Şimdi Ara

Datron dizüstü ekranında kırmızı çizgi belirdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, Datron Tw3a denilen modelden dizüstü bilgisayarım var. Garanti süresi doldu. Yaklaşık 3 aydır ekranın sol tarafında kırmızı aşağıya doğru düz bir çizgi beliriyor. Datron teknik servisi aradığımda LCD arızası, servise göndermeniz lazım diyor. En az 150 Dolar istiyor. Sorunum ekran kartı ayarlarıyla alakalı değil. Tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Fakat şunu farkettim. Ekranı biraz öne getirip elimle tuttuğumda kırmızı çizgi yok oluyor. Serbest bıraktığımda tekrar kırmızı çizgi ortaya çıkıyor. Sanki ekrana giden kablolardan biri sıkışıyormuş gibi bir izlenim oluştu bende. Sizin bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
    Böyle birşey başınıza geldi mi?
    Nasıl çözüm buldunuz?
    Herhangi bir teknik servise labtop ı göstermek istiyorum. Siz ne dersiniz?
    Sorun çalışmayı etkilemiyor fakat sinir bozucu bir durum. Yardım edin lütfen.

• Ben de Datron laptop kullanıyorum, bi kere de benim ekran bozuldu. Açılmıyordu, şöyle bi ileri geri yaptım ekranı, iki tokat attım sırtına düzeldi Daha da aynı sorunu vermedi

Şaka bi yana, zaten garantisi dolmuş, bence git normal bi bilgisayar servisine göster derim. Orda uydurma bişeyler yaparlar, sorunu çözerler diye tahmin ediyorum. Veya sana çıkma ekran felan bulurlar. Ekrandaki arıza tamir edilebilcek gibi olsa bile servis direk orjinaliyle değiştirip dünya para ister senden. Dediğimi bi düşün bence

• Hard diskin yedeğini alma zamanı geldiğini söylüyor. Sanırım sizin bilgisayarınızda bugünlerde yavaşladı, donmalar arttı, yavaşladı. Ekranın sağ köşesinde sağdan 5 cm uzakta ince düz uzun bir çizgi oluştu. Yaşlandım dostum diyor. Teknisyen arkadaşım bana hard diskin değişmesi gerektiğini söyledi. daha değiştirmedim bakalım ne kadar sürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatBoş

Mrb arkadaşlar, Datron Tw3a denilen modelden dizüstü bilgisayarım var. Garanti süresi doldu. Yaklaşık 3 aydır ekranın sol tarafında kırmızı aşağıya doğru düz bir çizgi beliriyor. Datron teknik servisi aradığımda LCD arızası, servise göndermeniz lazım diyor. En az 150 Dolar istiyor. Sorunum ekran kartı ayarlarıyla alakalı değil. Tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Fakat şunu farkettim. Ekranı biraz öne getirip elimle tuttuğumda kırmızı çizgi yok oluyor. Serbest bıraktığımda tekrar kırmızı çizgi ortaya çıkıyor. Sanki ekrana giden kablolardan biri sıkışıyormuş gibi bir izlenim oluştu bende. Sizin bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
    Böyle birşey başınıza geldi mi?
    Nasıl çözüm buldunuz?
    Herhangi bir teknik servise labtop ı göstermek istiyorum. Siz ne dersiniz?
    Sorun çalışmayı etkilemiyor fakat sinir bozucu bir durum. Yardım edin lütfen.

kardes aynı sorun bendede var yarın aldıgım yere göturecegım daha bı ay bıle olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde ki mavi çizgi...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.