Şimdi Ara

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB 179 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darty neden her soruma aynı cevapla karşılık veriyor olabilir sizce?
  • Geçen hafta sipariş ettiğim Lacie 2TB'i az evvel teslim aldım...
  • Arkadaşlar iomega mı yoksa wd mi ? Bilgisayar işinde çalışan bir arkadaş iomega daha iyi wd'ler bozuluyor demişti doğruluk payı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Arkadaşlar iomega mı yoksa wd mi ? Bilgisayar işinde çalışan bir arkadaş iomega daha iyi wd'ler bozuluyor demişti doğruluk payı var mı ?

İomega hiç kullanmadım, ancak wdnin 1tb 3.5" ligini kullanıyorum içi tamamen dolu, bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar, inş bundan sonra da çıkarmaz tabi.. Bir arkadaşımda 2.5" 750gb lık var defalarca gözümün önünde düştü ama hiç bişey olmadı cihaza.
  • Sağolun bende wd daha iyi diye biliyorum elimde 2 tb ve 1 tblık var (internal 2 wd 1 samsung) ve son derece memnunum.iomega içinde samsung yada seagate var direk hard disk üreticisinin ürettiği harici daha iyi olur eminimki.
  • cuma vermiştim siparişi cumartesi hemen geldi. gayet güzel ürün performansı da iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahync

cuma vermiştim siparişi cumartesi hemen geldi. gayet güzel ürün performansı da iyi bence.

İstanbulda mı yaşıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Geçen hafta sipariş ettiğim Lacie 2TB'i az evvel teslim aldım...

Hocam diskleriniz hayırlı olsun, mümkünse cihazın kopyalama hızı ve resimlerini yükleme şansınız var mı?
  • Arkadaşlar kardeşim 1-2 saat önce Merter Migros'taki Darty mağazasında bulabilmiş...İsteyen varsa telefon açıp stok sorabilir...
  • EEE FORUMDA BİDE DARTYDE %18 KDV İNDİRİMİ OLCAK DİYOR EGER BU URUNEDE VURURSA AFFETMEM YAPISTIRIRIM 5-10 TANE

SIPARİŞ SİMDİLİK İHTİYACIMDA YOK PARAMDA YASASIN DONANIMHABER ÖLÜCÜLERİİİİİİİİ
    :D
  • ben o kadar mesaj atttım ama dikkatimi çekti 1 ay kadardır 30 da hep mesaj sayım, tuhaf bi olay hiç değişmedi 1 aydır.. mesajları yanlış mı yazıyom ki acaba.
    neu84
    Onbaşı
    [X]
    bu mesajla birlikte 31 olması gerekiyo ama olmuycak yine :)
  • Sıcak fırsatlar bölümünde attığın mesaj mesaj olarak sayılmıyor.
  • biz ürün alırken cimrilik ediyoz, dh de mesaj sayısında ediyo buna karşılık olarak sanırım :) neyse konu dagılmasın.. Nolduuu benimmm harddiskimmmm haniii hala gelmediiii :) hatta hala bi bilgi bile verilmedi tam olarak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

EEE FORUMDA BİDE DARTYDE %18 KDV İNDİRİMİ OLCAK DİYOR EGER BU URUNEDE VURURSA AFFETMEM YAPISTIRIRIM 5-10 TANE

Fiyat 199TL ve stokta yok. 179TL + %18 puan olsaydı bende ihtiyacım olmamasına rağmen bir tane alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

quote:

Orijinalden alıntı: madhane

EEE FORUMDA BİDE DARTYDE %18 KDV İNDİRİMİ OLCAK DİYOR EGER BU URUNEDE VURURSA AFFETMEM YAPISTIRIRIM 5-10 TANE

Fiyat 199TL ve stokta yok. 179TL + %18 puan olsaydı bende ihtiyacım olmamasına rağmen bir tane alacaktım.

Bildigim kadarıyla hepsiburada da var kardeş.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-elements-1tb-25-5400rpm-usb30-tasinabilir-disk-wdbpck0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd131147&categoryId=100225

• dün gittim izmir balçova darty ye stokta yoktu
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/External-HDD-2-5-/WESTERN-DIGITAL/ELEMENTS-SE-2-5-USB-3-0-1TB-p-59407-c-30.htm

evet arkadaşlar, sonuç olara kampanya fiyatını da kaldırmışlar, stok da yok,
    sanırım bitirdik adamların malı:)

almak isteyip de alamayan arkadaşlar, "fiyatı düşünce haber ver" ine kaydolsunlar
    ona göre haberleri olur, bende zaten fiyat düştü haberi ile öğrenip aldım

alan arkadaşlara da iyi kullanımlar, benle birlikte

• almak isteyip alamayanlar bir süre daha bu ürünü alamayacaklar...
    Zira taze gelen bir bilgiye göre Toshiba Tayland fabrikasını tamamen kapatmış durumda.
    "Toshiba Stopped Manufacturing HDDs in Thailand
    Flood water over one meter high, access of factory prohibited"
    şeklinde bir bilgi az önce..

WD de direk fiyat artışı açıklamış durumda örnek olarak 58$ lık bir ürünün fiyatının yaklaşık 90-91$ olacağı söyleniyor.

Bu yüzden acil HDD ihtiyacı olanların yeni maliyetler satış fiyatlarına yansımadan almalarını öneririm. Bir süre daha bu fiyatları göremeyeceğiz sanıyorum..

NOT:Artış WD ile sınırlı kalmayacaktır Seagate'de boş durmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: sahync

cuma vermiştim siparişi cumartesi hemen geldi. gayet güzel ürün performansı da iyi bence.

İstanbulda mı yaşıyosunuz?

evet ama adresi kocaeli vermiştim. çok hızlı geldi açıkçası şaşırdım bende :)
  • Hala gelmedi, sitede de bir gelişme gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.