Şimdi Ara

Dartı sağlam bir şekilde nasıl monte ederim ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dart bu çiviye koydum mu taşımıyor nasıl sağlamca monte etcem

• yardım
  • Daha büyük bir çivi bul
  • Beton çivisi ile dene benimki üstteki tutan yer koptu bende duyları tutturmaya yarayan cengellerin büyüklerinden taktım
  • tek çivi taşımaz bir süre sonra daha sağlam bir yol istiyorum bende biliyorum daha büyük bir çivi bulmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

tek çivi taşımaz bir süre sonra daha sağlam bir yol istiyorum bende biliyorum daha büyük bir çivi bulmayı

Dübel tak taşır ozaman

(ßknz. Dübel)

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

tek çivi taşımaz bir süre sonra daha sağlam bir yol istiyorum bende biliyorum daha büyük bir çivi bulmayı

Dübel tak taşır ozaman

(ßknz. Dübel)

bunu nasıl takcaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bak sivri birşey yani delik gibi birşey olması lazım duvarda buda sorulur mu ya. Beton için matkap uçları oluyor dübele uygun olanı ile duvarı deliyorsun önce o resimdekini yerleştiriyorsun sonra ona uygun vidayida o dübelin içine yerleştirip çekiç ile çakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Abi bak sivri birşey yani delik gibi birşey olması lazım duvarda buda sorulur mu ya. Beton için matkap uçları oluyor dübele uygun olanı ile duvarı deliyorsun önce o resimdekini yerleştiriyorsun sonra ona uygun vidayida o dübelin içine yerleştirip çekiç ile çakıyorsun

he tamam hatırladım ama delmek lazım duvarı matkap yok evde de birinden isterim saol

@nP4BlacK0uT

israil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.