Şimdi Ara

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB 179 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wortexxx

@Cengaver1

Birlikte gelen kablonun uçları resimdeki gibi. Sol taraftaki ince kısım HDD ye diğer kısım PC ye takılıyor. Yani ek bir aparata gerek yok geriye dönük olarak bütün USB2.0 yuvalarında çalışır. Mavi renk olması 3.0 olduğu anlamındadır. Dezavantajı kablo biraz kısa.

sağol hocam, çalıştığını, aparata gerek olmadığını bilmek yeter, 40 cm nede olsa işimizi görür:)
    benim 500 lük samsungun kablosu 20 cm kadar o bile yetiyor
  • Ürün tekrar stoklara girmiş alacak olanlar acele etsinler...
  • saturn b.paşa da yarın aynı ürünün 500 gb olanı 99 tl den satılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN
    Ürün tekrar stoklara girmiş alacak olanlar acele etsinler...

girmiş ama fiyat 199 dostum, 179 değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN
    Ürün tekrar stoklara girmiş alacak olanlar acele etsinler...

girmiş ama fiyat 199 dostum, 179 değil

Evet fiyatı arttırmışlar ama yapıkredi bankası ile işlem yapanlar için daha avantajlı fiyata geliyor
  • benimkide yaşadıgım şehire ulaşmış dağıtıma çıkmış, ve bu olay bugün olmuş. ve ben bilgiyi ancak bugün alabildim, sürpriz yapmaya falan mı çalışıyolardı acaba merak ettim :) tühh bozdumm bütün planlarını
  • yapıkredi ile hem 11 taksit hemde 164 tl ye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

benimkide yaşadıgım şehire ulaşmış dağıtıma çıkmış, ve bu olay bugün olmuş. ve ben bilgiyi ancak bugün alabildim, sürpriz yapmaya falan mı çalışıyolardı acaba merak ettim :) tühh bozdumm bütün planlarını

hangi gün sipariş vermiştiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

benimkide yaşadıgım şehire ulaşmış dağıtıma çıkmış, ve bu olay bugün olmuş. ve ben bilgiyi ancak bugün alabildim, sürpriz yapmaya falan mı çalışıyolardı acaba merak ettim :) tühh bozdumm bütün planlarını

hangi gün sipariş vermiştiniz

Cuma günü vermiştim siparişi. 21.10.2011 de.

• bende dun aradim 3 is gunu icinde kargoya verildigini soylediler pazar siparis vermistim hesapta bugun kargoya vermeleri lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

bende dun aradim 3 is gunu icinde kargoya verildigini soylediler pazar siparis vermistim hesapta bugun kargoya vermeleri lazim

bende endişe ediyodum hiç bi bilgi alamıyordum darty'den. Sitedeki Tracking bölümlerinde bi sorun varmış bu nedenle kargoyu oradan takip edemiyoruz. Arasıra mail info@darty.com.tr ye, size fatura no yada takip numarası verirler. bana oldukça geç verdiler cuma günü çıkmış olmasına ragmen bu sabah bilgi alabildim. Sizde mail atın ne durumda diye, takip numarası isteyin.
  • sipariş izlemede sevkiyat numarası çıkmaya başladı umarım kargoya verilmiştir
  • ben de cuma akşama doğru verdim siparişi ve bugün ulaştı bana cihaz, ilk izlenim olarak gerçekten çok güzel, kaçırmayın derim düşünenlere

ayrıca üye sayfasında gönderimle ilgili herhangi bir bilgi yoktu ancak bugün sabah darty'i arayıp ürünün durumunu sordum, kontrol edip kargo kodunu söylediler, yani hemen güncellenmeyebilir gönderim takibi o nedenle panik yapmayın, olmadı bir telefon açıp hemen öğrenin
  • bir ürün biraz satılmasın anında fiyat arttırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofrogues07

bir ürün biraz satılmasın anında fiyat arttırıyorlar

Yok hocam öyle değil..
    Sağolsun forum adminleri sebep göstermeksizin konularımı silmese öğrenme imkanınız olabilirdi,

Kısaca tekrar açıklamam gerekirse taşınabilir harddisk almak isteyen hangi firma olursa olsun uygun bulduğunu alsın.
    İç piyasada yeni fiyatlar gelmeye başladı. Gördüğüm kadarıyla ortalamada 30-40% zam geliyor.
    Sebebi Taiwan'daki bir çok markaya disk üreten en büyük fabrikanın olduğu bölgede sel felaketi yaşandı.
    Üretim durdu, malum tozsuz ortamda üretilmesi gereken ürünlerin üretildiği fabrikanın halini siz düşünün zira gerçekten durum kötü.
    Özellikle kasım ortalarında stok problemleri de kısmen görünmeye başlayacak.

Yeni ürün alan her firma ister istemez fiyatlarını yükseltecek, bazı firmalar bu esnada ön plana çıkmak için mevcut stokları ile fiyat da yapabilir ama bugünleri zor görürsünüz.

Darty'ye gelince ürün ara ara 179 TL'ye kampanyalı satıldı.
    Tabi şimdi 11 taksit ve 18% worldpuan kampanyası nedeniyle fiyatı normal Darty fiyatı olan 199 TL'ye çekildi.
    Worldpuan kampanyasından sonra tekrar 179 TL'ye düşmesini bekleyenler hüsrana uğrayacaktır.

Sevgiler..

• Pazar günü verdiğim sipariş hala hazırlanıyor, geçen süre biraz fazla değil mi?
  • arkadaşlar şu haiyle bile fiyatı iyi değil mi? yani 199 ve karta 5 taksit imkanı iyi sayılır...tabi world olsa çok daha güzel olacak ama malesef
  • Sonunda ürünü aldım kargodan. Dün gelmiş adreste bulamamışlar. Yalnız Darty'nin paketleme olayını hiç begenmedim. Kitapyurdundan kitap aldıgımda bile kitapların paketine kat kat koruyucu zımbırtılar koyuyolar, darty harddisk kutusunun 4 katı büyüklügünde bi kutuya dogrudan harddisk kutusunu koymuş, kim bilir kaç yüz kere içinde çalkalandı. Umarım bozulmamıştır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • valla world kampanyasından daha ucuza geliyomuş arkadaşların dediği gibi
    164 tl ve 11 taksit, bence çok hesaplı
    ben bile acaba alsam mı diye düşünmeye başladım tekrar:)

şeytanın biri diyor al 10 tane, hdd fiyatları da artarsa aldığım fiyata satarım
    30 tl tanesinde puan kazansam 300 tl yapar, al sana 2 depo mazot:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

valla world kampanyasından daha ucuza geliyomuş arkadaşların dediği gibi
    164 tl ve 11 taksit, bence çok hesaplı
    ben bile acaba alsam mı diye düşünmeye başladım tekrar:)

şeytanın biri diyor al 10 tane, hdd fiyatları da artarsa aldığım fiyata satarım
    30 tl tanesinde puan kazansam 300 tl yapar, al sana 2 depo mazot:)

Güzel analiz :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.