Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
166.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

quote:

Dragons Dogma'yı bitirdim şimdi Dark Souls'u tekrar oynamak istiyorum sıfırdan başlayarak şu bunaltıcı yaz günlerinde tavsiye eder misiniz cesaret edemiyorum resmen oyunun içinde bazı yerlerin ne kadar can sıkıcı olduğunu bildiğim için.Blighttowndaki durumları düşününce ciddi anlamda içim kararıyor. İlk oynadığımda ne de olsa beceremem dediğim sonsuz soul hilesi ilk denememde olmuştu sonra oyunun 4 te 1 lik kısımı boşa gitti.

New game+ çok kolay gelicek sana. Özellikle oyunun başları(Blighttown'da dahil)

Kayitli oyunum silindi tamamen sifirdan baslamam lazim ama silinmese de sifirdan baslardim cunku level 300 400 falandim cogu 99du :)

Bence başlama, özellikle Depths falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 60 level civarı kimsede Moonligth Greetsword varmı, yada arşivlerin oraya yakın olan kristal ejderi öldürmemiş varsa yardım edeyim bana çıkan silahı versin.
  • Ya Str ye vermeyi 24 de durdursam mı lightning Zweihander +5 kullanabilirim bu sayede. Vit 40 End 40 yaparım hem düşük level bir karakter olur pvp için de ideal olur ne dersiniz ? İlk zamanlarda lightning silahlar çok kuvvetliydi şimdiki dengeleri bilmiyorum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

60 level civarı kimsede Moonligth Greetsword varmı, yada arşivlerin oraya yakın olan kristal ejderi öldürmemiş varsa yardım edeyim bana çıkan silahı versin.

80 levelim o dediğin silah var bende Vereyim sana yarın acık olurum
  • Lanet oyunu sonunda bitirdim tam 52 saat ugrastı ama oyun sonuna yakın tum bosslar cok kolay oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Ya Str ye vermeyi 24 de durdursam mı lightning Zweihander +5 kullanabilirim bu sayede. Vit 40 End 40 yaparım hem düşük level bir karakter olur pvp için de ideal olur ne dersiniz ? İlk zamanlarda lightning silahlar çok kuvvetliydi şimdiki dengeleri bilmiyorum tabi

Str 24 deyilde 36 olsa çok iyi olur Lightnig Silah deyilde Fire + 10 silah çok güçlü hemen hemen her boss a etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

60 level civarı kimsede Moonligth Greetsword varmı, yada arşivlerin oraya yakın olan kristal ejderi öldürmemiş varsa yardım edeyim bana çıkan silahı versin.

çok sağolasın kardeş ben 1 saat içinde geçicem ps3e sen beni ekle görüşürüz.
    bilader çok tuhaf bi psn id var senin eklendimi bilmiyorum bide sen ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 8 Temmuz 2012; 12:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Ya Str ye vermeyi 24 de durdursam mı lightning Zweihander +5 kullanabilirim bu sayede. Vit 40 End 40 yaparım hem düşük level bir karakter olur pvp için de ideal olur ne dersiniz ? İlk zamanlarda lightning silahlar çok kuvvetliydi şimdiki dengeleri bilmiyorum tabi

Bence de en az 40 yap 20 de dex'e ver, çoğu silahı kullanabilirsin

• Oyunda güncellemelerden sonra ne gibi değişikler oldu?Oyuna sıfırdan başlamaya karar verdim ama karakter seçiminde sıkıntı çekiyorum.Yeri geldiğinde ok yeri geldiğinde büyü kullanabilmek istiyorum.İlk oyunda büyülerden çok az yararlanabilmiştim.
    Birde pvp olayı nasıl oluyordu bunda Demons Soulsdaki gibi sınırsız değildi sanırım yere taş atma olayı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

çok sağolasın kardeş ben 1 saat içinde geçicem ps3e sen beni ekle görüşürüz.
    bilader çok tuhaf bi psn id var senin eklendimi bilmiyorum bide sen ekle.

Kusura kalma Mesajını görmemişim Tamam ben eklerim.

• quote:

Oyunda güncellemelerden sonra ne gibi değişikler oldu?Oyuna sıfırdan başlamaya karar verdim ama karakter seçiminde sıkıntı çekiyorum.Yeri geldiğinde ok yeri geldiğinde büyü kullanabilmek istiyorum.İlk oyunda büyülerden çok az yararlanabilmiştim.
    Birde pvp olayı nasıl oluyordu bunda Demons Soulsdaki gibi sınırsız değildi sanırım yere taş atma olayı.

Bazı silahlar güçsüzleştirildi, glitchler giderildi vs. Karakter seçimi o kadar önemli değil, zaten karakterini istediğin gibi şekillendirebiliyorsun. Örneğin ben Pyromancer olarak başlamıştım ama şimdi warrior-mage karışımı bir şeyim

• Pyromancer seç bence

• arkadaşlar oyunun başındayım bir kaç sorularım var.ingilizcem yok ve rpg ilk defa oynuyorum sora sora öğrenicez artık.

