Şimdi Ara

DayZ alacağım ama.. Sorularım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DayZ almak istiyorum ama tek başıma oynayacağım yani sunuculara gireceğim ama oyunda planlı olarak beraber takılabileceğim kimsem yok. Zevkli olmaz mı böyle olursa?

• Dostum zevk almassın. Dayznin asıl amacı arkadaşlarla yada adamlarla birlikte takılıp hayyata kalmak tek canın sıkılır hiç 70 tl verme bence ha tek takılıcam dersen Arma3 ün eçşitli modları var onlara bak (arma3-140 tl civarı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkinov

Dostum zevk almassın. Dayznin asıl amacı arkadaşlarla yada adamlarla birlikte takılıp hayyata kalmak tek canın sıkılır hiç 70 tl verme bence ha tek takılıcam dersen Arma3 ün eçşitli modları var onlara bak (arma3-140 tl civarı )

Enparayla 35 tl civarına alacaktım ama sorun bu değil. Tek zevk alınmıyor yani :/ var mi bildiğin bu tarz tek başıma zevkli olan oyun?

• Arma3 var

• Bana da al beraber oynayalım :D :D

Şaka bir yana Payday 2 al. Tek oynasan da zevk alırsın.İstersen beraber oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: berkinov

Dostum zevk almassın. Dayznin asıl amacı arkadaşlarla yada adamlarla birlikte takılıp hayyata kalmak tek canın sıkılır hiç 70 tl verme bence ha tek takılıcam dersen Arma3 ün eçşitli modları var onlara bak (arma3-140 tl civarı )

Enparayla 35 tl civarına alacaktım ama sorun bu değil. Tek zevk alınmıyor yani :/ var mi bildiğin bu tarz tek başıma zevkli olan oyun?

koşullarını düzgün oku. 50 tl üstündeki harcamalar için max 25 tl geri iadesi var. 70 tl için 45 tl ödersin 35 değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.