söyleniyor inşallah doğrudur.Ayrıca ragdoll fiziği geleceği söyleniyor.

• bugün server dan çıktım başka bir server a girdim karakter direkt sıfırlandı :( nasıl sinir oldum anlatamam ... haydi bakalım sıfırdan başladık gene ...
  • Bu ne biçim oyun ya millet server açıyor admin önüne gelene hile uyguluyor lanet olsun
  • oyundakı cozunurlugu 1920x1080 yapıyorum fakat cozunurluk bırden 1140x900 falan oluyor neden böyle ?

Ayrıcada oyunu hangı ayarlarda oynuyorsunuz very high mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giraffe Tired

oyundakı cozunurlugu 1920x1080 yapıyorum fakat cozunurluk bırden 1140x900 falan oluyor neden böyle ?

O sorun oyunu ilk yüklediğimde vardı, 1920x1080 yapıyordum piksel piksel oluyordu, repair game yapıp dene bi, bende kendi kendine düzelmişti sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

oyundakı cozunurlugu 1920x1080 yapıyorum fakat cozunurluk bırden 1140x900 falan oluyor neden böyle ?

O sorun oyunu ilk yüklediğimde vardı, 1920x1080 yapıyordum piksel piksel oluyordu, repair game yapıp dene bi, bende kendi kendine düzelmişti sanırım.

Ya oyundakı tek sorun o degıl oyuna daha yenı gırdım heryer orman ? neden böyle ? ve oyun kasıyor ekran kartı gtx 780 :D bf4 120 Dayz 30 fps

• quote:

quote:

quote:

Ya oyundakı tek sorun o degıl oyuna daha yenı gırdım heryer orman ? neden böyle ? ve oyun kasıyor ekran kartı gtx 780 :D bf4 120 Dayz 30 fps

Bi ben sanıyordum yalnız değilmişim Bende de R9 290 Trı-x var şehirde 20 fps orta ayarda düşün yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi ben sanıyordum yalnız değilmişim Bende de R9 290 Trı-x var şehirde 20 fps orta ayarda düşün yani

Oh really ! Thank got

• quote:

.17 güncellemesinde optimizasyonla uğraşılacağı söyleniyor inşallah doğrudur.Ayrıca ragdoll fiziği geleceği söyleniyor.

Birkaç haftada bir güncelleme gelecek haberinden sonra dediklerini yapmaya başladılar.

• Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    Dean Hall karakteri çok çirkin olmuş yav oyunda görsem sebepsiz öldürürüm

• Gene mi sen banlıyken rahattık.şimdi sana anlatırım birşeylerde anlamıyosun veya anlamak istemiyorsun o yüzden hiç yoramıyacağım kendimi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 5 Temmuz 2014; 7:38:45 >
  • quote:

Gene mi sen banlıyken rahattık.şimdi sana anlatırım birşeylerde anlamıyosun veya anlamak istemiyorsun o yüzden hiç yoramıyacağım kendimi .

kaç saat rahattınız la 1 gün banlandım cs de kazanır deyip tekrar bastığımız takım 100 dolar kaybettirince ettiğim hakaretten dolayı o zamanda bu konuya yazan 1 kişi yoktu ortada herhangi bir güncelleme de yoktu üzerinden asır geçecek aynı muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Temmuz 2014; 7:55:03 >
  • Bayadır görmüyorum mesajlarını neyse bikaç şey yazayım bari Serverler 64bite geçtikten sonra duvardan geçme bugu düzeltilir ve fpsde en kötü 5-6 artış olur gibime geliyor.

• quote:

Bayadır görmüyorum mesajlarını neyse bikaç şey yazayım bari Serverler 64bite geçtikten sonra duvardan geçme bugu düzeltilir ve fpsde en kötü 5-6 artış olur gibime geliyor.

keşke düzelse de oynasak araba gelsin oynayım diye bekliyorum bende, duvardan suratına zombi fırlayınca da insanın siniri bozuluyor fps ile ilgili problemim yok o kadar problem olunca kasmadığı için problem etmiyorum o kadarını
    edit: bu arada umut vermeye başladı bu son güncellemeler ile araba meselesi yine geciktirmezlerse güzel olur oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Temmuz 2014; 8:01:40 >
  • fps meselesine de ben söveyim o zaman 1.5 saatte oyuna giriyorum arada hata verip kapanmalarını ve bu sorunları geçtim bir de oyun için de hem kasıyor yeni şehire falan gidemiyorum hemde düşük çözünürlük oynuyorum pc çok iyi bir şey değil biraz ondan da kaynaklı ama optimizasyon düzgün olsa kasmayacak çoğu oyunu rahat oynuyorum yüksek ayarlarda açmasam da kasmıyor dayz de ayarları sıfırlasan da sıkıntılı kaç kere öldüm o yüzden canım istiyor giriyorum sonra sinirlenip çıkıyorum aylardır 200 saatimi verdim hala alışamadım
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.