Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch'te bir şey yok sanırım. Ağaç falan yıkabiliyoruz, avlanabiliyoruz ve kamp ateşi. Ee söz verilen bisiklet nerede hala? Şu oyunun en büyük sıkıntısı mesafelerin uzaklığı, kimse oynamak istemiyor ulaşım sıkıntısı yüzünden. Açıkcası benim de içimden gelmiyor oynamak. Yeni motor falan deniyor da merak ettim yeni motorda ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Patch'te bir şey yok sanırım. Ağaç falan yıkabiliyoruz, avlanabiliyoruz ve kamp ateşi. Ee söz verilen bisiklet nerede hala? Şu oyunun en büyük sıkıntısı mesafelerin uzaklığı, kimse oynamak istemiyor ulaşım sıkıntısı yüzünden. Açıkcası benim de içimden gelmiyor oynamak. Yeni motor falan deniyor da merak ettim yeni motorda ne olduğunu.

yine zombiler duvarların içinde geziyor mu ?
  • Zombiler hala duvarların içinden geçiyor, bisiklet yok, 100 kişilik sunucular yok vs vs. Ee 0.45'i stable yapmanın amacı neydi o zaman?! 2-3 gün önce bir rubber bandingi düzelttiler o kadar.
  • 34 korsanını denemiştim . Oyun daha Pre-Alphada olduğundan dolayı eksik gözükmüştü . Hadi dedim alıyım oyunu oynarım arkadaşlarla diye . indirdim korsan 45 versiyonuna baktım . İnanırmısınız oyunda hiçbi değişiklik olmamış . Zombiler hala duvardan geçiyo , oyuncular hala yerde sörf yapıyo , zombiler salak salak yollardan yanınıza geliyo , duvardan bakma bugu hala duruyo . Hani tamam oyun erken erişimde fakat neden okadar ay geçmesine rağmen buglar düzelmedi ? Bazıları var , oyuna yorum yapınca "Oyun girerkenki yazıyı oku" falan diyolar . Eee tamam oyun pre-alphada . ee tamam buglar var . Şimdi 2 sene boyunca oyun alphada kalsa . Full sürüme geçmese "Oyun daha alphada" mı diceksiniz . Full sürüme geçene kadar mı kalıcak ? Yoksa yeni motoru mu bekliyolar ? Oyun çıkarken "Neden BugZ diyolarki" diyodum . Hakkatten BugZ miş. Üstüne üstlük bide hacker muhabbeti çıkmış . Adam ayaktayken adamın itemleri gidiyor üstünden . Neden bisiklet getirmek , bugları temizlemek yerine kasket getiriyosun ? Neden crossbow , ok getiriyosun ? Oyunu almayı planlıyodum ama bukadar hızlı gelişen bi oyuna ayak uydurabilirmiyim pek bilmiyorum

• Patch notlarını bi okuyun yav bisiklet nerde demeyin adamlar demiş mi bu güncellemede oyuna bisiklet gelecek diye de bisiklet bekliyorsunuz. Karnesinde takdir getiren ilkokul bebesi gibi bisiklet bekler oldu herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Patch notlarını bi okuyun yav bisiklet nerde demeyin adamlar demiş mi bu güncellemede oyuna bisiklet gelecek diye de bisiklet bekliyorsunuz. Karnesinde takdir getiren ilkokul bebesi gibi bisiklet bekler oldu herkes.

millet bisikleti ondan beklemiyor 2 ayı geçti sorduklarında bisiklet hazır yakında eklencek dendi peki adama sorarlar 2 ay önce hazır dediğiniz bisiklet neden gelmedi
  • ''Fanboy'a laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur'' diye bir atasözü vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 18 Haziran 2014; 19:04:07 >
  • Yav he he almasaydınız o zaman bas bas bağırıyorlar oyun alpha daha diye ama mw gençliği aha vurdulu kırdılı oyun çıkmış diye yapıştırıyor 30 dolaresi, sonra beğenmeyince de ühühü mok gibi oyun pisiklet bilem yok diyorlar. Sorsan Arma falan bilmezler bunlar hep popüler kültür işte. Neyinize Open World oyun oynayın küçük haritalarda bugsuz mugsuz işte her ne ise. Dean Hall reyize mail atın belki paranızı iade eder adam zengin sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Patch notlarını bi okuyun yav bisiklet nerde demeyin adamlar demiş mi bu güncellemede oyuna bisiklet gelecek diye de bisiklet bekliyorsunuz. Karnesinde takdir getiren ilkokul bebesi gibi bisiklet bekler oldu herkes.

