Bildirim
Daumla Hepimize İyi Bir Sezon Diliyorum :@
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seneyede şampiyonlar ligi finalinde elenirsiniz artık kader
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 17 Haziran 2010; 13:21:02 >_____________________________ -
................... _____________________________
Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur. -
2-2 beyler _____________________________ Kendimi biraz öldürüyorum
Her ilişkide
Bu aşkla ilgili değil
Sadece başka bir cenaze töreni.. -
yılmaz vural yada zico yu isterdim. _____________________________ -
feneri bırakıyorum bu kalırsa isterse messiyi getirsinler
Aykut Kocaman niye olmadı yaw o_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: arbuzik
2-2 beyler
2-2 mi bittimi ? ? bittimi ?? -
2 Sene daha bu adamı nasıl çekicez ya 

Aykut Kocaman ı istiyordum ya
_____________________________ With a good script, a good director can produce masterpiece. With the same
script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."
Akira Kurosawa -
LAnnnnn çok sevindim I love Aziz Yıldırım,I love Daum :d ehem ... Daum tecrübeli ve Türkiyeyi tanıyan bir hoca eminim çok başarılı olup hatalarını telafi edecektir
_____________________________ -
Daumu seviyoruz... Fakat bizim takımda olmadıgı sürece 
_____________________________ TRABZONSPOR -
quote:
Orijinalden alıntı: Coimbra
LAnnnnn çok sevindim I love Aziz Yıldırım,I love Daum :d ehem ... Daum tecrübeli ve Türkiyeyi tanıyan bir hoca eminim çok başarılı olup hatalarını telafi edecektir
şaka mı yaptın bilmiyorum ama bu dediğine ciddi olarak katılıyorum. Daum'u okadar da kötülemeyin. Adam cenabet herhalde hep ucundan dönüyoz kupaların onla
2-2 olmuş koşun caddeye
quote:
Orijinalden alıntı: uLeN
2-2 olmuş koşun caddeye
Yapma bunu yapma bunu
_____________________________ TRABZONSPOR -
Bence diğer 17 takım için yılın transferi oldu.
Çünkü şampiyon olma olasılıkları artık 1/17
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
quote:
Orijinalden alıntı: uLeN
2-2 olmuş koşun caddeye
Yapma bunu yapma bunu

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler