Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
167.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harvey Dent

1 ay önce bıraktım oyunu sl 150'de. 3 kere oyun bitmişti. Sıkıldım, oyunu bıraktım.

Alıntıları Göster
    evet prenesesin oradaki adamlar iyi soul veriyorlar prensesi ilk oyunda kesmiştim ikis 10 bin soul veriyordu yeni oyunda 30 bin verirler iiy olur ama orasını bitirdikten sonra yapılacak hareket olur bu :)
    yine eni iyis orman

• quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

sorularım var.

1.eşyaların ne işe yaradığını türkçe anlatımlı olarak nerden bulabilirim?

2.düşmana ve boss a etkili olacak silahın hangisi olduğunu nasıl anlayacağım?

3.silah upgrade lerini nasıl yapıcam ve nasıl yapılıyor tüyoları nedir?

4.yüzüklerden bahsediyosunuz nedir?nasıl elde edilir ne işe yararlar nerden öğrenebilirim?

5.bazı silahları aldığım halde üstünde çarpı işareti artık her neyse unuttum. ve siyah oluyor ama kullanabiliyorum neden siyah renkte sanki kullanılamaz diyo nasıl onu açacağım?

6.level upgrade yaparken temel olarak hangilerini yükseltmem lazım neden ve nasıl öğreneceğim ne yükseltmem gerektiğini?

7.miracle nedir? miracle basmak nedir?

8.pvp nedir.

9.bi arkadaş mesajında bir boss a 62 lvl le geldiğini ve binküsürlük combo yaptığını sölemiş bin küsürlük combo nasıl yapılır?

10.oyuna ilk başlarken hangi karakterle ve hangi giftle başlamam gerektiğini nerden bilicem?

bu soruları cevaplayacak türkçe site, forum yada usta bir dark souls çu arkadaş varmı?

oyun elimde öle mal mal duruyor anlamadığım için oynamak ta istemiyorum oynayasım gelmiyor. öğrenirsem diğer oyunları bırakacağım kesin.

http://darksoulswiki.wikispaces.com/

Bu site en iyisidir. Aradığın her şeyi bulabilirsin.

İlk başlarken Warrior al, oyunun yapımcısı da en iyi gift'in Pendant olduğunu söylemiş. Sen yine de Master Key al.

Sürekli Dexterity, Strength, Endurance ve Vitality artır. Diğerlerini daha sonra artırırsın.

Oyunu istersen 1 LVL'de bile bitirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Dent

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

sorularım var.

1.eşyaların ne işe yaradığını türkçe anlatımlı olarak nerden bulabilirim?

2.düşmana ve boss a etkili olacak silahın hangisi olduğunu nasıl anlayacağım?

3.silah upgrade lerini nasıl yapıcam ve nasıl yapılıyor tüyoları nedir?

4.yüzüklerden bahsediyosunuz nedir?nasıl elde edilir ne işe yararlar nerden öğrenebilirim?

5.bazı silahları aldığım halde üstünde çarpı işareti artık her neyse unuttum. ve siyah oluyor ama kullanabiliyorum neden siyah renkte sanki kullanılamaz diyo nasıl onu açacağım?

6.level upgrade yaparken temel olarak hangilerini yükseltmem lazım neden ve nasıl öğreneceğim ne yükseltmem gerektiğini?

7.miracle nedir? miracle basmak nedir?

8.pvp nedir.

9.bi arkadaş mesajında bir boss a 62 lvl le geldiğini ve binküsürlük combo yaptığını sölemiş bin küsürlük combo nasıl yapılır?

10.oyuna ilk başlarken hangi karakterle ve hangi giftle başlamam gerektiğini nerden bilicem?

bu soruları cevaplayacak türkçe site, forum yada usta bir dark souls çu arkadaş varmı?

oyun elimde öle mal mal duruyor anlamadığım için oynamak ta istemiyorum oynayasım gelmiyor. öğrenirsem diğer oyunları bırakacağım kesin.

http://darksoulswiki.wikispaces.com/

Bu site en iyisidir. Aradığın her şeyi bulabilirsin.

İlk başlarken Warrior al, oyunun yapımcısı da en iyi gift'in Pendant olduğunu söylemiş. Sen yine de Master Key al.

Sürekli Dexterity, Strength, Endurance ve Vitality artır. Diğerlerini daha sonra artırırsın.

Oyunu istersen 1 LVL'de bile bitirebilirsin.

Alıntıları Göster
    Şöyle NG+++'dan baştan sona çeksem mi acaba oynarken? Bir yandan da anlatırım,türkçe bir kaynak yok bu oyunla ilgili. Belki böylelikle Türkiye'de daha çok tanınıp, sevilmesine vesile oluruz oyunun. Sizlerin düşünceleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

ikinci oyundayım 83 levelim. daha str 20 bile olmadı. :) int, faith,dex, auttumenti 15-18 yaptıktan sonra strye yüklenecem. str 40 olmak için 120 level filan olmam lazım. ormanda biraz level kasarsam sanırım bir günde gelirim

Ya da Gwynevere'ye ok at Anor Londo kararıcak, Chamber of Princess'ten aşağı in 2 tane adam olcak toplamda 30.000 soul veriyorlar ve tekrar canlanıyorlar

gwynere ok atarsan ordaki bonfirelara warp yapamazsın. chamber of princess'te anor londo'da kapanır.tırmalarsın ondan sonra

İkiside açık kalıyor, Anor Londo'dakinin kapanmaması istiyorsan Firekeeper'ı görünce öldürmiyceksin. Biliyorum saldırıyor ama homeward kullanarak kaçabilirsin Ayrıca ordaki bonfirelara warp yaparsın ama onlardan diğerlerine yapamazsın. Zaten Chamber of Princess'i istesende kapatamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gwynevere'nin orda amazing chest ahead yazısı çok komik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Şöyle NG+++'dan baştan sona çeksem mi acaba oynarken? Bir yandan da anlatırım,türkçe bir kaynak yok bu oyunla ilgili. Belki böylelikle Türkiye'de daha çok tanınıp, sevilmesine vesile oluruz oyunun. Sizlerin düşünceleri nedir?

