Şimdi Ara

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB 179 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
10.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zarkabul

Darty'nin daha önceki yaz sonu kampanyasında almıştım 179 TL ye. Gayet memnunum, hafif, şık görünümlü ve performansı tatmin edici.
    Daha önce USB 2.0 da testleri yapıp başka bir konuda yorumunu yapmıştım. Şimdi hem USB 2.0 hem 3.0 da testleri yaptım. Sonuçlara göre USB 3.0 2.0'a göre yazmada 3 kat daha hızlı. Teoride 5 kat deniliyor ama uygulamada 3 kat performans artışı da bence gayet iyi.

4,35 GB boyutundaki mkv dosyasını harddiskten harici diske attım. 2.0 ve 3.0 için sonuçlar şu şekilde.

USB 2.0 -> 2 dk 40 sn Ortalama hız : 27 MB/s
    USB 3.0 -> 1 dk Ortalama Hız : 74 MB/s

Bunlar da HD Tach, HD Tune pro ve AS SSD Benchmark programlarıyla yaptığım testlerin ekran görüntüleri :

USB 2.0 Testleri :

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL  DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL  DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL

USB 3.0 Testleri :

DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL  DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL  DARTY-WESTERN DIGITAL ELEMENTS SE 2,5' USB 3.0 1TB  179 TL

ben de bugun aldım, testler ve haber verildigi icin teşekkürler !!

• Cuma günü siparişi vermiştim, hala sipariş hazırlanıyor diyor. 150 kat koliye mi koyuyolar ki napıyolar anlamadım.. İnş sağsalim elime ulaşır diye ümit ediyorum. Ama ondan önce kargoya bi an önce verilmesini ümit ediyorum.
  • haftasonu bu kampanayadan haberim olmadan darty e gittim. tam 500 lüğü kasada ödeyecekken gözüm arkada kalmıştı bir baktım 179 tl 1gb hemen koştum rafta kuzu kuzu yatıyorlardı :) aldım bir tane memnunum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkfey

haftasonu bu kampanayadan haberim olmadan darty e gittim. tam 500 lüğü kasada ödeyecekken gözüm arkada kalmıştı bir baktım 179 tl 1gb hemen koştum rafta kuzu kuzu yatıyorlardı :) aldım bir tane memnunum tavsiye ederim

şanslıymışsın kardeş, hayırlı olsun..
  • aynen benimki de hala hazırlanıyor,
    mağazalarda bu fiyata satıldığını bilseydim gider alırdım, yolumun üzeri zaten nolcak

ama suç bende değil ki, bunların müşteri temsilcisi bile bi ..k bilmiyor, bana sadece internetten bu fiyat demişti
  • mağazalara tekrar ürün dağıtımı yapılıyor ama hergün her mağazaya ürün gitmediğinden hangilerinde stoğa gireceğini bilemiyorum.
    Arayıp öğrenmek lazım..
  • Dün Pendik Darty'de ürün yoktu. hereticc'in söylediği gibi önceden arayıp öğrenmeden gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

aynen benimki de hala hazırlanıyor,
    mağazalarda bu fiyata satıldığını bilseydim gider alırdım, yolumun üzeri zaten nolcak

ama suç bende değil ki, bunların müşteri temsilcisi bile bi ..k bilmiyor, bana sadece internetten bu fiyat demişti

Al benden de o kadar, bi kaç tane mail attım bilgi edinmek amacı ile bitanesine bile cevap veren olmadı. info@darty falan demişler ama infonun i sini alamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

aynen benimki de hala hazırlanıyor,

Al benden de o kadar, bi kaç tane mail attım bilgi edinmek amacı ile bitanesine bile cevap veren olmadı. info@darty falan demişler ama infonun i sini alamıyoruz.

Arkadaşlar sitedeki sipariş hazırlanıyor yazısını dikkate almayın bence. Ben kargodan ürünü teslim aldım kullanmaya başladım ama sitede hala sipariş hazırlanıyor olarak görünüyor.

• Soner Bey okuyorsanız eğer sipariş numaram W046549.

Özel mesaj gönderemiyorum. İlginiz için Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

Soner Bey okuyorsanız eğer sipariş numaram W046549.

Özel mesaj gönderemiyorum. İlginiz için Teşekkür ederim.

Aldım aldım :D ilgileniyorum şimdi
  • Darty hakkında sorunuz ya da kargo konusunda sıkıntınız varsa sosyal@darty.com.tr adresine iletişim bilgileriniz ile e-posta yollayabilirsiniz.
  • Tşk ederimm :)
  • benden 5 tane önce almışssın hacı
    benimki de W046554
  • bi an öncede gelsede film indirmeye başliycam başlayamıyorum. 2 tane 1 er tb lik harddisk var ikiside full dolu.. bi filmlik bile yer yok, gözüm yollarda kaldı, gelse artık şu minik harddisk :)
  • Hala sipariş hazırlanıyor diyo, yardıma mı gitsek napsak, hadi bi el atalım şuna...
  • W046623 Cuma aldım hala hazırlanıyor gözüküyor. KArgoyu aradım adınıza kargo yok diyor. Bari kargo bilgilerini girseler sisteme.
  • sevkiyat numarası yazıyor ama farklı bi bilgi yok hiç, kayıt bulunamadı diyo bi de...
  • xbox 360 da kullanan varmı bunu oyunları atıp oynayan ? performansı iyimidir?
  • stokta kalmamış :-(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.