Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
236.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

çok sıkıcı geldi lan oyun daha bi tane bile silah bulamadım habire ölüyorum silah bulamadım dediğim,mermi hiç bulamadım silah buldum mermisi yoktu.fiziki olarak iiiiğrenç ya zombilerle dövüşürken çok saçma oyun ya savaş iğrenç olmuş bu ne ben oynamıyom dayz hesabım satılıktır söyliyim lol hesabıyla takas edebiliriz

Bu bir Hayatta kalma oyunu adam öldürme oyunu değil.

Zaten sen bu oyunu oynama oynuyamazsın zaten git cod oyna lol oyna

hayatımda cod oynamamış almamış biri olarak ve lol la hiç işim olmayan biri olarak şunu net söyleyebilirim ki dayz oynamasından iyidir ayrıca cod kolay da bu oyun mu zor ? bu oyunu zor sananlar gerçekten gamer değil bunu net bi söyleyim
    bi kere bu oyun hard core oyunculuk gerektirmiyor bul bi mosin pus dağ adam öldürdüm de vs. genelde pusarak adam avlamaya çalışılarak oynanan bir oyun eğer bugdan yolda giderken ölmez durduk yere karakteriniz sıfırlanmazsa yada bir yere giderken 800 metreden 2.5 saattir biri geçse diye bekleyen biri tarafından vurulmazsanız oynayabileceğiniz bir oyun bu oyunun zor gözüken kısmı aşırı bug nedeniyle saçmalıklar zamanı bol olan çocukların saatlerce adam beklemesi ve sizin görmediğiniz birisinin sizi uzaktan vurması sürekli saklanarak gezmeye alıştıran paranoyak eden bir oyun
    en son girdiğimde 3kişi var sv de 2 kişi biz arkadaşla 1 kişi daha var adam 600 metre civarından vurdu adamı görmedim bile boş serverda bile pusmus uzakta evleri gözetliyor adam varmı diye çok işsiz bir durum sadece 1kişinin olduğu sv de çevremdeki bütün dağları vs. incelemeye kalksam yada adam vardır ora girmeyim diye hiç oynamayım daha iyi ama sonuc öldük gitti haydi baştan koş, map dısına spawn etti üst üste 2 kere tek bir zombi yada ev olmayan yerde 20 şer dk dan 40dk koştum sonra 1 saat koşunun sonunda şehre vardım silah topladım vs. sv resetlendi karakter gitti dağın başına atmış bu seferde işte oyuun zor kısmı burda sabır istiyor kendini aptal yerine koyup oynamaya devam etmek için sabrınız olması gerekiyor yoksa oyunda zor bir taraf yok 11 yaşında yiğenim de rahat oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 17 Haziran 2014; 23:49:50 >

• bunu yapmayın işte dayz bi oyun olsa ve alpha olarak çıksa ücretsiz olarak verirlerdi daha alpha diye kendinizi avutmayın işte olmayınca olmuyo
  • fitivi F kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne bekliyosun ? Hayatta kalma oyunu bu . Madem savaş oyunu istiyorsun git bf4 al .Gerçi bu seferde ölünce geri silahlı diriliyosun ne saçma değil mi ? Ölen adam tekrar nasıl doğsun ?
  • bu adamlar oyunu geliştiricez falan diyorlar ama bana pek bişey gelmiyomuş gibi duruyor araçlar ve daha biçok şeyin geleceğini söylediler oynayanlar söylesin updatelerde gelişme varmı ona göre alıcam oyunu
  • Arkadaşlar rust ile dayz arasında kaldım hangisini almalıyım ? Benim için buglar çok önemli.Oyun oynanmayacak düzeydeyse Dayz'ı almayacağım.Rustu malum yerlerden indirip denedim pek hatrı sayılır bug yok.Bir de gelişme var mı ? GT 645 m ile oynayan var mı oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 18 Haziran 2014; 0:58:37 >
  • Kardeş git rust al. Bug senin için önemliyse DayZ'ye bulaşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Kardeş git rust al. Bug senin için önemliyse DayZ'ye bulaşma.