millet bisikleti ondan beklemiyor 2 ayı geçti sorduklarında bisiklet hazır yakında eklencek dendi peki adama sorarlar 2 ay önce hazır dediğiniz bisiklet neden gelmedi

2 ay önce bisiklet hazır dendi ve bisikletle ilgili fotoğrafta paylaşıldı.Ama ondan sonra neredeyse hiçbir haber yapılmadı.Onun için bu patch de bisiklet nerede diye isyan etmek saçma olur.

• quote:

Yav he he almasaydınız o zaman bas bas bağırıyorlar oyun alpha daha diye ama mw gençliği aha vurdulu kırdılı oyun çıkmış diye yapıştırıyor 30 dolaresi, sonra beğenmeyince de ühühü mok gibi oyun pisiklet bilem yok diyorlar. Sorsan Arma falan bilmezler bunlar hep popüler kültür işte. Neyinize Open World oyun oynayın küçük haritalarda bugsuz mugsuz işte her ne ise. Dean Hall reyize mail atın belki paranızı iade eder adam zengin sonuçta

kendini komik düşürüyorsun yaşını bu kadar belli etme
    dean den de bi halt olmaz paranla tatil yapsın adam sende beleş avukatlığını yap senin gibiler olduğu sürece adamlar neden oyunla ilgilensin ki paranla tatilde karı kızla yiyor dağdan falan atlasın hayatını yaşasın sende buglu zombilerle uğraş pc başında

• bu oyundan bir halt olmayacağı bugün tekrar belli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

2 ay önce bisiklet hazır dendi ve bisikletle ilgili fotoğrafta paylaşıldı.Ama ondan sonra neredeyse hiçbir haber yapılmadı.Onun için bu patch de bisiklet nerede diye isyan etmek saçma olur.

bisikletin gelemeyeceğini ben zaten biliyordum eğer getirecek olsalar 2 aydır tekrar tekrar bağırır dururlardı bisiklet gelcek bilmem ama isyan eden haklıdır 2 ay önce hazır diyorsan hazırlayacaz değil hazır diyorsan 2 ay geçmiş altı üstü bi bisiklet koyacan hazır şeyi tamamla koy derler dediğim gibi ben dayz den ümidi tamamen kesmiş durumdayım bana zombiler duvardan geçmese karakterim sıfırlanmasa yetecek ama o da yok 6 aydır neymiş karakolda polis şapkası cıkcamış yeni şapka gelcekmiş falanmış boş boş işlerle uğraşsınlar anca

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Yav he he almasaydınız o zaman bas bas bağırıyorlar oyun alpha daha diye ama mw gençliği aha vurdulu kırdılı oyun çıkmış diye yapıştırıyor 30 dolaresi, sonra beğenmeyince de ühühü mok gibi oyun pisiklet bilem yok diyorlar. Sorsan Arma falan bilmezler bunlar hep popüler kültür işte. Neyinize Open World oyun oynayın küçük haritalarda bugsuz mugsuz işte her ne ise. Dean Hall reyize mail atın belki paranızı iade eder adam zengin sonuçta

kendini komik düşürüyorsun yaşını bu kadar belli etme
    dean den de bi halt olmaz paranla tatil yapsın adam sende beleş avukatlığını yap senin gibiler olduğu sürece adamlar neden oyunla ilgilensin ki paranla tatilde karı kızla yiyor dağdan falan atlasın hayatını yaşasın sende buglu zombilerle uğraş pc başında

Olay gene yaşa bağlandı ya lan. Sanane benim yaşımdan, emin ol senden büyüğümdür. Diyorsun ki buglı zombi falan tamam haklısın da bu oyun sp bir oyun değil yani demek istediğim tek başına boş serverlarda takılmaya çalışırsan daha çook zombiye söversin, gir bakalım dolu svye çıkacak mı karşına zombi mombi. Adam parayı götürdü tabi ne yapsın senin gibi istediği yerde respawn olamayınca kayanın tepesinden atlayıp sakat mı kalsın

• Verdiğim paralar kuruşuna kadar haram olsun bunlara!
  • En son 4 ay önce girmiştim, konuda yazılanlardan anlaşıldığına göre hala aynı saçmalıklar devam ediyor.Adamlar kazanacakları parayı kazandı abi ne işleri olur duvardan geçen zombiyle hileyle araçla peeh , onlar paraları harcayıp arada bir şapka çıkarır , 3 sene sonra oyun betaya geçince üç beş bişey atarlar bizim önümüze biz de seviniriz buglar azaldı diye.

