bizim okul geçen sene tadilat nedeniyle oraya taşınmıştı (çemberlitaş anadolu lisesi). Okul cerrahpaşanın hemen karşısı. Eğer otobüsle gideceksen ve fındıkzadede ineceksen yürümesi çok fazla. Ama temiz okul (tuvaletleri falan ) Ayrıca eğer okula gidersen arkada bi mezarlık var yaa biz oradan kaçmaya çalışmıştık ta korkmuştuk dersin bitmesini beklemiştik. Oraya her baktığında hatırla beni olurmu
Orada okumuyorum ama yakınında okuyorum 1-2 seneye kadar hergün bıçaklı sopalı kavgalar oluyodu şimdi nasıl bilmiyorum
bizim okul geçen sene tadilat nedeniyle oraya taşınmıştı (çemberlitaş anadolu lisesi). Okul cerrahpaşanın hemen karşısı. Eğer otobüsle gideceksen ve fındıkzadede ineceksen yürümesi çok fazla. Ama temiz okul (tuvaletleri falan ) Ayrıca eğer okula gidersen arkada bi mezarlık var yaa biz oradan kaçmaya çalışmıştık ta korkmuştuk dersin bitmesini beklemiştik. Oraya her baktığında hatırla beni olurmu
olur
quote:
Orjinalden alıntı: _tertip_
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammet
Ben okuyorum mesela.
kaçıncı sınıf
11-FEN-A
Peki,sabahçısın dimi?
Evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme