Şimdi Ara

Daron Acemoğlu İyi Bir Aday Olmaz Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece düşünüyorum, adamın birikimi var, donanımı var, iyi analiz yeteneği var (milletlerin durumuyla ilgili kitap yazması iyi bir örnek), yıpratılması, açığının bulunması kolay değil. Düşündüren tarafı var, DEVA'ya yakın olduğu belirtiliyor ancak planlayıp, hesaplayıp altılı masadaki partiler bu seçeneği düşünmez mi? Mantıklı yaklaşacak, gaza gelmeyecek, popülist söylemler peşinde koşturmayacak aday gerekir Türkiye'ye. Ülkedeki insanlar kolay kolay mırın kırın edemez gibime geliyor, geçiş dönemi için iyi işler yapabilir, ülkenin nefes almasını sağlayabilir, altı parti bu adamla konuşup bir yol haritası çizilmesini sağlayamaz mı? Analitik düşünceye sahip birisi lazım, ülke gümbür gümbür kayıyor, bunu frenleyecek birisi ideal olur. Ne dersiniz? Neler düşünüyorsunuz? Toparlanma aşamasına desteği çok olabilir, muhalefet bloğuna bu adamın iş yapabileceği söylenemez mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 10 Ekim 2022; 23:56:46 >







  • Birikimi var, şuyu bar, buyu var da bizim millet öyle adamlara oy vermez. Adamın kökeninden ötürü bile türlü türlü laf yağdırırlar. Zaten Babacan kendisine fazlasıyla yakın, muhabbetleri de koyu aralarında. Kendisi aday olup ya da bu partilere katılıp aktif olmasa dahi DEVA tarafından aynı fikirler yürürlülüğe koyulmaya çalışılacaktır. Parti tüzüğünde dahi ekonomi kısmı ağırlıklı olmak üzere Acemoğlu'na danışmışlar zaten.

  • Kendisi zaten Bu akp'nin dönemine yorum yapmıştı.


    Eğer devran döner hükümet değişir ve ekonomi kurallarına tabi bir anlayışa dönüş olursa kurumlar 10 yılda kendine gelir dendi.Ha ülke içinde gidişata göre 20 yıl filan.


    Yani şu çöküntü öyle hop deyince düzelmez.Kendiside bulunduğu konum itibari ile bir vekil değil ancak danışman olabilir.Zira Türkiye'de bir şeyin suçlusu ilan edilebilirsin her an herşeyde.Derviş döneminde olan şeyler olur.Kendiside gelmez zaten.Türkiye bilinen ekonomi kurallarına istikrarlı biçimde uymaz.

  • cüneyt çakır aday olsun

  • Bu halk ile kazanma ihtimali sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Alevi, bir Sünni, bir Ortodoks Hristiyan seçime girmiş... Fıkra gibi lan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.