Şimdi Ara

Darty'nin Yeni 4S Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Antalya-Lara bölgesindeki Darty mağazasına gittim iPhone 4 almak için. 1899'a aldım neyse.(Belki fiyat hakkında yorum yaparsınız). Neyse baktığımda iPhone 4S fiyatları 2499TL gözüküyordu. Dedim 2 hafta önce 3000'di sonra 3300olacaktı noldu dedim. Orada çalışan ise evet fiyatları düşürdük dedi biz Darty'yiz vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz dedi :) (16GB) Yani demek istediğim artık Darty'lerde 4S 2499 TL.

-15 gün içerisinde fiyat düşerse aradaki farkı çek olarak veriyorlarmış.

Not : iPhone 4S'lerden 4 tane satabilmişler

• iphone 4 için çok fazla fiyat vermişssiniz hocam onun yerine iphone 4S yurt dışı alsanız daha iyiydi
  • Metro nun broşüründe ip4 8gb 1355-TL idi peşin fiyatı ve de Bonus a 100-TL para puan da veriyordu ama 80 adet stoğu bulunuyordu, fiyat bana pahalı geldi
  • fiyatı gectim darty paralel ithalat yapıyor resmi degil yani
  • iphone 4 hocam bu 5 e 10 a bende bakmazdım iyi tercih yapmışsınız tebrik ederim
  • ben hala operatörlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum bu konuda.. 16 GB iPhone 4 + 18 ay boyunca konuşması, mesajı, interneti içinde 2200-2300 TL arası tutuyor.. bence gayet makul fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

ben hala operatörlerin daha uygun olduğunu düşünüyorum bu konuda.. 16 GB iPhone 4 + 18 ay boyunca konuşması, mesajı, interneti içinde 2200-2300 TL arası tutuyor.. bence gayet makul fiyat

Katılıyorum
    1500 TL iPhone 4 16Gb aldım gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s de inşallah dolar ve euronun tl karşısındaki değer artışı fiyatlara fazla yansımaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 26 Kasım 2011; 23:08:40 >
  • çok para abi kendime arkadaşa getirtmiştim amerikadan beyaz 4s 1300 tl ye fln gelmişti :D bugun de kız arkadaşıma aldık ona da 1600 kaada aldım gayet te sorunsuz kullanıyorum...
  • bende istanbuldan aldım bir tane beyaz 4S 1880 tl ye 2000 tl ye de sattım :D
  • Hepsiburada ve Darty fiyatı 2499'a çektiklerine göre yakında operatörlere gelecek galiba :)
  • operatörlere geldiğinde bu paralel ithalat cihazları 2000 lere alabileceğiz gibi. Ben beklemeye devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaltunkaya

bende istanbuldan aldım bir tane beyaz 4S 1880 tl ye 2000 tl ye de sattım :D

120 TL için boşa uğraşmışsın açıkcası.
  • quote:

4S o fiyata nasil aldin
  • quote:

çok iyi fiyata almışsın hocam , nerden aldınn
  • ne iyi ne kötü fiyat tam ortası bende aldım az önce 1.850 TL vodafone da 1 aydır cihaz bekliyorum bulunduğum yere yakın 5 bayi var çıktım tek tek sordum hepsi yok dedi ben de hepsine siz para kazanmak istemiyorsunuz anlaşılan dedim çıktım gittim peşin aldım bende
  • quote:

Kime sattın öyle? bende 1785tl ye aldım istanbuldan, bende satayım 2000tl'ye Gerçi kullanmak için aldım ama 200 200'dür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 27 Kasım 2011; 23:24:44 >
  • müşterisini önceden buluyor öyle alıyorum ben :) yani önce pazarlık yapıyorum fiyatta okeyleşince kapora alıyorum müşteriden sonrada sipariş ediyorum istanbuldan güvenilir bir adresten :) 1 sonra elimde 1 günde 120 tl az para değil açıkçası :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.