1.modify equipment, repair equipment nedir? bu arada modify equipment i kullanamıyorum neden?
    2.black sepa ration nedir?
    3.lloyds talisman nedir nasıl kullanılır.
    4.homeword bone nedir?
    5.rubbish nedir?
    6.copper coin nedir?
    7.darksign nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 8 Temmuz 2012; 21:49:47 >
  • quote:

quote:

Oyunda güncellemelerden sonra ne gibi değişikler oldu?Oyuna sıfırdan başlamaya karar verdim ama karakter seçiminde sıkıntı çekiyorum.Yeri geldiğinde ok yeri geldiğinde büyü kullanabilmek istiyorum.İlk oyunda büyülerden çok az yararlanabilmiştim.

Bazı silahlar güçsüzleştirildi, glitchler giderildi vs. Karakter seçimi o kadar önemli değil, zaten karakterini istediğin gibi şekillendirebiliyorsun. Örneğin ben Pyromancer olarak başlamıştım ama şimdi warrior-mage karışımı bir şeyim

Özlemişim oyunu yahu başından kalkamadım.Pyromancer seçtim elimde black knighttan düşen kılıç var idare ediyorum başlangıç için.Pyromancer'ın verdiği büyü baya işe yarıyor başlarda.Köprünün üstündeki bossu çatıdaki ikili bossu birde şu darkroot basindeki kelebeğimsiyi öldürdüm kolay yer kalmadı artık depths yolları görünüyor yavaş yavaşMaster keyle başlamak baya avantajlıymış blighttown için falan.
    Yalnız şu covenant olayına ilk oynadığımda ayak uyduramamıştım yine kararsızım neye girsem neye girmesem diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

arkadaşlar oyunun başındayım bir kaç sorularım var.ingilizcem yok ve rpg ilk defa oynuyorum sora sora öğrenicez artık.

1.modify equipment, repair equipment nedir? bu arada modify equipment i kullanamıyorum neden?
    2.black sepa ration nedir?
    3.lloyds talisman nedir nasıl kullanılır.
    4.homeword bone nedir?
    5.rubbish nedir?
    6.copper coin nedir?
    7.darksign nedir?

1. İlk blacksmithteysen divine ember, dark ember, large ember veya very large ember vermen gerekir, böylece silahı modifiye edebilirsin. Repair, eşyayı tamir etmektir.
    2. Birinin dünyasından dönmeni sağlar
    3.Bir düşmanın estus basmasını önler.
    4. Seni son bonfire a döndürür.
    5. Snuggly'le(bkz. Dark Souls Wikidot Wiki) takas edebilirsin.
    6. Frampt'e(bkz. Dark Souls Wikidot Wiki) satabilirsin.
    7. Son bonfire a dönmeni sağlar ama bütün soul larını ve humanity ni kaybedersin
    Umarım işine yarar

• quote:

quote:

quote:

Özlemişim oyunu yahu başından kalkamadım.Pyromancer seçtim elimde black knighttan düşen kılıç var idare ediyorum başlangıç için.Pyromancer'ın verdiği büyü baya işe yarıyor başlarda.Köprünün üstündeki bossu çatıdaki ikili bossu birde şu darkroot basindeki kelebeğimsiyi öldürdüm kolay yer kalmadı artık depths yolları görünüyor yavaş yavaşMaster keyle başlamak baya avantajlıymış blighttown için falan.
    Yalnız şu covenant olayına ilk oynadığımda ayak uyduramamıştım yine kararsızım neye girsem neye girmesem diye.

Black Knight Sword'u Undead Burg'de kazandığın için çok şanslısın Ha bu arada, New Londo Ruins'te Cursebite Ring bul, Depths'te çok işine yarar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Black Knight Sword'u Undead Burg'de kazandığın için çok şanslısın Ha bu arada, New Londo Ruins'te Cursebite Ring bul, Depths'te çok işine yarar

Oyuna baslar baslamaz direk undead burgdaki black knighta gittim zaten level yukseldikce daha degersiz seyler veriyor diye hatirliyorum isabet olmus :).oyunu actigimda giderim new londo ruinse umarim yuzuk yakindir cok bunaltici geliyor oralar bana :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 130 level ve civarı elinde Kurt boss un ruhundan dövülen silah varmı yada kurt boss un ruhu Bide 3 miricle 1 payromenci büyüsü 1 tanede Sorcerer büyüsü kaldı platin e.
  • Arkadaşlar bana Great Magic Barrier adlı miracle lazım takasla, yanlışlıkla yere attım trophy için istiyo(lvl 130 civarı)

• quote:

Arkadaşlar bana Great Magic Barrier adlı miracle lazım takasla, yanlışlıkla yere attım trophy için istiyo(lvl 130 civarı)

ben sana o miricleyi verim Sen bana 3 tane miricle va ronu ver tropy gelince sana miricleleri geri veririm. şuan oyundayım.
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.