Şimdi Ara

David Alaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • David Alaba: Birgün Galatasaray'a hizmet etmek isterim. Galatasaray'ı sevdiğimi her zaman belirtiyorum.

Bu adam bir gün gelecek Galatasaray'a o zaman uplayacağım bu konuyu. Zaten uzun zamandır gizlemiyordu Galatasaray'a olan sevgisini. 55 maçta 5 golü olan ve gelecek vaat eden 21 yaşındaki sol bek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 sene sonra uplarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray maçlarınıda takip ediyo ara ara. Cimbom cimbom diye bağırdığı videolar vardı bi ara. Sanırım çok türk arkadaşı varmış.

• kaynak?
  • doğrudur

• Herkes Alaba'ya galatasaraylı diyordu bende hep merak etmişimdir bunlar benle taş mı geçiyor yoksa gerçek mi diye.
  • adam ögrenmiştir munihte 12 senede kazanacağını burada 2 senede kazanıldığını, söyleyip duruyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Malcom
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Twitter hesabından bi galatasarayla ilgili bi kanıt:D

buda galatasaray maçlarını izlediğinin bir kanıtı :https://twitter.com/David_Alaba/status/328559937435348992

İstanbul yanıyor Galatasaray : Istanbul is on fire! #galatasaray #cimbom ;https://twitter.com/David_Alaba/status/311574989319065600
     David Alaba
  • Doğru GS bayraklı fotoğrafları ve tezahüratlarını görmüştümde bunu ilk defa duyuyorum. Alaba bambaşka bir sol bek inanılmaz bir çocuk bize birgün gelecekse bu 27 30 yaşlarında olacaktır. Tabi dediği gibi özel bir sevgisi var ve farklı bir macera arıyorsa 25 yaşında gelip bizi level atlattırabilir. Tabi Telles'ede bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

Doğru GS bayraklı fotoğrafları ve tezahüratlarını görmüştümde bunu ilk defa duyuyorum. Alaba bambaşka bir sol bek inanılmaz bir çocuk bize birgün gelecekse bu 27 30 yaşlarında olacaktır. Tabi dediği gibi özel bir sevgisi var ve farklı bir macera arıyorsa 25 yaşında gelip bizi level atlattırabilir. Tabi Telles'ede bağlı.

Alaba, Melo'nun mevkisinde de oynuyor diye biliyorum. Sol kanat da oynuyor.
  • Alaba ile Emre Can arkadaş.Emre Can sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu için Alaba'yı da Galatasaray taraftarı yapmış.

Kendi mevkisi aslında ön liberoydu.Sol beke kaydı iyi de oldu.Alsak aslında Alaba Melo Sneijder orta sahasıyla çılgın atardık ama işte 30 milyon civarı bonservisi olmasaydı.
  • ne emre canı. adam türk mahallesinden bir sürü türk arkadaşı ile büyümüş. beraber galatasaray maçları izlerlermiş. ondan dolayı galatasaraya karşı sempatisi var.

ama ilk mesajda söylenen sözün gerçek olduğunu düşünmüyorum kaynakta belirtilmemiş zaten.

şuan galatasaraya gelme ihtimali sıfır. maçlarını izleyenler bilir zaten
  • Adam dünyanın en iyi sol beki olur. Münihte bir iki Cl alır 10 tane fln Bundesliga alır ondan sonra gelir 35'inde Türkiye'ye biz de burda O mu daha kariyerli Roberto Carlos mu diye tartışırız. (Fenerliler kızmadan Roberto Carlos'un efsane olduğunu söyleyeyim boşuna alıntılamasınlar.)
  • ayrilda gel be ayrilda gel.

• 30 milyon verin gelsin :)
  • Yorum sizin beyler
     David Alaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.