Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
236.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

şu fanboyluğunuzdan ben sıkıldım gerçekten.mesajı yazan arkadaş zaten bugları düzeltmek yerine eklenen saçma sapan kıyafet ve silahlardan bahsetmiş.şu oyunun yapımcıları ver dese vereceksiniz anasını satayım ya...hevesi kırılacak olan yorumlara bakmasın o zaman.burası bir forum ve olumsuz yorumları kaldıramayacak adam mümkünse girmesin bile zaten amacımız en objektif şekilde oyunun durumunu yazmak ki insanlar bakınca oyunun ne olduğunu anlayabilsinler.oyun şu haliyle oynanabilecek seviyede değil bariz bir şekilde...alacak olan oyun çıktıktan sonra alsın,bu kadar basit.

@woldar

dostum hem arma 2 hem de arma 2:operation arrowhead gerekli mod halini oynamak için.ancak mod'un konusu bu değil,bu standalone versiyonunun konusu.

mod'u oynamak istiyorsan steam'den arma 2:combined operations'u satın alabilirsin.içerisinde gereken her şey var.

Bu oyun hiçbir zaman çıkmayacak.Oyunu yapan adam Dean denen herif kaçtı zaten.Herif kazandı tabi en az 5-10 milyonu sülalesi raad artık.Bir de modu ilk yapmaya çalıştığı zaman bu mod benim her şeyim gibi laflar ediyordu hep üzerinde çalışaçcam geliştiricem diyordu Şimdide yeni oyun motoru kullanacaklarını söylüyorlar.Biz o kadar dedik buralarda arma 2 motoruyla olmaz bu işler 10 senelik motor diye ama fanboylar üzerimize saldırdı bu geliştirilmiş versiyon diye .Oyun şu haliyle ne ise 1 sene de öyle olur.Bu oyunun bitmesini bekleyenler hiç beklemesin.Belki 10 sene içinde bitirebilirler Bu oyuna ve Warz'ye verdiğim para kadar hiçbir şeye acımadım arkadaş adamlar resmen zombi oyunlarının isimlerini lekelediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Haziran 2014; 22:39:11 >

• Yeni motor aynı motorun biraz daha geliştirilmiş hali, tamamen yeni zannedenler var.
  • arkadaşlar bügün dayz alacağım aldığım zmn herhangi bir kurulum lazımmı dayz moddaki gibi ? ve ilerde ( 1 hafta sonra ) benimle oynayacak kişi varmı ? isteyen eklesin

steam ıd: anasiril

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldar -- 15 Haziran 2014; 14:51:35 >
  • Oyundayız: DayZ Standalone - Bölüm 11

http://forum.donanimhaber.com/m_93242720/f_//tm.htm#93242720
  • Youtube'daki MDevotchkaGaming kanalı hakkında bi bilgisi olan var mı ? Hergün DayZ videoları gelmiş mi diye bekliyorum ama 2 aydır tık yok . Bi bilgisi olan bu mesajı alıntı yapıp cevaplarsa sevinirim .
  • Arkadaşlar dayz hesabımı satıyorum sadece birkaç kere oynadım sistem yetersizliğinden dolayı satıyorum, direk steam hesabı vericem ekstra 2 3 oyun daha var pm plz
  • Eğer bir sorun çıkmazsa yarın 0.45 stable olacakmış. Hall twitter'da açıklamış.
    Bu oyunu bırakalı çok oldu ama bizim görmediğimiz yeni, güzel ve mantıklı şeyler eklerlerse belki yeniden başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Eğer bir sorun çıkmazsa yarın 0.45 stable olacakmış. Hall twitter'da açıklamış.
    Bu oyunu bırakalı çok oldu ama bizim görmediğimiz yeni, güzel ve mantıklı şeyler eklerlerse belki yeniden başlarım.

eğer bir sorun çıkmazsa diye yazdıysa kesin sorun çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Eğer bir sorun çıkmazsa yarın 0.45 stable olacakmış. Hall twitter'da açıklamış.

eğer bir sorun çıkmazsa diye yazdıysa kesin sorun çıkar

Aslında ''eğer başarılı olursa...'' yazmış ama ben sorun çıkmazsa olarak yazdım. Aynı şey zaten.

• Hadi bakalım...
    DayZ [ANA KONU]
  • Ak-47 nerede çıkıyor en çok?airfieldde çıkar mı ona göre yol alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DayZ [ANA KONU]
    bu hatayı alıyorum yeni aldım oyunu I Understand yazısına tıklamadan bu hatayı veriyo kapıyo oyunu yardım eder misiniz?
  • fitivi F kullanıcısına yanıt
    "steam>dayz'ye sağ tıkla>yerel dosyalar >oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula" İşe yarar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

"steam>dayz'ye sağ tıkla>yerel dosyalar >oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula" İşe yarar inşallah

teşekkürler oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

quote:

teşekkürler oldu

Rica ederim
  • quote:

Ak-47 nerede çıkıyor en çok?airfieldde çıkar mı ona göre yol alalım

Karakollarda / airfield gibi yerlerde. Karakollarda bol oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam . Teşekkürler .
  • çok sıkıcı geldi lan oyun daha bi tane bile silah bulamadım habire ölüyorum silah bulamadım dediğim,mermi hiç bulamadım silah buldum mermisi yoktu.fiziki olarak iiiiğrenç ya zombilerle dövüşürken çok saçma oyun ya savaş iğrenç olmuş bu ne ben oynamıyom dayz hesabım satılıktır söyliyim lol hesabıyla takas edebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

çok sıkıcı geldi lan oyun daha bi tane bile silah bulamadım habire ölüyorum silah bulamadım dediğim,mermi hiç bulamadım silah buldum mermisi yoktu.fiziki olarak iiiiğrenç ya zombilerle dövüşürken çok saçma oyun ya savaş iğrenç olmuş bu ne ben oynamıyom dayz hesabım satılıktır söyliyim lol hesabıyla takas edebiliriz

Bu bir Hayatta kalma oyunu adam öldürme oyunu değil.

Zaten sen bu oyunu oynama oynuyamazsın zaten git cod oyna lol oyna

• fitivi F kullanıcısına yanıt
    İşte bilinçsizce alıyorsunuz sonra gelip burda tatava yapıyorsunuz.Sonra gelde çıldırma.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.