Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.330
Cevap
65
Favori
337.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hikayesi karakterleri dunyasi haritasi hepsi tirt, adamlar oyunu tanitirken bile tek esprisi horde'du, pesine 2500 tane zombi takiliyor onlari oldur. Bunu oynayacaginiza call of duty'nin zombi modunu oynayin ayni sey zaten. Ustelik cod'un zombi modu bile bu oyundan daha iyi karakter ve hikayelere sahiptir o derece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 28 Eylül 2024; 11:41:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    &#9760; DAYS GONE &#9760; Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

• Bazi muhabbetler var oyunla ilgili, ya Remastered yada Days Gone 2 gelebilir diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Sony bu oyunun üzerine hiç düşmedi. Hele 2020’den beri gelen tembelliğini de düşünürsek bırak Days Gone’yi herhangi bir oyun bile çıkarmaz bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 10 Aralık 2024; 20:6:20 >
    umarım remastered değildir 2.oyundur,bu adamlar yıllarca oyun yapmayıp,teknik sorunlar hariç,bence baya başarılı bir oyun yaptılar,2. şansı kesinlikle hak eden bi firma 👍🏻

• Remastered sürümü duyuruldu.

25 Nisan’da çıkacak

Days Gone Remastered - Announce Trailer  | PS5 Games

&#9760; DAYS GONE &#9760; Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇEPlayStationyoutube
    Available on PS5® April 25, 2025. New content also available on PC as Broken Road DLC April 25, 2025. Learn More: https://www.playstation.com/en-us/games/days-gone/ Fight to survive in the definitive Days Gone experience, remastered for the PlayStation®5 console. Face off against the harsh reality of the Farewell Wilderness – still infected by hordes of Freakers, two years after a devastating outbreak. #ps5 #ps5games #stateofplay #daysgone Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=TSRmp3pwhbeU347R&v=D1ARn0H6HXA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Şubat 2025; 2:22:20 >
  • Bu nasıl Remastered? 60 FPS görüyorum sadece.

• &#9760; DAYS GONE &#9760; Remastered | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu zaten ps4ten sonra ps5te 60fps olarak oynayıp platinledim, bu ne oluyor şimdi re-remastered gibi bişey mi  

• Bende platinlemek istiyordum,benim için iyi oldu

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Tabi hocam re-remastered diyelim buna yaklaşık 3 sene sonrada Ps6 için remake versiyonunu bekliyorum.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kafayı yemişler gerçekten,boş işlerle uğraşıyorlar,büyük ihtimal bu remastered'ların maliyeti 1000$ falan yükseltmelerden büyük para kaldırıyorlar,başka açıklaması olamaz

• Kendi adıma harika haber. Bu remastered, Days Gone 2'nin ayak sesidir.

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Şu açıdan remastered in açıklanması iyi oldu . Demekki Sony bu markayı unutmamış ve değer veriyor. Belki Days Gone 2 için bile hazırlıklar başlamış olabilir.

• Days Gone 2 kesinlikle gelmeli. Remastered'da mutlaka bunun hazırlığıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Az çok oyun kültürü olan zaten olayı anlamıştır. Bir firma oyunun yenisini çıkarmadan önce remastered yada remake yapar. %99 Days Gone 2 geliyor diyebiliriz...

Tüm hatalarından ders çıkarmış, PS5 Pro'nun nimetlerini dibine kadar kullanan, gerilim ve korku düzeyi arttırılmış bir Days Gone 2 harika olur. Zombilerin hastasıyız. Neslin sonuna büyük ihtimalle 3 yıl kaldı. Şu 3 yıl içinde, Days Gone 2, The Last of Us Part 3 gelirse muhteşem bir kapanış olur Sony için. Sessizliğim asaletimdendir modunda şu an Sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Şubat 2025; 12:6:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen hocam o konuda katılıyorum,daysgone'u çok seviyorum ben 3 defa bitirdim,2. oyunu yaparsalar bend stüdyonun şov yapacağını düşünüyorum 👍🏻

• Days Gone 2’nin ayak sesleri bunlar. 10 dolar upgrade’ini de day one yaparız. Keşke Uncharted Golden Abyss ve Killzone, Resistance, Infamous serisi de gelse. God of War Greek Saga %100 gibi bir şey zaten.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.