Şimdi Ara

DARTY CAROUSEL AÇILIŞ İNDİRİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PHILIPS 32PFL3312 LCD TV
    32" HD READY 7.500:1 KONTRAST 2 HDMI VE PC GİRİŞİ

1299 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM

SAMSUNG 932NW LCD WİDESCREEN
    5 MS TEPKİ 1440x900 1000:1 KONTRAST

249 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM

SONY ERICSSON W810i

299 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM

SAMSUNG DIGIMAX S850 FOTOĞRAF MAKİNESİ
    8.1 MP 5x OPTİK ZOOM 5x DİGİTAL ZOOM 2,5"LCD EKRAN SESLİ VİDEO ÇEKİMİ

169 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM

SANDİSK SANSA MP3 ÇALAR
    1 GB MİCRO SD KART GİRİŞİ

39 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 14 Aralık 2007; 19:54:01 >

• MSI NOTEBOOK
    INTEL CELERON M520 1.6 GHz 13.3" TFT EKRAN
    512 MB DDR2 BELLEK 80 GB HDD MULTİ DVD WRİTER

399 USD+KDV NAKİT VEYA TEK ÇEKİM
  • ACER VERITON 6800 DESKOP PC

INTEL PENTIUM DULA 820 2.8 GHz 2x1 MB
    17" ACER LCD MONİTÖR 512 MB DDR2 533 BELLEK 80 GB 7200 rpm HDD
    MICROSOFT WINDOWS XP PRO

599 YTL NAKİT VEYA TEK ÇEKİM
  • stok durumları hakkında bilginiz var mı? ona göre düsünelim kalıp kalmayacagını...
  • ne zaman açılıyo ya da açıldı bu ? dedim de 15 aralık olayını görmemişim. :)

fiyatlar güzel gibi, fotoğraf makinesine balıklama atlamak lazım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Aralık 2007; 20:34:03 >
  • bu ne ya normal bimeksin teknosanın günlük indirimi gibi birşey buna izdihamın i'si olmaz geçerken yeni açılmış diye bir bakar millet
  • berkoron, teknosa çalışanı mısın ?

en basit şeyi yaptım.

teknoifyata gir 932NW yaz bakalım çıkan sonuçlar iç.inde en düşük fiyat nedir ?
    hatta ben seni zahmet ettirmiyeyim ;

Nova SAMSUNG 932NW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS 255.00 357.74
    Eksa Samsung Digimax S850 8.1MP Fotograf Makinası Siyah 223.00 310.51 Havale: 294.98 YTL

electroworl doğubankta 10-15 ytl olan çakma codegen mp3 playerları 20 ytl ye satarken nerdeydin sen ?
    daha ne demek lazım sana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Aralık 2007; 20:47:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışanı olmakla ne alakası var anlamadım? bir tek o monitör ucuz alıcaktım ondada dvi yokmuş w810 300 kağıt normalde 350 50 kağıt indirmiş işte philipsh 32" 1300 burdahttp://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.011.1245.0004 aynı ayarda tv buda 1500ytl 200 kağıt indirmiş şimdi bunlar büyütülcek kapısında beklenilecek içerde izdiham olucak bir indirimmi??? sadece basit günlük indirimler gibi birşey ben bunlara baktım önemsencek indirim gibi gelmedi pek herkezin görüşü farklıdır tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

çalışanı olmakla ne alakası var anlamadım? bir tek o monitör ucuz alıcaktım ondada dvi yokmuş w810 300 kağıt normalde 350 50 kağıt indirmiş işte philipsh 32" 1300 burdahttp://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.011.1245.0004 aynı ayarda tv buda 1500ytl 200 kağıt indirmiş şimdi bunlar büyütülcek kapısında beklenilecek içerde izdiham olucak bir indirimmi??? sadece basit günlük indirimler gibi birşey ben bunlara baktım önemsencek indirim gibi gelmedi pek herkezin görüşü farklıdır tabi

İlginçsin valla 350 den 300 e düşmüş 1500 den 1300 e düşmüş diyorsunuz yüzde olarak indirimlere bir bak istersen bu bir. İki adamlar sanki bi televizyon 1000 YTL bir telefonda 250 YTL kar ediyorlarda ona göre şok indirimler yapacaklar. Komik ya çok komik.

Düzeltme : Sanırım sen 200 YTL yi 3 saniyede 50 YTL yi de salisede kazanıyorsun ki sana mantıklı gelmiyor indirimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent_WD40 -- 14 Aralık 2007; 23:05:51 >

• aynı philips MEDIA MARKT `ta taksitle 1399. pek fark yok.
  • Bugün resmi olmayarak açıldı.. Kapıları yarı olarak açılmıştı baktım içerde insanlar var daldım içeri Güvenlik geldi hemen yanıma durdurdu dedim ne zaman açılacak? Yarın ama birazdan da girebilirsiniz dedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

quote:

Orjinalden alıntı: Berkorn

çalışanı olmakla ne alakası var anlamadım? bir tek o monitör ucuz alıcaktım ondada dvi yokmuş w810 300 kağıt normalde 350 50 kağıt indirmiş işte philipsh 32" 1300 burdahttp://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.011.1245.0004 aynı ayarda tv buda 1500ytl 200 kağıt indirmiş şimdi bunlar büyütülcek kapısında beklenilecek içerde izdiham olucak bir indirimmi??? sadece basit günlük indirimler gibi birşey ben bunlara baktım önemsencek indirim gibi gelmedi pek herkezin görüşü farklıdır tabi

İlginçsin valla 350 den 300 e düşmüş 1500 den 1300 e düşmüş diyorsunuz yüzde olarak indirimlere bir bak istersen bu bir. İki adamlar sanki bi televizyon 1000 YTL bir telefonda 250 YTL kar ediyorlarda ona göre şok indirimler yapacaklar. Komik ya çok komik.

