ya son serisi the clone wars'da full animasyonlu yapmıslar galiba fragmanlarda gördüm güzel olmamıstır ya tadı kacmıstır filmin :P
quote:
Orjinalden alıntı: srcn35
ya son serisi the clone wars'da full animasyonlu yapmıslar galiba fragmanlarda gördüm güzel olmamıstır ya tadı kacmıstır filmin :P
Konuda bozukluk var ama animasyon olmasına rağmen savaş sahneleri vs güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Orjinalden alıntı: srcn35
Konuda bozukluk var ama animasyon olmasına rağmen savaş sahneleri vs güzel.
indiriyorum simdi bakalım güzeldir inşallah
obi-wan Kenobi'yi semptaik bulmuştum teee önce
r2d2 yu tu
cık cık...
Yoda bilgeliği temsil eder; gücü temsil eden Mace windu ki o da lord sidius u yeniyor ama anakin kolunu kesiyor adamın (ihanet ediyor)
quote:
Orjinalden alıntı: Father Torque
Darth Vader tabii ki, ötesi var mı? Herif tek başına gücün en büyük sahibi olan imparatoru öldürdü.
+1 Darth Vader
Konuya bak. Bari en kudretli Sith kim deseydin. Saçma olmuş bu soru.
Bana göre Darth Revan, güzel bir geçmişimiz var. Kendisini 5 kez yönetmiş olduğum için. Anladınız KotOR.
Konuyla alakasız olacak ama bu seriyi en baştan izlemek istesek A)Seri kaç fim? B)Bu filmler sırasıyla nelerdir?
quote:
Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry
Konuyla alakasız olacak ama bu seriyi en baştan izlemek istesek A)Seri kaç fim? B)Bu filmler sırasıyla nelerdir?
1) Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999) Star Wars Episode II: Attack of the Clones (2002) Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005) Star Wars Episode IV: A New Hope (original 1977 title was Star Wars) Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980) Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983) 2) Keyfin bilir olay sırasına göre başlarsan mantıklı olanda budur 1-2-3-4-5-6 Orjinal seri ise 4-5-6-1-2-3 spoiler olacak ama bunu biliyorsundur artık 4-5-6 Luke Skywalker'ın hayatını 1-2-3 Anakin Skywalker'ın (Darth Vader) hayatını anlatır.
Filmi seyretmedim ama obi wanın şekli daha güzel
Yodaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
quote:
Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry
1) Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999) Star Wars Episode II: Attack of the Clones (2002) Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005) Star Wars Episode IV: A New Hope (original 1977 title was Star Wars) Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (1980) Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983) 2) Keyfin bilir olay sırasına göre başlarsan mantıklı olanda budur 1-2-3-4-5-6 Orjinal seri ise 4-5-6-1-2-3 spoiler olacak ama bunu biliyorsundur artık 4-5-6 Luke Skywalker'ın hayatını 1-2-3 Anakin Skywalker'ın (Darth Vader) hayatını anlatır.
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
Bana göre Darth Revan, güzel bir geçmişimiz var. Kendisini 5 kez yönetmiş olduğum için. Anladınız KotOR.
Höst ulan kim kimi yönetiyor sen koskoca Sith Lorduyla ne biçim konuşuyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Orjinalden alıntı: AnimePiggy
Höst ulan kim kimi yönetiyor sen koskoca Sith Lorduyla ne biçim konuşuyosun.
Şşştt, çaktırma. Spoiler vermiyelim dicemde, belli etmişim zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
Filmi seyretmedim ama obi wanın şekli daha güzel
Aynen
Açık ara Obi-Wan...
Darth Vader
Obi-wan
Anakinmi Obi Wan Kenobi mi deseler kesilikle obi derim amaa
Darth Vadermi Obi-Wan Kenobi mi deseler kesinlikle Darth Vader