Şimdi Ara

Faceit Premium almak istiyorum.Aydınlatacak var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar valve mmde rütbem supreme.Ve artık bu mm canımı çok sıkmaya başladı.Bende artık faceit esea yönelmek istiyorum.Sizce nasıl aldığıma değer mi ?
    Ve ayrıca hangisini almalıyım? Faceit bu puan ve skin olayı yüzünden biraz beni cezbediyor.Ayrıca bu sistemi biraz aydınlatacak olan var mı mesela nerede 1. olursak bize skin hediyesi geliyor faceit puanı vsvs.
    Ve son olarak da fiyatını sormak istiyorum.En son 15 dolar mı 7 dolar mı neydi tam hatırlamıyorum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

• Parti oluşturup daily veya monthly turnuvalara katılıyorsunuz ilk 3 e girenlere sanırsam puan veriliyor, belirli bir puana shoptan eşya satılıyor alabiliyorsun, premiumda premium turnuvalardada oynayabiliyorsun buda demek oluyorki iyi takımsanız güzel puan kazanıyorsun artı olarak mapi falan seçiyorsun bildiğim kadarıyla ve free isen 4 ay oynayabiliyorsun buradan ayrıntılı şekilde bakabilirsin ben elimden geldiğince açıklamaya çalıştım.. Esea ve faceit arasında kaldıysan esea daha iyidir.

https://play.faceit.com/how-much-does-it-costs/

• Ben esea öneriyorum kardeşim.
  • peki neden esea arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

peki neden esea arkadaşlar ?

oyuncuların seviyesi kötü. oyuna bağlanmayanlar, çıkanlar v.s v.s oynayan kişiler sistemden soğutuyor. evet ileride bu durum düzeliyor ancak o seviyeye gelene kadar uğraşacağın adamları düşününce değmez.

esea iyi, anti-hile sistemi mevcut ve amerika-avrupa oynayanları faceite göre daha fazla. yani her zaman maç bulabilirsin.
  • Esea'da oynuyorum bende, valve'de gerek trollerden gerek hilecilerden bıktığım için 3 ay önce premium aldım. Sanırım 15 $ gibi birşey, iyi bir oyuncuysan dal esea'ya.
  • sadece Premiumlarla oynama seçeneği gibi bir şey var mı? ya da iyi oyuncuların olduğu seviye nedir hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

sadece Premiumlarla oynama seçeneği gibi bir şey var mı? ya da iyi oyuncuların olduğu seviye nedir hocam

yanlış bilgi vermek istemem ben oynadığım süre içerisinde karşılaştığım her maçta o kadar çok problem yaşadım ki premium almadan sistemden kendimi soyutladım. O kadar aktif kullanma şansım olmadığı için soruna verecek cavabı da göremedim
  • Anladim tesekkurler :) su isin orta noktasi yok ya rekabetci girersin hile..esea girersin takimda denge olmaz faceit girersin oyundan cikanlar trolleyenler..nedense hala oynamadan duramiyoruz ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım da..Çünkü bi problemim var. Cs go unlimited satın almak istiyorum ama dolar kuru olduğu için banka izin vermiyor. Bankayı aradım dolar kurunu açalım fln bişeyler dedi ama aylık bir ücreti varmış. Öteki türlü ben nasıl satın alabilirim faceit ? Premium bitmek üzere benim. Geçen sefer arkadaşım yardım etmişti...
  • Çok fazla ödeme seceneği var denedin mi hepsini ?
     Faceit Premium almak istiyorum.Aydınlatacak var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 4 Eylül 2018; 20:53:24 >
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu görmeyip bi an hızlı davranmısım. Eyvallah ziraat bankası varmıs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Böyle bir saçmalık olamaz :) Geçtiğimiz 7 ay önce arkadaşım yabancı kredi kartı ile bana türk lirasına 140TL ye 1 yıllık unlimited premium satın almıştı. Şimdi ziraat bankası yapıyorum. Paypal ve türkiye %18 vergi ile senelik 415 tl geliyor. Ok Allah var, ama bu kadarıda olmaz ya...Ne biçim ülkede yaşıyoruz. Arkadaşıma 1 aylık alacaktım. Normalde 7 dolar 46 tl gibi tutuyor ama vergilerle 82 tl ye ulaşıyor. Çok iyimiş gerçekten Türkiyede yaşamak.
  • Kredi kartımı kullanıyorsun ? eğer kredi kartıysa skrill veya amazon pay uyelik aç öyle dene veya resimde ustte credi card veya depid card var ordan al o zaman 0.50 cent filan alıyor fee ucreti misal ben amazon pay dan alıyorum
  • Faceit hesabım var premium da aldım şu sorunun cevabını merak ediyorum.Eğer premium ligler sıfırlanmadan önce biterse yinede ligden puan gelir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.