Düzeltme : Sanırım sen 200 YTL yi 3 saniyede 50 YTL yi de salisede kazanıyorsun ki sana mantıklı gelmiyor indirimler.

bak ben ortada indirim yok demedim ama büyütcek birşeyde yok bunda, sen bu indirim için electroword deki gibi kapıda bekliyen görebilirmisin akşamın 8de filan yada mediamarktdaki gibi? hayır göremezsin neden? çünkü büyütülecek kadar bir indirim göremiyorum boş boş mesajlar atmayın üstü okuduysan yazmışım orda bimeks teknosa vatanbilgisayarın yaptığı günlük indirimler gibi açılış indirimi olarak büyük bir beklenti vardı ama büyütücek birşey yokmuş diğer mağzaların açılışı gibi

• geceden sıraya girme gibi bir olayın olmayacagı konusuna katılıyorum ..indirimler güzel ve normal oranda ne eksik ne fazla ..gerci fazla indirim daha once hangi üründe gördük üzerinde samsung yazan fakat dunyada tek mediamakt ın sattıgı modellerde codegen mp3 playerde vs vs ..herneyse ben bu ındırımlerde satılan urunlerın zararına satılmadıgı kanaatındeyım..piyasada patlamış stok eritilmesi gereken veya yurt dısında kendısi samsunga ürettirmiş veya birkac ay sonra fiyatı o seviyelere zaten dusecek ürünler..

Berkorn arkadaşımıza katılıyorum..50 milyon icin egerki geceden sıraya giriliyorsa o zaman bu işte bir yanlışlık vardır ..ben bunu piyasanın aclıgına veririm ..

bir acılıstaki indirim gazete tv reklamlarına insanların ellerındeki cekici uygun fiyata alınmış gibi gözüken aslında birazda teknolojik acıdan eskimesine ramak kalmış bu ürünler piyasada tüketici nin tüketim arzusunu tetiklemekte ..olaylar kırılan kepengler reklam reklam ,alanların gülücükleri alamayanların üzüntüleri cignenmiş insanlar sıkılan biber gazları ..

bu gecede saat 21.00 den ıtıbaren orada sıra oluşmaya başlarsa... o zaman neden 10 yabanci nin tr pazarına girmeye ve yer tutmaya çalıştıgını anlarım..bu millet demekki yemiyor icmiyor gezmiyor ..kendine lcd alıyor laptop alıyor demektir..o zaman 10 yabancı degil 20 yabancı gelse bize az gelir ..

saglıcakla :)

• yer neresi acaba ?
  • arkadaşlar şu ne kadar bu ne kadar neresi daha ucuz derken satış sonrasını düşünen yok..bu adamlar 50 yi 20 yapalım demiyolar 50 yi 40 a verip ucuza satalım .. en iyi hizmeti sunalım diyolar kim televizyonun bozulduğunda yedek bir lcd bırakır kim evine teslim edip aynı anda kurar..kim mp3 ün arıza yaptığında yedek bir mp3 verir yada notebook yada her neyse.. 15 gün içinde değişim istediğinde adresinden tv yi alıp yenisini getiriyolar dediklerimde abartı yoktur bizzat yaşanmıştır..

electroworld ile kıyaslama yaptığımda darty den 50 ytl ucuza çamaşır makinası vardı alırsak nasl olacak dediğimizde 1000 ytl altı çullaıp götürecen dendi sonrası malum servis falan uğraş dur..

bu adamlar kendi ekibiyle bu işi hallediyolar...

yanlış anlaşılmak istemem kimsenin yanlısı değilim sadece bilinçli tüketici olmaya çalışıyorum...

saygılar..
  • merhabalar ben de darty den buzdolabı aldım. bir arkadaşın da dediği gibi sadece alıyorsunuz servis mervisle uğraşmıyorsunuz. kendileri getirip kuruyolar. ve dedikleri gün ve saatte de geldiler. yine dediklerine göre bozulursa servisle iletişimi onlar kurucaklarmış ve yedek buzdolabı ıstersek vericeklermiş. ama umarım bozulmaz da bunu test edemem. bana verdıkleri hizmet şuan itibariyle iyi görünüyor.
  • va rmı gene kapıda bekleyen
  • hoh yani . s850 170 lira ha...

gecen hepsiburadada 240 oldu da millet fırsat diodu. bu fırsatotesi olmus ...
  • Mp3 player eger Sansa C240 ise cok iyi fiyat. Ben zamaninda Vatan'in acilisinda almistim. Uzerine de firmwire ile radyoyu da ekleyince cok guzel oldu :)
  • Ben saat 11:00 gibi gittim. 20 dk. beklemeden sonra içeri girdim. kendime 1 adet Samsung 932 NW aldım. Fiyatı peşin 249 YTL, Bonus 6 taksit 260 YTL, Bonus 12 Taksit 276 YTL. Bana fiyatı uygun geldi. Ben girdiğimde 100 adet kadar vardı. 1 saat sonra çıkarken nerdeyse yarısı bitmişti. Peşin ödeme kuyruklarında yarım saat bekleniyor. Ben kredi kartı kasasından 10 dk. çıktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.