Şimdi Ara

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB 179 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynisini vatan pc de yapiyor, axess ve vorl ,eee bu kartlari olmayan ne yapsin???hepsine kacaman
    BAN BAN....
  • %18 kampanyası devam ediyormu hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

199 olmus,simdi hdd almak mantikli degil kimse almasin mecburen indirecekler....

4-5 ay indirimi unut .
  • Bana lazim degil zaten,elimde 1 adet wd 1 tb black sata 3,corsair 60 gb ssd sata 3,samsung 2 tb harici disk usb 3.0 var ,cok sukur hazirlikliydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 2 Kasım 2011; 11:04:00 >
  • quote:

Bana lazim degil zaten,elimde 1 adet wd 1 tb black sata 3,corsair 60 gb ssd sata 3,samsung 2 tb harici disk usb 3.0 var ,cok sukur hazirlikliydim.

Aferin
  • quote:

Bana lazim degil zaten,elimde 1 adet wd 1 tb black sata 3,corsair 60 gb ssd sata 3,samsung 2 tb harici disk usb 3.0 var ,cok sukur hazirlikliydim.

o nedir ya bende toplasan 2tb zor olur bilgisayarın dahili harddiski ile. ne sığdırıyorsunuz icine bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

o nedir ya bende toplasan 2tb zor olur bilgisayarın dahili harddiski ile. ne sığdırıyorsunuz icine bu kadar

Full hd filmlere arşivle, o zaman anlarsin 2tb bile yetmeyecek zamanla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kralsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

quote:

Full hd filmlere arşivle, o zaman anlarsin 2tb bile yetmeyecek zamanla .

full hd arşiv yapacak kadar internete bir sahip olamadım gitti
    bir film 30,40 gb olursa tabi doğru diyorsun.

• bende 179 liradan aldım bu diskten ve eski bir film arşivcisi olarak söyleyeyim arşivlemek eskiden mantıklıydı çünkü şimdiki internet bağlantıları yoktu 128 ile çekmeye çalışıyoduk indrdiğimizdede silmeye kıyamıyoduk :) son2-3 senedir arşivlemeyi bıraktım çünkü bir filmi izlemek istersem zaten 2-3 saat içinde indirmiş oluyorum iyi görüntü kalitesiyle eski film arşivim evde özel çantasında duruyor 3000 küsür film bazen arşivimde olduğunu bildiğim halde internetten tekrar indiriyorum çantayı aç dvdyi bldaha yükle yapana kadar filmi indiiryorum
  • aynen artık arşive gerek yok
    benim eski dosyalarım, büyük oyunlarım bi kaç da filmim var
    taşımak için aldım, dursun zaten ucuz
    ama terabaytlarca film arşivlemek bana da mantıksız geliyor
  • Selam arkadaşlar,
    Harddiskle ilgili bişey soracam, yeni konu açmak istemedim forumda.
    Bu kampanyadan almıştım 1 tane. Pcye takılı iken harddisk, pc'yi yeniden başlattıgımda windows açılmaya hazırlanırken ki progressbar sağ dogru gelip geçerken Harddiskten bip sesleri geliyo pc açılıncaya kadar. kulagımı dayıyorum disk dönüyo hmmmmm bip, hmmmm bip (tabiri caizse :)) gibi bi ses geliyo. pc açılınca harddiski kullanabiliyorum normal bi şekilde. ama bu ses korkutuyo beni. Buna sizde rastladınız mı acaba??? Arızalı bi durummudur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

Selam arkadaşlar,
    Bu kampanyadan almıştım 1 tane. Pcye takılı iken harddisk, pc'yi yeniden başlattıgımda windows açılmaya hazırlanırken ki progressbar sağ dogru gelip geçerken Harddiskten bip sesleri geliyo pc açılıncaya kadar. kulagımı dayıyorum disk dönüyo hmmmmm bip, hmmmm bip (tabiri caizse :)) gibi bi ses geliyo. pc açılınca harddiski kullanabiliyorum normal bi şekilde. ama bu ses korkutuyo beni. Buna sizde rastladınız mı acaba??? Arızalı bi durummudur bu?

Büyük ihtimalle yetersiz güçten yapar o sesi. Kasanın önündeki usb porttan kullanıyorsanız yetersiz güç geliyor olabilir. Kasanın arkasındaki usb ile deneyin yada başka bir pcde deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

Selam arkadaşlar,

Büyük ihtimalle yetersiz güçten yapar o sesi. Kasanın önündeki usb porttan kullanıyorsanız yetersiz güç geliyor olabilir. Kasanın arkasındaki usb ile deneyin yada başka bir pcde deneyin.

Cevap için tşk.. Kullandığım pc masaüstü değil, laptop. Usb'lere birden fazla aygıtın takılı olması da etkiliyor olabilir mi harddiski. Ve bunun harddiske bi zararı varmıdır?

• Ben bu bahsettiğiniz sesi gücü yetersiz pclerde yada usb kablosunun ince ve adi kablo olması durumunda duyuyorum. Muhakkak zararı olacaktır sonuçta hddyi çalıştırmak için güç veriyor yetersiz kalıyor. Birde USB kablonuzu notebook açıldıktan sonra bağlamayı deneyin o durumda sorun yok ise bu şekilde kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 18 Kasım 2011; 11:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Ben bu bahsettiğiniz sesi gücü yetersiz pclerde yada usb kablosunun ince ve adi kablo olması durumunda duyuyorum. Muhakkak zararı olacaktır sonuçta hddyi çalıştırmak için güç veriyor yetersiz kalıyor. Birde USB kablonuzu notebook açıldıktan sonra bağlamayı deneyin o durumda sorun yok ise bu şekilde kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Tşk ederim. Sanırım olabilir güç yetersizliğinden. Çünkü pcye onun dışında 2 tane daha 1 er tb lik hdd takılı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.