Bir arkadaşım anlattı. Geçen sene bunu geceyarısı tenha bir yerde kız davasına takıştıkları bir çocukla arkadaşları araba ile sıkıştırmışlar. Tam 15 dakika boyunca 3 kişi bunun üzerinde tepinmişler, ağzını burnunu dümdüz etmişler, burun kemiği kırılmış, kaburgalarından ikisi de çatlamış. Bu dayaktan sonra bir de bunu arabaya atıp şehrin dışında bir dere kenarına atıp bırakmışlar. Kendisi anlatıyor, orada yarı baygın vaziyette başkaları görüp saatlerce sonra bulununcaya kadar kendini acaip iyi hissetmiş ! "Adeta bir kuş gibi hafifledim, ne acı hissettim ne de ağrı, içimi bir serinlik ve huzur kapladı" diyor ve rahatlamak isteyen herkese mutlaka dayak yemelerini tavsiye ediyor. Böyle bişi olabilirmi Yoksa bu adam kafayımı yedi
Atmak da, yemek de rahatlatır.. Satisfaction olayı..Karşılıklı win-win teorisi budur abi..Ama atan taraf olmayı tercih ederim..
sen hele gel bakim şölee
Doğrudr Rahatlatır Ama Kırık Çıkık Varsa Burnundan Gelir..!
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
ne demişler " her şeyin fazlası zararr"
FiGHT CLUB
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
ben dayak attıktan sonra ellerim titrio neden acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
FiGHT CLUB
quote:
Orjinalden alıntı: NeWBorN
adrenalin. Bende de var. Hatta dizlerimin bağı çözülür olaydan sonra, bi gevşeme gelir.
mazosistsen rahatlatır mauahaha
Valla hiç dayak yemedim o yüzden bilemiyorum.ama dayak yiyen çok gördüm sonuçta hepsi gizli kapaklıda olsa ağlıyor.Belki o rahatlatıyordur
enerji boşalması oluyor işte, enerjini dayak attığın adama veriyorsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
enerji boşalması oluyor işte, enerjini dayak attığın adama veriyorsun
quote:
Bence Dayak Attıktan sonra ellerin titremesi yada vücutta herhangi bir yerin titremesi tamamen Sinir boşalmasıyla alakalıdır Yanılıyor olabilirim ama ben böyle düşünüyorum.
hepinize güzel bi dayak lazım.....
onunki bence erkeklik gururu olayı.kaburgası çatlak-burnu kırık insan bunu söylüyorsa düşünmek lazım.o zaman gitsin bi posta daha istesin.... çok komik...
mazlumu getirin bana.
kafayı yemiş o
çocukluğum geldi annemden yediğim dayak sonrası süper uyuyodum.hey gidi günler heyyyy.