Zahmet olcak ama, mümkünse çok iyi olur
    Türkiye'de tanınma kısmını bilemem ama

• quote:

Orijinalden alıntı: The Black Knight

quote:

Zahmet olcak ama, mümkünse çok iyi olur
    Türkiye'de tanınma kısmını bilemem ama

Alıntıları Göster
    bu oyunun ikinci el piyasası ne kadardır, bir de ikinci el oyundas online için pass code mu gerekli?

• quote:

bencede türkçe videoyok gibi çeksen süper olur
  • quote:

Gayet güzel olur hatta burada anket yapalım isteğe göre bir karakterle yeniden başla NG+ dan ziyade böylece herkes karakterin gelişimini görebilir farming kısımlarını falan koymazsın tabi vidyolara sadece bahsedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

Gayet güzel olur hatta burada anket yapalım isteğe göre bir karakterle yeniden başla NG+ dan ziyade böylece herkes karakterin gelişimini görebilir farming kısımlarını falan koymazsın tabi vidyolara sadece bahsedersin

Alıntıları Göster
    Seath the Scaleless geldım ama bi turlu yaklasıp kesemıom yol yok her öldügüm dede başka biyere atıyor bunu kesmenin yolu ney ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

Seath the Scaleless geldım ama bi turlu yaklasıp kesemıom yol yok her öldügüm dede başka biyere atıyor bunu kesmenin yolu ney ya

Bu boss la iki yerde karşılaşabiliyorsun
    İlk karşılaştıgın yerde öldükten sonra zindanlara düşüyorsun.Oradan sen tekrar yanına tırmanmışsın.Öyle yapma Crystal Cave e gitmen lazım.

Crystal Cavede çok basit oradaki kristali kır önce...Sonra yaklaşma ayaklarına bir iki kere vur her zaman yanında dur arkasında ya da önüne geçme
    Ama sen zindana düşüp yine duke arşivdeki yoldan ona gidiyorsan orayı geçmen çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 5 Temmuz 2012; 23:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

quote:

Bu boss la iki yerde karşılaşabiliyorsun
    İlk karşılaştıgın yerde öldükten sonra zindanlara düşüyorsun.Oradan sen tekrar yanına tırmanmışsın.Öyle yapma Crystal Cave e gitmen lazım.

Crystal Cavede çok basit oradaki kristali kır önce...Sonra yaklaşma ayaklarına bir iki kere vur her zaman yanında dur arkasında ya da önüne geçme
    Ama sen zindana düşüp yine duke arşivdeki yoldan ona gidiyorsan orayı geçmen çok zor...

Alıntıları Göster
    evet zindana dustukden sonra yine aynı yolu takip edip aynı yerden boss a girip tekrar ölüyorumbaşka yol bulamadım cok karşık Catacombs bile bu kadar karıştırmadım yolu

• quote:

Orijinalden alıntı: nthng

bu oyunun ikinci el piyasası ne kadardır, bir de ikinci el oyundas online için pass code mu gerekli?

ucuzladı oyunun sıfırıda ikinci elide satış sayfasında mutlaka bulursun ve alıcağın oyunda her hangi bir kod yok rahatlıkla multi ve coop yapabilirsin engel yok
  • quote:

evet zindana dustukden sonra yine aynı yolu takip edip aynı yerden boss a girip tekrar ölüyorumbaşka yol bulamadım cok karşık Catacombs bile bu kadar karıştırmadım yolu

Youtube'dan yola bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Black Knight

quote:

Youtube'dan yola bakabilirsin

Alıntıları Göster
    Dragons Dogma'yı bitirdim şimdi Dark Souls'u tekrar oynamak istiyorum sıfırdan başlayarak şu bunaltıcı yaz günlerinde tavsiye eder misiniz cesaret edemiyorum resmen oyunun içinde bazı yerlerin ne kadar can sıkıcı olduğunu bildiğim için.Blighttowndaki durumları düşününce ciddi anlamda içim kararıyor. İlk oynadığımda ne de olsa beceremem dediğim sonsuz soul hilesi ilk denememde olmuştu sonra oyunun 4 te 1 lik kısımı boşa gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Dragons Dogma'yı bitirdim şimdi Dark Souls'u tekrar oynamak istiyorum sıfırdan başlayarak şu bunaltıcı yaz günlerinde tavsiye eder misiniz cesaret edemiyorum resmen oyunun içinde bazı yerlerin ne kadar can sıkıcı olduğunu bildiğim için.Blighttowndaki durumları düşününce ciddi anlamda içim kararıyor. İlk oynadığımda ne de olsa beceremem dediğim sonsuz soul hilesi ilk denememde olmuştu sonra oyunun 4 te 1 lik kısımı boşa gitti.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar başladım oyuna , bonfire arası yolculuk olmuyor mu

• quote:

Alıntıları Göster
    ng++ da bitti... Artık bu oyundan kurtulmam lazım inanılmaz bagımlılık yaptı
  • quote:

ilerde olacak oyunun basinda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

New game+ çok kolay gelicek sana. Özellikle oyunun başları(Blighttown'da dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

quote:

New game+ çok kolay gelicek sana. Özellikle oyunun başları(Blighttown'da dahil)

Kayitli oyunum silindi tamamen sifirdan baslamam lazim ama silinmese de sifirdan baslardim cunku level 300 400 falandim cogu 99du :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.