Hocam illaki bug olur ama oyun oynanabilecek düzeyde mi ? Birde imzanızdaki sistemle mi oynuyorsunuz oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

Arkadaşlar rust ile dayz arasında kaldım hangisini almalıyım ? Benim için buglar çok önemli.Oyun oynanmayacak düzeydeyse Dayz'ı almayacağım.Rustu malum yerlerden indirip denedim pek hatrı sayılır bug yok.Bir de gelişme var mı ? GT 645 m ile oynayan var mı oyunu ?

her türlü bugu bulabileceğin her saniyenin bugla geçtiği bir oyundan bahsediyoruz eğer buglar çok önemli ise hiç bulaşma sabır test ediyo oyun resmen
  • Evet.Mediumda oynuyorum 30 fps alıyorum. Şehirlerde 20 ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPanda -- 18 Haziran 2014; 1:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

çok sıkıcı geldi lan oyun daha bi tane bile silah bulamadım habire ölüyorum silah bulamadım dediğim,mermi hiç bulamadım silah buldum mermisi yoktu.fiziki olarak iiiiğrenç ya zombilerle dövüşürken çok saçma oyun ya savaş iğrenç olmuş bu ne ben oynamıyom dayz hesabım satılıktır söyliyim lol hesabıyla takas edebiliriz

Bu bir Hayatta kalma oyunu adam öldürme oyunu değil.

Zaten sen bu oyunu oynama oynuyamazsın zaten git cod oyna lol oyna

hayatımda cod oynamamış almamış biri olarak ve lol la hiç işim olmayan biri olarak şunu net söyleyebilirim ki dayz oynamasından iyidir ayrıca cod kolay da bu oyun mu zor ? bu oyunu zor sananlar gerçekten gamer değil bunu net bi söyleyim
    bi kere bu oyun hard core oyunculuk gerektirmiyor bul bi mosin pus dağ adam öldürdüm de vs. genelde pusarak adam avlamaya çalışılarak oynanan bir oyun eğer bugdan yolda giderken ölmez durduk yere karakteriniz sıfırlanmazsa yada bir yere giderken 800 metreden 2.5 saattir biri geçse diye bekleyen biri tarafından vurulmazsanız oynayabileceğiniz bir oyun bu oyunun zor gözüken kısmı aşırı bug nedeniyle saçmalıklar zamanı bol olan çocukların saatlerce adam beklemesi ve sizin görmediğiniz birisinin sizi uzaktan vurması sürekli saklanarak gezmeye alıştıran paranoyak eden bir oyun
    en son girdiğimde 3kişi var sv de 2 kişi biz arkadaşla 1 kişi daha var adam 600 metre civarından vurdu adamı görmedim bile boş serverda bile pusmus uzakta evleri gözetliyor adam varmı diye çok işsiz bir durum sadece 1kişinin olduğu sv de çevremdeki bütün dağları vs. incelemeye kalksam yada adam vardır ora girmeyim diye hiç oynamayım daha iyi ama sonuc öldük gitti haydi baştan koş, map dısına spawn etti üst üste 2 kere tek bir zombi yada ev olmayan yerde 20 şer dk dan 40dk koştum sonra 1 saat koşunun sonunda şehre vardım silah topladım vs. sv resetlendi karakter gitti dağın başına atmış bu seferde işte oyuun zor kısmı burda sabır istiyor kendini aptal yerine koyup oynamaya devam etmek için sabrınız olması gerekiyor yoksa oyunda zor bir taraf yok 11 yaşında yiğenim de rahat oynar

Sana Cod kolay Lol kolay demedimki.Arkadaş Silah bulamamasından adam öldürememesinden zombilerle savaşmanın güzel olmadığından hep öldüğünden dert yanmış.

Dayz de hardcore demedim ama arkadaşın amacı farklı dayz nin amacı hayatta kalma evet oyun amacından sapmış bir vaziyette herkes birbirini öldürmek için uğraşıyor bunun nedeni oyunda birşey olmaması.

Araba yok,zombiler az yiyecek içecek bol,herşeyi lootladıktan sonra yapacak birşey kalmıyor haliyle adam avına çıkıyorsun öldürünce üstündekileri alıyorsun oyun pvp ye dönüşüyor.

Ayrıca bug dolu evet ancak bu oyun Alpha tamam bug olması can sıkıyor ama sen bugları kabul ederek aldın oyunu oyun tam sürüme geçtiğinde bug olması kabul edilemez ama tam sürüm değil.

Dayz çok zor gelişir adamlar alacağı parayı şimdiden kazandı zaten yapacakları pek birşey yok artık en fazla araba helikopter getirirler 1-2 silah giysi buglardan arındırırlar en fazla tabi yaparlarsa 1-2 yıla tam sürüme geçer

