Bu oyunu sirf hileden dolayi biraktim.Parayla satin alinan programlarin cogunu battleye yakalayamiyor.Bu oyunda hileliler oldugu surece zevk alinmaz.Sen 2 3 gun item topla.hackli adam 2 dakikada yerini tespit edip indirsin.Sacmalik.
valla hile olmayan bir oyun söyle de hocam bizde oynayalım, yalnız dayz de hile çok etkiliyor mesela cs girdin diyelim kaybettiğin tek şey aldığın lose ve yarım saat boşa oynaman sonra tekrar girip oynuyorsun ama dayzde bütün her şeyin gidiyor işin yoksa baştan topla çok can sIkIcı bir durum o yüzden aslında fazla loot yapmadan gezmek lazım adam vurup topluyorsun itemleri hazır lootlanmış adamlardan geçen doğdum bi sks buldum 10 mermiyle cıktım adamı vurdum ful m4 askeri set sonra gittim airda başkalarını vurdum ful akm 500 mermi vs. iyice doldu ondan sonra öldüm hepsi gitti en güzeli akışına bırakmak al sks git çatış
Bu arkadas banlanmis sonunda.Konu rahatlar biraz.
acıncak haldesin hala konuya o kadar şeydne sonra yüzsüz gelip milletin arkasından laf söylemeye çalışıyorsun altı üstü 1gün banlanmış yarın açılacak şey için bile üşenmiyon fırsatı değerlendireyim falan yaşın kaç çok merak ediyorumda işte klavyeden yazdığınla olmuyor ondan sormuyorum
bloklayıp geçecen onu daha üyeliği aldığında gelip burda kavga çıkarttığında blokladım sonra bir daha atıştı milletle bloklu olunca hiç takmadan kafan rahat adamın tek işi herkese laf yetiştirmek o yüzden laf yetiştirmeye uğraşma sende boşuna
Şenol Güneş
kullanıcısına yanıt
Fan sitesinde açıklama yapıldı
bug lı mug lı demeden uzun süredir gözüme kestiriyordum en sonunda aldık bakalım . aranıza katıldık. kendim sks lerin hedefine koymaya hazırım
quote:
Orijinalden alıntı: ownerplus
Fan sitesinde açıklama yapıldı
Teşekkür ederim
Arkadaşlar bu ne iş adamlar çatır çatır korsan oynuyor ?
Updateler geç gelecek , oyunda zaten bug var bunda daha fazla olur.Serverlar laglı olur vb..
Anlıyorum teşekkürler,Bu saatte sizi ayakta tutan nedir imsak vaktimi yoksa DayZ Mi
CS : GO . Dayz ye araç gelmesini bekliyorum , araç (bisiklette olur) geldiğinde tekrardan oynamaya başlayacam.
Hocam CS godan gercekten ne anlıyorsunuz ben oyunu bılmıyorum hakaret etmek ıstemem ama bırkac vıdeosunu ızledım resmen çok eski nesil yanı bf varken cod ghost varken neden oynarki bir insan bu oyunu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Giraffe Tired
quote:
Orijinalden alıntı: Şenol Güneş
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Updateler geç gelecek , oyunda zaten bug var bunda daha fazla olur.Serverlar laglı olur vb..
Anlıyorum teşekkürler,Bu saatte sizi ayakta tutan nedir imsak vaktimi yoksa DayZ Mi
CS : GO . Dayz ye araç gelmesini bekliyorum , araç (bisiklette olur) geldiğinde tekrardan oynamaya başlayacam.
Hocam CS godan gercekten ne anlıyorsunuz ben oyunu bılmıyorum hakaret etmek ıstemem ama bırkac vıdeosunu ızledım resmen çok eski nesil yanı bf varken cod ghost varken neden oynarki bir insan bu oyunu ?
cs anlatılmaz yaşanır yaşayamayan kenardan çamur atar bu kadar basit açıklaması gerisi hikaye tartışılcak tarafı yok efsaneler tartışılmaz yaşanır
quote:
quote:
quote:
Bende eskiden ordan oynuyordum Serverlar çok az ve çok laglı . Eline silahı geç alma , yemek yedikten sonra hala elinde kalması , zombilerin saldırmaması vb. buglar var Tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: bay97
quote:
quote:
quote:
Bende eskiden ordan oynuyordum Serverlar çok az ve çok laglı . Eline silahı geç alma , yemek yedikten sonra hala elinde kalması , zombilerin saldırmaması vb. buglar var Tavsiye etmem
OYUNUN PARASIZ OLARAK OYNANMASI HATA ZATEN.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bay97
quote:
quote:
quote:
OYUNUN PARASIZ OLARAK OYNANMASI HATA ZATEN.
Haklısın Neyse aldıkta farkı gördük . 30-40 dakikada bir oyundan atıyo Korsanda yoktu böyle bişey . Haydi herkez korsana hücuuuummm .
quote:
quote:
quote:
Adamların zaten bi yorumu tek bi sayfayı kaplıyor, 270 sayfa olması çok normal
haklısın baktımda 5 yorum 1 sayfa ediyor
arkadaslar basit bir soru olacak ama elimde balta var kullanamıyorum ifil oldum baltayı havaya kaldırıyorum mouse 1 e basmama ragmen vurmuyor . ates tusu mouse 1 de ayarlı hem de bu nasıl iş ? bilgisi olan var mı?