Şimdi Ara

Datçadan aracımızla feribotla bodruma geçebiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• var.. belli saatleri vardi en son.. sabah bodrumdan aksam da datcadan.
  • Evet.Daha 2gün önce Ablamlar Datça'dan Bodrum'a geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ben de kullanacağım.

Bodrumda kaldıktan sonra feribot ile Datça oradan ovabükü:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolculuk 1 saat 45 dakika sürüyor ve motosiklet 80 otomobil 130 TL tek yön için. Karayolu ise 290 km sürüyor. Deniz havaaı almak isteyenler için güzel seçenek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Yolculuk 1 saat 45 dakika sürüyor ve motosiklet 80 otomobil 130 TL tek yön için. Karayolu ise 290 km sürüyor. Deniz havaaı almak isteyenler için güzel seçenek

Feribotta vermediğimiz yakıt parasını veriyoruz desenize.

• arabayı niye yük ediyosun.arabasız gez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Yolculuk 1 saat 45 dakika sürüyor ve motosiklet 80 otomobil 130 TL tek yön için. Karayolu ise 290 km sürüyor. Deniz havaaı almak isteyenler için güzel seçenek

Feribotta vermediğimiz yakıt parasını veriyoruz desenize.

Sagilun akadaslar 20 kurus yakiyir zaten uzun yolda kdv ve gelir vergisini gider gosteriyorum 14 kurus 300 km desek 45 tl yakar arabamla 130 feribota gerek yok aslinda ama deniz gezintisi icin yapilabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1221 -- 22 Haziran 2017; 15:26:52 >
  • bildim bileli feribot var, deniz dalgalı olsada feribot kalkıyor araçları feribota bağlıyorlar.

Rüzgarlı günlerde kullanmamanız mideniz için önemli. 4 yaşımdan beri Datça'ya gidiyorum ama feribota bir kere bile binmedim.
  • çanakkale vapurunda bile kendimden geçiyorum 1.45 saatte yerlere yapışıp kalırım sanırım
  • Şuan Datça da cok kral bi abim var. Elektrikçi, Urfalı kendisi. Kendisi usta elektrikçidir. Şuan tam da şimdi öyle sahilde oturuyor. Ev , oto, yüksek gerilim vs Elektrik işi olan varsa Datçada bana ulaşsın

• Evet var ama kullanacaksanız mutlaka önceden internet sitesinden bilet almanızı öneririm. Hele bayram öncesi internetten bilet almadan giderseniz muhtemelen sadece beklediğinizle kalırsınız.
  • 130 tl feribota vereceğime aracımla o güzel virajlı yollarda ilerlemek daha keyifli olurdu.
  • Datça-Bodrum arasında aslında çok güzel iş var...Biraz daha büyük gemilerle daha sık sefer yapılıp fiyat uyguna çekilirse iyi iş yapar o hat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Datça-Bodrum arasında aslında çok güzel iş var...Biraz daha büyük gemilerle daha sık sefer yapılıp fiyat uyguna çekilirse iyi iş yapar o hat...

Dur simdi gemicik sahiplerini uyandirma

• 2014 yazında Datça'dan geçecektik Bodrum'a ama çok fahiş fiyat söylediler hem de saati hiç uymuyordu. Biz de ona vereceğimiz paraya karayoluyla gideriz diyip arabayla devam ettik. Hem yeni yerler de görmüş olduk.

• Valla benim arabam 50 tl ile 290 yapıyor uzun yolda kalan 80 tl öle de güzel bir akşam yemeği yerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Valla benim arabam 50 tl ile 290 yapıyor uzun yolda kalan 80 tl öle de güzel bir akşam yemeği yerim :)

Şu düz mantık kafasına bayılıyorum

Hiç Datça ya karadan Gittiniz mi?

O virajı inişli çıkışlı yolda km. De 17 kuruş yakacaksınız öyle mi? Cidden boş konuşuyorsunuz

• Merhaba,

Feribota LPG li arabalar da alınıyor mu ?

• pi10 kullanıcısına yanıt
    alınır zaten 10 araçlık feribot
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.