Şimdi Ara

Dayımın yavru alman kurdu ile başa çıkamıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dayım yavru bir alman kurdu almış ve bugün bizde kalmaya geldi.Bizim 3.5 yaşındaki erkek Golden Retrieverımız yavru dişi köpeğe gereğinden fazla ilgi gösterdi ve onları ayrı tutmaya çalıştık.Biraz önce mutfağa kaka yapmış tamam,temizledim sonra peşimden ayrılmamaya ve devamlı dişleri kaşındığı için ellerimi,ayaklarımı ısırmaya başladı.Devamlı ağlıyor ve komşular rahatsız olacak diye ödüm kopuyor.Sanırım bana bu gece uyku yok.Sizden tavsiyeler bekliyorum.Biliyorum ağlaması normal yavru olduğu için ve beni de rahatsız etmiyor ancak komşularımızın kulakları bizim dairemizde olduğu için diyorum.Biz köpeğimizi 9 aylıkken falan aldık ve doğal olarak bunları pek fazla yaşamadık.İçimde gidiyor o ağlarken,tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl başa çıkarım bu yavruyla? Dayın ilgilensin demeyin çünkü kendisi derin bir uykuda. :S

• Başlık sakat, değiştir hemen.
  • Ne alaka ? Daha çocuksu olmayan mesajlar bekliyorum.
  • uyku hapı ver
  • yapacak birşey yok,

katlanacaksın

önüne kemik falan ver oynasın birşeylerle

iyice yorulsun.

ha olmadı, kapa bir yere suyunu falan koy altı taş olmasın dikkat et soğuk ta olmasın. uyur zaten

yavru köpeklerin en büyük silahı ağlamaktır. ağlayıp susacak. başka yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 26 Ocak 2010; 3:50:40 >
  • Sütten kesilmediyse sıcağa yakın süt ver. Yuvasına da, kullanmadığın sıcak ve yumuşak bir battaniyeni koy. Mayışır uyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Sütten kesilmediyse sıcağa yakın süt ver. Yuvasına da, kullanmadığın sıcak ve yumuşak bir battaniyeni koy. Mayışır uyur.

Teşekkürler zaten yoruldu benle uğraşmaktan mışıl mışıl uyuyor şu an :) Her şeye rağmen çok tatlılar köpekler ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten öyleler. Aslında en iyisi kucağında uyutmak. Ben uyurken yavru köpeğim de karnıma uzanırdı. Gözlerini kısar, ufak hırıltılarla uykuya dalardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.