Hayatımda bi oyunu aldığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdi.Early access olduğunu belirttiler tamam da , bu kadar da yavaş ilerlenip oyunu alanları aptal yerine koymak da olmaz , şerefsizlik bu.
  • Sürecin yavaş ilerlediğini Dean de söyledi zaten. Hatırladığım kadarıyla tatillerinin uzun olmasıyla ve yeni stüdyoların açılmasıyla zaman kaybettiler. Bir de motor değişecek tabi, işler iyice yavaşlar şu süreçte.

Umarım hızlanırlar. Ben zannetmiyorum 2 milyon satışla kalacaklarını. Zaten onca stüdyo açtılar ve bu işten Bohemia da karlı çıkıyor, Dean bıraksa bile Bohemia işi devam ettirir(potansiyelin farkındalar sanıyorum).
  • Mesele surecin yavasligi degil, ortaya bir oyun koyarsin ve temel ihtiyaclari buna dahil edersin, hatalari duzenli olarak duzeltirsin.
    Gelisim yavas olsun, ona da eyvallah, en azindan oyuncular oyunu adam gibi oynayanilsin.

Bu abuk subuk heriflerin yaptigi ise su;
    Hatalarla dolu bir oyun cikardilar.
    Hatalari duzeltmedikleri gibi yenilerini dahil ettiler.
    Yanilmiyorsam 15. guncelleme yayinlandi, buna ragmen temel ihtiyaclar hala karsilanmadi.
    15 guncellemede gelen adam akilli bir sey de yok.
    Oncelikler temel ihtiyaclar iken alay edercesine, uniforma, silah, av guncellemeleri yayinladilar.
    Oyunun turu guya hayatta kalma ama bu ogeler oyunda yok.
    Oyuncular icin birsey yapmiyorlar, korkulari daha cok h1z1 vs rakip oyunlarin cikacak olmasi.

Sahsi dusuncem final surum ciksa bile eksiklikler devam edecek, bence yuzune gozune bulastirdilar, yapamiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bi heyecanla ve oynayanların videolarını izleyerek gaza gelip aldım fakat aldığımda o önceki heyecanım ve merakım hemen gitti, şehir içindeki fazlasıyla fps düşmeleri, buglar, lag vs. sizinde bildiğiniz bir çok hatadan dolayı şuan oyun 2 aydır yatıyor, ilkten 1 grupla ve 1 arkadaşımla oynadım ama kıyafet, silah, yiyecek içecek, animasyonlar o kadar çok az geldi ki hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım, bi amacın kalmıyor zaten, bende alıp pişman olanlardanım
    Onun yerine tam ve daha güzel bi oyun alabilirdim, aynı steam hesabımda Skyrim de olduğu için hesabımı da satamıyorum
    Gerçi skyrim de sıktı bi yerden sonra, sadece BF4 oynuyorum. ENB modları bile bi yere kadar götürüyor skyrim'i, çünkü optimizasyonu mahvediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Evet.Mediumda oynuyorum 30 fps alıyorum. Şehirlerde 20 ye düşüyor.

Hocam ister ultra ayarda ister medium ayarda R9 290 Trı-x ile bile şehirde 15-20 fps alıyorum, senin ekran kartıyla arasında dağlar kadar fark var, bi yerde mi yanlış yapıyorum? Diğer oyunlarda çok normal fps değerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Evet.Mediumda oynuyorum 30 fps alıyorum. Şehirlerde 20 ye düşüyor.

Hocam ister ultra ayarda ister medium ayarda R9 290 Trı-x ile bile şehirde 15-20 fps alıyorum, senin ekran kartıyla arasında dağlar kadar fark var, bi yerde mi yanlış yapıyorum? Diğer oyunlarda çok normal fps değerleri.

Hocam bence sizde bir hata var bende gtx760 var takılmadan oynuyorum çok rahat her şey en üstte ama fps ölçmedim
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.