• bende burda adam buramayan cod damı vuracak dedim zombi bile avlayamayan
    hard core kısmını sana yazmadım kusura bakam sana gibi oldu ama aslında konuda sürekli aynı yorumalr geldi ben almadan öncede sorduğumda şunu diyen bile vardı cs oynuyorsan dayz sana çok zor gelir gibi laflar bunlara karşı genel yazdım aslında öyle sanılmasın diye
  • o adamlarla bende çok tartıştım herkese oynayamazsın diyorlar kendilerini oyuncu sanıyorlar bakıyorum adamda cs de var ekliyorum arkadaş rütbesine bakıyorum silver da eziliyor hani cafedeki 10 yasında cocuklardan kötü oynuyor ezilip çamur atmak için dayz i kullanıyor yeri gelmişken laf sokayım diyor falan filan
    şunu net söyleyebilirim bu oyunun hiç bir zor tarafı yok oynayamayan varsa gerçekten gidip farmville falan oynasın hatta zor olduğunu fakat kendi oynadığını sanan varsa ben oyuncuyum demesin kimseye de çamur atmasın çok gördük bu konuda onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 18 Haziran 2014; 3:17:56 >
  • quote:

Kardeş ne bekliyosun ? Hayatta kalma oyunu bu . Madem savaş oyunu istiyorsun git bf4 al .Gerçi bu seferde ölünce geri silahlı diriliyosun ne saçma değil mi ? Ölen adam tekrar nasıl doğsun ?

sinirlenmesene hemen savaş istemiyorum oyunun bug'lı olduğundan da yakınmıyorum demek istediğim çok gıcık olduğum zombilerle yakın dövüş mekanii o kadar iğrenç ki oyundan soğuyorum ve yapçak bi şey yok millet birbirini öldürüyo ben doğmuşum doğar doğmaz geldiler gıcıklık olsun diye öldürdüler filan hayatta kalma oyununa hiç benzemiyo hayvanlar gelsin araba filan gelsin bari ne biliyim bana oyunu unutucaklarmış gibime geliyo

• quote:

quote:

sinirlenmesene hemen savaş istemiyorum oyunun bug'lı olduğundan da yakınmıyorum demek istediğim çok gıcık olduğum zombilerle yakın dövüş mekanii o kadar iğrenç ki oyundan soğuyorum ve yapçak bi şey yok millet birbirini öldürüyo ben doğmuşum doğar doğmaz geldiler gıcıklık olsun diye öldürdüler filan hayatta kalma oyununa hiç benzemiyo hayvanlar gelsin araba filan gelsin bari ne biliyim bana oyunu unutucaklarmış gibime geliyo

Oyun arcade değilki zombi öldürürken eğlenesin öyle oyun istiyorsan dead rising 3,infestation,left 4 dead 2 filan oyna.

Dayzdeki fizik motoru pek iyi değil tam sürümde biraz daha iyileşebilir zombiler zaten duvarın içinden geçiyor.

Tabiiki öleceksin hele bu haliyle arkadaşımda full m4 balta kamuflaj vardı çatıdan düştü bug yüzünden ama tekrar kazandık o itemleri.

Şuanda oyun pvp olmuş durumda hayatta kalma öğesi pek yok anca ilk başladığında olur insanlar silah bulunca haliyle adam avına çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

Oyun arcade değilki zombi öldürürken eğlenesin öyle oyun istiyorsan dead rising 3,infestation,left 4 dead 2 filan oyna.

Dayzdeki fizik motoru pek iyi değil tam sürümde biraz daha iyileşebilir zombiler zaten duvarın içinden geçiyor.

Tabiiki öleceksin hele bu haliyle arkadaşımda full m4 balta kamuflaj vardı çatıdan düştü bug yüzünden ama tekrar kazandık o itemleri.

Şuanda oyun pvp olmuş durumda hayatta kalma öğesi pek yok anca ilk başladığında olur insanlar silah bulunca haliyle adam avına çıkıyor.

ben hiçbi şey bilmeden daha amacı bilmeden aldım kabul ediyorum ama hayatta kalma amacından da çıkmış gidiyo pvp olmuş dediğin gibi paraları alıp gitçeklerdir diye düşünüyorum ben

• Evet arkadaşlar DayZ ye güncelleme geldi 762MB

Dean Hall sözünde durdu 0.45 Stable oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 18 Haziran 2014; 16:50:16 >
  • quote:

Evet arkadaşlar DayZ ye güncelleme geldi 762MB

Test et bakalım :) hayvan avla :) akşama kamp ateşi yakarız yeriz :)
  • quote:

Yeni bir şey yok değil mi? Experimental'da gördüğümüz şeyler stable oldu yani

762 MB nedir ya, araba falan daha eklenmedi bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Yeni bir şey yok değil mi? Experimental'da gördüğümüz şeyler stable oldu yani

762 MB nedir ya, araba falan daha eklenmedi bi de

Bilmiyorum daha indiriyor

Serverler kapalıymış galiba.

• KillerPrince kullanıcısına yanıt
    Onlarmış ya, gereksiz heyecan ettim

http://www.dayztv.com/news/2014/05/dayz-0-45-update-complete-list-features/
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.