Şimdi Ara

Kevin Price Boateng ifşaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kevin Price Boateng’Las Palmasda oynarken, Ronaldonun en iyi oldugunu söyledim, fakat Barçada beni Messinin en iyi oldugunu söylemem için zorladılar, bunu diger oyunculara da yaptilar yoksa oynayamazdım’

‘Barçaya transfer olurken, 2 sportif direktör, başkan, hoca hepsi beni istediklerini söylediler,imzayi neden atmiyoruz diye sordugumda, Messinin de evet demesi lazim dediler, her şeyi onayliyordu, o kadar büyük gücü vardı’

Messi Boatenge Serie Ada gol atmak çok zor mu diye sormuş, Boateng de çok zor olsa ne yazar, Ronaldo içinden geçiyor demiş

Tüm çocuklar Ronaldo gibi olmak istiyor, çünkü sabah,akşam, gece farketmezsizin çalişiyor, Messiyse yatiyor, Messiyi gymde göremeyiz de demiş

Bu tip şeyler yaptklarini tahmin ediyordum, Messide acayip Ronaldo kompleksi var, o da kimin tarihin en iyisi oldugunu gayet iyi biçimde biliyor  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk kısmı anladık da, 2. kısmı Sinop Ayancık derneği kahvesinden mi öğrendin ?

quote:

Messi Boatenge Serie Ada gol atmak çok zor mu diye sormuş, Boateng de çok zor olsa ne yazar, Ronaldo içinden geçiyor demiş
    Tüm çocuklar Ronaldo gibi olmak istiyor, çünkü sabah,akşam, gece farketmezsizin çalişiyor, Messiyse yatiyor, Messiyi gymde göremeyiz de demiş

ayrıca, ben bir yanlış görmedim, adam dünya yıldızı, takıma don alırken bile sorarım, hangisi malafatı sıkmaz, çalım atarken rahatsız etmez ...

Messi varken bam güm vuran forvet yoktu, ya da uzun süre oynamıyordu, herkes tiki taka. (her ne kadar sevmesem de o futbolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Aralık 2025; 13:9:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar normal şeyler. Abartılacak bir durum yok. Prime Messi nin prime Ronaldo nun oldugu takımda kuralları bu G.O.A.T lar koyar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.